Сега е момента Йоката да бъде заменен от Гонзата.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:0-2 Лудогорец загрява преди мача с ПСВ.
P!nk fan написа:tsonpen написа: Пък и както казах е тихо, тях ги няма тук, но едва ли са били на мача, защото в единствения несъборен дълъг сектор на стадиона запълването беше около 30%. Е, и ние бяхме в пъти по-малко, отколкото през есента. Но пък си прекарахме много по-добре
Абе, смешки, не сте дорасли да коментирате най-великата публика в България. Ако ние сме ужасяващо смешни на терена, то вие сте потресаващо жалки на трибуните. А конкретно за сектор "В", с просто око се виждаше, че запълването е около 2/3.
tsonpen написа:P!nk fan написа: А що се отнася до атмосферата, ще ви призная, когато направите нещо подобно:
http://vbox7.com/play:6d0934c600
Признанието ти не ми е нужно, предполагам на останалите също.
tsonpen написа:OOP, моля те само да не пропускаш часовете при психиатъра си и да си вземаш редовно лекарствата си! Ако обичаш
Надявам се, че вчера добре си изкарал, гледайки мача.
Колкото до снимките, ще ти издам една малка тайна. На Националния стадион нямаше как да снимам нашия сектор от... нашия сектор. Имам снимка на централната трубна - виж аватара ми. Още по-малко пиша във форума за да изпълнявам фотографски поръчки и то на... (хайде да не падам на нивото ти)
Имам въпрос, "Левски" ще бъде ли наказан за груповите маймунски звуци, отправени към Фура?
P!nk fan написа:Не знам, но досега не съм виждал по-комична гостуваща агитка на Герена от ваш`та. Дори и ловчанлии са с едно ниво над вас: когато ни гостуват, те се опитват да създават някаква атмосфера - да викат, да бият на тъпани и т.н. А вие вчера буквално си бяхте глътнали езиците, едвам към края на мача успях да ви чуя гласчетата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта