Честит Рожден Ден на Тодор Батков ( със закъснение!)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bad Boy

Re: Честит Рожден Ден на Тодор Батков ( със закъснение!)

Мнениеот Bad Boy » 19 окт 2008 12:50

А бе ей ... дето си пуснал темата. Какво толкова защищаваш адвоката а? Колко грешки вече направи , не ги ли виждаш бе нещастник такъв.. така скапа всичко в клуба, че трябват години да се оправят нещата. Боже какви тъпаци и малоумници има.
Последна промяна от Darina на 21 окт 2008 15:30, променено общо 1 път.
Причина: Обидите ще бъдат изтривани

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 окт 2008 14:13

Bad Boy написа:А бе ей нещастен скапан *******, дето си пуснал темата. Какво толкова защищаваш адвоката а? Колко грешки вече направи , не ги ли виждаш бе нещастник такъв. Като ти е толкова мил иди да му врътнеш един м....... Ебати скапания човек си ти. Ти не си левскар бе, мръсна платена мижитурка. Тъпака така скапа всичко в клуба, че трябват години да се оправят нещата. Боже какви тъпаци и малоумници има.

ПОДКРЕПЯМ ТЕ С ДВЕ РЪЦЕ НА 100% ЗА ВСИЧКО! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 19 окт 2008 14:48

Ей Bad boy!!! И аз мога да кажа че си п-ст.И аз мога да искажа обиди както и становишата поради това че си такъв колкото си искаш.Какво като съм си исказам мнението какво като според теб не съм прав.Тук се пишат мнения, не обиди.Ако ти си мислиш че само защото не споделям твойто мнение трябва да съм такъв или онакъв си по зле и от мошеника Томов.
Само малоумници като теб вече ходят на стадиона да си избият комплексите.Ти не зачиташ чуждото мнение и не виждаш истината защото не те интересува.Важен си само ти и тоя б-к след тебе.Другото няма значенеие.Ако не беше името Левски щеше да е Славия ЦСКА или Локото .За вас е важно да има с кого да се идентифицирате защото сте никои.
Ако аз съм платен,повярвай нямаше да пиша тук.Този човек има достатъчно пари да не е стигнал до там да ми плаща на мене :lol: за да те убеди тебе (жалко нищожество) че е добър президент.
И накрая както споменах и мене ме дразни и аз съм го псувал.И не съм Левскар заради тебе или ония келави футболисти, а заради идеала.Заради българския дух, който ме карат да се чувстам силен и горд,че съм българин.Но не левскар като тебе!!!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 19 окт 2008 14:51

И п-с се пише с т накрая малоумнико!

Върни се в “Футбол - България”