VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 20:04

miro_rz написа:Доста интересни мачове се очакват за Левски на пролет във втората група , там синият ад ще е още по страшен а и доста гръкляни ще бъдат откъснати . Пирин и Любимец не ги виждам , нямат шанс :lol: :lol:

Ок, нека сме във втората половина. Нека да водим люти битки за оцеляване с Любимец и Локо (София). Нека да има адове за нас в Гоце Делчев и Стара Загора. Това обаче не означава, че с нас ще е свършено, както си мислиш ти. Всеки гранд като Милан, Байерн, Ливърпул и т.н. е изживявал своите по-дълги или по-кратки кризи, някои дори като Ривър Плейт и Атлетико (Мадрид) са изпадали от елитната група, но в крайна сметка рано или късно въпросните тимове са стъпвали на крака и са връщали поизбледнялата си слава. Това естествено няма как да бъде разбрано от един фен на отбор на 3 години. 8-)

ПП И пак казвам, че ни бихте абсолютно заслужено и победата ви не подлежи на съмнение или оправдание със странични фактори. Просто не се превземайте и главозамайвайте от този успех, защото това е най-слабият Левски, който познавам, и да ни победите точно в този момент не е чак такова постижение.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 16 сеп 2013 20:31

tsonpen написа:OOP, моля те само да не пропускаш часовете при психиатъра си и да си вземаш редовно лекарствата си! Ако обичаш ;)
Надявам се, че вчера добре си изкарал, гледайки мача.
Колкото до снимките, ще ти издам една малка тайна. На Националния стадион нямаше как да снимам нашия сектор от... нашия сектор. Имам снимка на централната трубна - виж аватара ми. Още по-малко пиша във форума за да изпълнявам фотографски поръчки и то на... (хайде да не падам на нивото ти)
Имам въпрос, "Левски" ще бъде ли наказан за груповите маймунски звуци, отправени към Фура?

Дори и на палчо не умееш да се правиш. На националния ти бях писал да снимаш как всички подкрепят и викат за вас, а не отсрещния сектор. Сигурен съм, че само ти се смееш но простотиите които пишеш та в тази връзка МОЛЯ те препоръчай ми психиатър сигурен съм, че си сменил поне двама трима.
Последния ти въпрос няма да го коментирам.......просто сам по себе си показва колко си некомпетентен. :!:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 сеп 2013 23:28

OOP написа:
tsonpen написа:OOP, моля те само да не пропускаш часовете при психиатъра си и да си вземаш редовно лекарствата си! Ако обичаш ;)
Надявам се, че вчера добре си изкарал, гледайки мача.
Колкото до снимките, ще ти издам една малка тайна. На Националния стадион нямаше как да снимам нашия сектор от... нашия сектор. Имам снимка на централната трубна - виж аватара ми. Още по-малко пиша във форума за да изпълнявам фотографски поръчки и то на... (хайде да не падам на нивото ти)
Имам въпрос, "Левски" ще бъде ли наказан за груповите маймунски звуци, отправени към Фура?

Дори и на палчо не умееш да се правиш. На националния ти бях писал да снимаш как всички подкрепят и викат за вас, а не отсрещния сектор. Сигурен съм, че само ти се смееш но простотиите които пишеш та в тази връзка МОЛЯ те препоръчай ми психиатър сигурен съм, че си сменил поне двама трима.
Последния ти въпрос няма да го коментирам.......просто сам по себе си показва колко си некомпетентен. :!:

Мисля, че всеки вижда истината. Когато говоря нещо, го подкрепям с факти. Твоите къде са? Че имаш и наглостта да ми казваш и какво да съм ти снимал. Не помня да си ме наемал за фотограф. От мухата правим слон. Не знам защо въобще се включи в разговора с Розовия. Той каза, че секторът бил запълнен на 2/3-ти и аз му показах, че не е така. Няма нищо лошо или срамно в това, че не са отишли достатъчно хора. Както казах, и ние бяхме малко.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 17 сеп 2013 00:12

P!nk fan написа:
miro_rz написа:Доста интересни мачове се очакват за Левски на пролет във втората група , там синият ад ще е още по страшен а и доста гръкляни ще бъдат откъснати . Пирин и Любимец не ги виждам , нямат шанс :lol: :lol:

Ок, нека сме във втората половина. Нека да водим люти битки за оцеляване с Любимец и Локо (София). Нека да има адове за нас в Гоце Делчев и Стара Загора. Това обаче не означава, че с нас ще е свършено, както си мислиш ти. Всеки гранд като Милан, Байерн, Ливърпул и т.н. е изживявал своите по-дълги или по-кратки кризи, някои дори като Ривър Плейт и Атлетико (Мадрид) са изпадали от елитната група, но в крайна сметка рано или късно въпросните тимове са стъпвали на крака и са връщали поизбледнялата си слава. Това естествено няма как да бъде разбрано от един фен на отбор на 3 години. 8-)

ПП И пак казвам, че ни бихте абсолютно заслужено и победата ви не подлежи на съмнение или оправдание със странични фактори. Просто не се превземайте и главозамайвайте от този успех, защото това е най-слабият Левски, който познавам, и да ни победите точно в този момент не е чак такова постижение.

