магазини за футболни екипи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: магазини за футболни екипи

Мнениеот tzvetan_tee » 16 сеп 2013 16:58

aide_morqci написа:търся си тениска на Борусия Дортмунд :)

Пич, преди 2 седмици поръчахме за един рожден ден фланелка точно на Борусия Дортмунд. Резервния екип - черен с жълто по ръкавите. Струваше 55 лв. Видях фланелката и си беше супер. Тука псевдо разбирачите много обичат да дават акъл, кое било оригинална реплика и кое - не...
От originalni.be поръчахме :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 16 сеп 2013 17:02

bobo_13 написа:
stpehenhunt11 написа:имам 75 тениски на всякакви отбори . Главно от продавалник и спортсдирект и от фенмагазините имам и една от оригинални.бе и е идеална .Нямам нито едно менте :)

Евала кога успяваш да ги носиш???? и само на любимите отбори или каквото падне:)

еми на любимия отбор имам 8 . Иначе сега целта ми е да събера всички на членки на УЕФА и съм към 23-24 на Уефа и междудругото играя с Линфийлд на мениджъра :) :)
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 сеп 2013 17:13

stpehenhunt11 написа:
bobo_13 написа:
stpehenhunt11 написа:имам 75 тениски на всякакви отбори . Главно от продавалник и спортсдирект и от фенмагазините имам и една от оригинални.бе и е идеална .Нямам нито едно менте :)

Евала кога успяваш да ги носиш???? и само на любимите отбори или каквото падне:)

еми на любимия отбор имам 8 . Иначе сега целта ми е да събера всички на членки на УЕФА и съм към 23-24 на Уефа и междудругото играя с Линфийлд на мениджъра :) :)

супер, а с Линфийлд мачкаш нали:)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 16 сеп 2013 17:20

bobo_13 написа:
stpehenhunt11 написа:
bobo_13 написа:

супер, а с Линфийлд мачкаш нали:)

групите на ШЛ съм , а иначе мога да ти намеря 2 тениски на Линфийлд за 20-30 лв(едната) макс ако искаш
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 16 сеп 2013 17:27

tzvetan_tee написа:
aide_morqci написа:търся си тениска на Борусия Дортмунд :)

Пич, преди 2 седмици поръчахме за един рожден ден фланелка точно на Борусия Дортмунд. Резервния екип - черен с жълто по ръкавите. Струваше 55 лв. Видях фланелката и си беше супер. Тука псевдо разбирачите много обичат да дават акъл, кое било оригинална реплика и кое - не...
От originalni.be поръчахме :)

резервния тази година и мен ме кефи повече , даже май повече него ще търся като че ли .
Иначе любимия ми екип на BVB си остава капата от преди около три години
Ето тази-> Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 16 сеп 2013 18:09

"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 16 сеп 2013 19:28

В грешка сте за спортдирект,доставката е безплатна,само си предплащаш стоката с половината цена.От там си взех хубави неща и съм доволен от качеството.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 16 сеп 2013 22:43

aide_morqci написа:CHE - именно да :lol: - горе долу за това говориш нали -> Изображение
това за мен си е от бруталните фалшификации :lol:

Абсолютно голям смях са :lol:.Аз на тези и други подобни изпълнения си им викам Джебел басма :lol: .

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 17 сеп 2013 00:59

Какви оригинални.БЕ? 99% от тениските от там са от али баба и са зверски добри ментета, но ментета!
За тениска на Борусия потърси в някой магазин на Пума, но цените ще са солени! Виж от старите на Капа в ебей или директа, всичко друго има доста добър шанс да е менте!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”