Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот Нико » 15 сеп 2013 19:06

DarkPsy написа:
Нико написа:
T&T написа:
Нико написа:Какви негативни емоции видя бе?Просто си ми смешен.Колкото до това какъв съм и как съм ,гледй себе си и не коментирай хора за които не си в час.Аз нямам ръководители и не вярвам някой от нашите хора да е казал тази глупост с господарите , но вие сте тези глупаци , които чак си я пеете.

Добре се знаем с теб, но си ме позабравил за добро или лошо. Не си го вкарвай толкова навътре, защото както сам си се убедил на Лаута нищо не можеш да промениш.

Не мисля , че ме познаваш.Най малкото щеше да си наясно с времето ми по залите...Не е твоя работа кой как преживява дадено нещо.Гледай себе си.Само глупав човек дава съвети без да са поискани.Радвайте се за победата си, която е заслужена и толкова.Ровенето и злобеенето тук издават само вашите комплекси и ниво.Абсолютно излишно е това заяждане и изпростяване.

Ти не ровеше ли в нашия форум?

Вече няма споко - уморих се от простотията на някои ваши "гении".

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 15 сеп 2013 19:51

Plovdiv_1926 написа:СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА, ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Това липсваше на днешните кокови ''звезди'' в сравнение с миналогодишните момчета!

много вярно

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 сеп 2013 00:10

Да питам само дали някой ще поиска обяснения от играчите без души, които облякоха фланелката на Локомотив
в дербито срещу Ботев :?:
Чета интервюто на Станков, в което казва,че не било срамно да загубиш от Ботев...съжалявал само,че не сме загубили с добра игра :!:
Следващия ми въпрос е този въздухар,който смятам, че вече се доказа като некадърен,колко още ще го търпим :?:
И като последно ще кажа само,че равнодушието и апатията може да ни затрие :!:
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 16 сеп 2013 01:02

Ванко_Ултраса написа:Да питам само дали някой ще поиска обяснения от играчите без души, които облякоха фланелката на Локомотив
в дербито срещу Ботев :?:
Чета интервюто на Станков, в което казва,че не било срамно да загубиш от Ботев...съжалявал само,че не сме загубили с добра игра :!:
Следващия ми въпрос е този въздухар,който смятам, че вече се доказа като некадърен,колко още ще го търпим :?:
И като последно ще кажа само,че равнодушието и апатията може да ни затрие :!:

В момента сме на дъното е копаем още надолу. Гледах Левски - Лудогорец, сините са много зле, по назад са от нас и въпреки това има някаква идея и замисъл в играта им. Докато при нас това го няма. Резултатите ни тази година са плод на чиста случайност. Наистина играем примиренчески, но като го вижда защо не направи нещо по въпроса?! Задавам си въпроси на които не мога да си отговоря колкото да човъркам за отговора. Промяна трябва , Станков е зле, но кой по-дяволите ще дойде на негово място? Като го знам какъв е Динев ще вземе да върне Канатларовски или Шенсой и направо си еб*ло мамата!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 16 сеп 2013 12:47

Предвид показаното на терена абсолютно заслужена победа за Ботев!!!
5 минути след изгонването на Галчев мисля, че за всички стана ясно, че този мач Ботев и с 3-има да го доиграят на терена, то резултата щеше да е пак същия!!!
Изображение

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 16 сеп 2013 19:33

Сто процента заставам зад това мнение.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 16 сеп 2013 19:50

Рано или късно всички ще го разберът това.Беше въпрос на време балона да се спука, жалко че точно срещу жълтите.
А втория полусезон няма да има такова п*рно на Лаута просто с тия домакински на ЦСКА и Левски.Страшно полягване ще е.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 сеп 2013 20:33

puf-paf написа:

Сто процента заставам зад това мнение.

На всички е ясно,че мач не се игра.Щом даже и Обратния на правото /Кривия/ каза,че "Другите забравиха да дойдат"...Скоро ще се разбере всичко,както излезе истината и за финала.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 16 сеп 2013 20:42

Единственият, който се мъчеше да направи нещо, сега е нарочен за черна овца от двамата НАЙ-СЛАБИ: Кънбура и Крачунов. За До Кармо говоря. Ама такива, които предават заверата... Така беше и в "мача" срещу Лц. ЦСКА си е ЦСКА безбожно слаб. А измисления гол стана след закъсняла реакция на третата звИздъ, Тунчев. Крачунов пак го разнасяха като детектив пионерско поръчение. В интерес на истината, Бобан Автогола натисна Малкия, ама... кой да свири каквото трябва да се свири??? Опитват се да изкарат, че този картон е решил мача, ама никой не обясни, що "победата" на пумите е заслужена? Само един жалък опит от цесикитчето от Свиленград, че било най-кофти да се пада от жалките.

С Коки и с изброените по-горе "черно-бели" сърца, "изненадите" тепърва ще ни бъдат сервирани. Жалко е, че има "фенове" на трапезата на коко.... Като погледна директора и ми се връща.

P.s. Колко трябва да си долен, да подбиваш авторитета на съотборник, да го посочваш само него за виновен, в мач, в който си бил НУЛА. А за излагацията с Нафтата и жестовете за смяна... Долен, по-долен, ЦСКА си е ЦСКА. Куц кон с голямо его и жадно портмоне.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”