тоя пък се мери с миллан и т .н ...... абе вие сте толкова далеч де се наречете грандове ( никокой не ви познава в ЕВРОПА, в Азия ви знаят, но това е др. тема )и сте толкова назад ..... ама щом така ви е угодно се радвайте :)

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 10:26

s.i.s написа:тоя пък се мери с миллан и т .н ...... абе вие сте толкова далеч де се наречете грандове ( никокой не ви познава в ЕВРОПА, в Азия ви знаят, но това е др. тема )и сте толкова назад ..... ама щом така ви е угодно се радвайте :)

Милан, Ювентус и Интер са гранодовете на Италия, а Левски и ЦСКА - на България. Проблем? ;)

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

мили

Мнениеот мили » 17 сеп 2013 12:08

P!nk fan написа:
s.i.s написа:тоя пък се мери с миллан и т .н ...... абе вие сте толкова далеч де се наречете грандове ( никокой не ви познава в ЕВРОПА, в Азия ви знаят, но това е др. тема )и сте толкова назад ..... ама щом така ви е угодно се радвайте :)

Милан, Ювентус и Интер са гранодовете на Италия, а Левски и ЦСКА - на България. Проблем? ;)

Ха, грандовете на комунизма!!! :?
Преди колко време са спечелили титлата на България или са играли в Групите на Европа??? :) :) :)
" "Грандове" "

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 17 сеп 2013 14:15

?? леле колко забавно.. ;д няма да се самоиздържа ли ? погледни какво става в школата пич :) 5 мача 21:4 голова разлика, това в у17, слагаме и 3 момчета които тренират с юношите, и 4 във Б група със Академик/Свищоф/. :) Стой та гледай как до 2 години ше изкарат половин отбор юноши, па после ми обяснявай кой може и кой не може да се самоиздържа. Само да ти споделя, че вече вързахме годината, че и догудина бюджета. А пък ти чекай да свършат парите на Домусчиев :)

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 17 сеп 2013 15:11

Истината ги боли и това е.Яд ме е,че можехме да ги зашиеме с още 1-2 гола съвсем спокойно,без много напън,но предвид мача в четвъртък,това не стана.Единствено си мислех,че ще бъдем малко повече на Герена..За жалост и ние не можахме да отидеме и гледахме по ТВ.
Относно брой на фенове,да,в бившия соц. лагер столичните отбори са толерирани,за сметка на провициалните.В България това са Левски и ЦСКА.Обират играчите от школите на провинцията и после трупат дивиденти.Както се казва с чужди мъди-кръщене.Вече 70 години промиват сумати поколения и затова е големият брой фенска маса.Този стериотип беше разчупен от Ловеч,сега и ние сме в действие.Няма вече подаръци,аванти и кражби на качествени играчи за без пари.Затова хала на ГРАНДОВЕТЕ в момента е такъв.Ако продължават така колко ли фенове особено от провинцията,ще обърнат поглед към родните си места.......времето ще покаже.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 сеп 2013 15:48

Да много е забавно тук, голяма веселба даже! 90% от мненията са драсканици и спорове, но явно това се харесва на потребителите! Има чудесен фенфорум с чат за регистрираните потребители, в който няма "малки човечета, които да обясняват какви сме. Защо не възродим чудесния фенфорум и да има място, където всички лудогорци могат да пишат за отбора си? За тези които не знаят адресът е http://www.forum.ludogorec.com!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 16:31

kev1n написа:?? леле колко забавно.. ;д няма да се самоиздържа ли ? погледни какво става в школата пич :) 5 мача 21:4 голова разлика, това в у17, слагаме и 3 момчета които тренират с юношите, и 4 във Б група със Академик/Свищоф/. :) Стой та гледай как до 2 години ше изкарат половин отбор юноши, па после ми обяснявай кой може и кой не може да се самоиздържа. Само да ти споделя, че вече вързахме годината, че и догудина бюджета. А пък ти чекай да свършат парите на Домусчиев :)

И как ще ги наложите тези момчета от школата, след като всеки сезон при вас пристига цяла купчина от чужденци, някои от които с доста съмнителни качества като Кишада, Бургзорг, Милисавлевич и Ернандес? И за съжаление, този проблем не се отнася само до вас, а и е налице и при останалите родни тимове. Въпреки всичко, дано все пак успеете да наложите някой млад собствен юноша в първия състав, защото като цяло от това ще спечели българският футбол.

Върни се в “Лудогорец”