VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: VIII кръг, "Левски" - Лудогорец, 0:2

Мнениеот plamen_ch » 16 сеп 2013 11:28

Той пък кога ли е играл? Просто прислужващи журналисти му дигат акциите...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 сеп 2013 11:32

Лудогорец изнесе лекция на Левски, как се играе в дерби. Твърдо, стабилно отзад и убийствена ефективност пред вратата. Не може да се каже, че са надиграли сините, но спечелиха с точност и прецизност. Оставиха Левски да се налудува първите минути и след това нанесоха двата си фатални удара. Дори мача да се беше играл още 90 минути не се виждаше, как сините ще вкарат гол с безполезните си центрирания към Генков. Да, той взе доста топки, но нямаше на кай да ги подава.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 16 сеп 2013 11:56

Съгласен съм с теб,дори когато се опитваха да обръщат мача сърбинът вкара на терена трима централни нападатели ,които си пречеха...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 сеп 2013 12:25

P!nk fan написа:
tsonpen написа: Пък и както казах е тихо, тях ги няма тук, но едва ли са били на мача, защото в единствения несъборен дълъг сектор на стадиона запълването беше около 30%. Е, и ние бяхме в пъти по-малко, отколкото през есента. Но пък си прекарахме много по-добре :)

Абе, смешки, не сте дорасли да коментирате най-великата публика в България. Ако ние сме ужасяващо смешни на терена, то вие сте потресаващо жалки на трибуните. А конкретно за сектор "В", с просто око се виждаше, че запълването е около 2/3.

Аз не отидох на мача да правя представление, а за да гледам наживо шампиона как показва характер. За мен това беше удоволствието.
А относно простото ти око, ето да се убедиш сам. Снимката я направих на полувремето. В ляво има още един блок, който не съм хванал - празен. Няма как секторът да е запълнен повече от 1/3, дори това е много. Само виж колко е рехаво:
Изображение
Помисли си какво щеше да бъде ако другият ви сектор не беше в строеж.
А ние сме си толкова, колкото сме. Не твърдим, че сме много, нито нещо друго. Но в Разград става доста добра атмосфера. Какво значи да си жалък на трибуните? В Западна Европа жалки са?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 13:22

plamen_ch написа:Той пък кога ли е играл? Просто прислужващи журналисти му дигат акциите...

След снощният мач,цената на Гари според същите тези "журналисти" вече е 2 000 000 евро.Да,няма грешка,два милиона евро!Ако беше и вкарал гол,щеше да струва поне 3млн. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

мили

Мнениеот мили » 16 сеп 2013 13:42

plamen_ch написа:Той пък кога ли е играл? Просто прислужващи журналисти му дигат акциите...

Да, обаче руснаци и украинци, дето "щели да го купят" не четат вестници, наблюдаваха го в мача с Лудогорец, като изстрелваше топките на 20-30 метра около вратата.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 14:38

tsonpen написа:
Аз не отидох на мача да правя представление, а за да гледам наживо шампиона как показва характер. За мен това беше удоволствието.
А относно простото ти око, ето да се убедиш сам. Снимката я направих на полувремето. В ляво има още един блок, който не съм хванал - празен. Няма как секторът да е запълнен повече от 1/3, дори това е много. Само виж колко е рехаво:
Изображение
Помисли си какво щеше да бъде ако другият ви сектор не беше в строеж.
А ние сме си толкова, колкото сме. Не твърдим, че сме много, нито нещо друго. Но в Разград става доста добра атмосфера. Какво значи да си жалък на трибуните? В Западна Европа жалки са?

Добре, може сектор "В" да не е бил запълнен на 2/3, както написах аз, но във всеки случай не е и рехаво, тъй като от снимката добре се вижда, че блоковете откъм сектор "Б" са запълнени на около 80%, а два от блоковете откъм "Т" са на около 40-50%, докато третият наистина е празен. А що се отнася до атмосферата, ще ви призная, когато направите нещо подобно:
http://vbox7.com/play:6d0934c600
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 14:43

Готвача написа:

След снощният мач,цената на Гари според същите тези "журналисти" вече е 2 000 000 евро.Да,няма грешка,два милиона евро!Ако беше и вкарал гол,щеше да струва поне 3млн. :mrgreen:

Два е малко, бе. Тоя ако го преработиш, една количка сгурия само ще излезе от него :mrgreen: :lol: :mrgreen: Иначе снощи не гледах, щото ми беше ясно, ама май е имало - "Полодиах" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 сеп 2013 15:30

От 5 мача 4 пъти си бием говедата и кефа си е голям :lol:
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 сеп 2013 15:51

P!nk fan написа: А що се отнася до атмосферата, ще ви призная, когато направите нещо подобно:
http://vbox7.com/play:6d0934c600

Признанието ти не ми е нужно, предполагам на останалите също.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”