kistendil написа:За Коко не знам, но този яко драпа да залага! Помогнете му!
Аз му вярвам, вие имате съмнения, затова той Ви предлага да спечелите пари и да го разобличите.
Явно сте сигурни, че ще ще загубите облога!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kistendil написа:За Коко не знам, но този яко драпа да залага! Помогнете му!
Имам работа и допълнително доработвам частно. Работата ми е свързана с това, което съм учил и ми доставя удоволствие. Със сигурност е в пъти по платена от твоята. А и най-важното мен ме оценяват по това , което имам в главата, а не колко кавала правя в общината. Нали голям ербап беше и каза, че лъжа за стадиона. Това което съм постигнал до сега- 8 години кариера, ти в общината ще го направиш за 5 живота. Цял ден дреми във форума и затъпявай, треперейки да не те сменят с някой друг търтей, понеже като излезеш на свободния пазар най-много да просиш на улицата.kistendil написа: Това, че нямаш работа е най-вероятно благодарение на "знанията" ти! Положи усилия в тази посока. Желая ти успех!
sky1 написа:Имам работа и допълнително доработвам частно. Работата ми е свързана с това, което съм учил и ми доставя удоволствие. Със сигурност е в пъти по платена от твоята. А и най-важното мен ме оценяват по това , което имам в главата, а не колко кавала правя в общината. Нали голям ербап беше и каза, че лъжа за стадиона. Това което съм постигнал до сега- 8 години кариера, ти в общината ще го направиш за 5 живота. Цял ден дреми във форума и затъпявай, треперейки да не те сменят с някой друг търтей, понеже като излезеш на свободния пазар най-много да просиш на улицата.kistendil написа: Това, че нямаш работа е най-вероятно благодарение на "знанията" ти! Положи усилия в тази посока. Желая ти успех!
За Кокомотивците ако не обръщам всичко в залози и басове няма как да ме разберат. То в големите им глави само това се върти.
kistendil написа:Показвай къде съм казал, че лъжеш?
kistendil написа:DarkPsy написа:Затап
Голям затап! Може да качи снимки и на "Лужники"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта