Ще дебютира ли Миланов в ШЛ тази седмица?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

urkoto

Ще дебютира ли Миланов в ШЛ тази седмица?

Мнениеот urkoto » 16 сеп 2013 12:49

Какво мислите, колеги? Аз лично силно се надявам, но и малко се съмнявам. Все пак Дзагоев нямало да участва ако се съди по публикациите на гонг.
Лично съм много притеснен от развитието на кариерата на Миланов към този момент. За мен той е един страхотен млад футболист с голямо бъдеще но онзи пиян руски бляд явно го пренебрегва. Освен това конкуренцията в ЦСКА Москва е просто убийствена, купиха още футболисти след него, други пък се върнаха от контузия. Въобще силно съм обезпокоен. След трансфера му започнах да хвърлям по едно око на мачовете на ЦСКА и треньорчето им явно си прави ташак с нашия. Най-малкото което е Хонда след шест месеца отлита с вятъра, а нашия не получава минути като уж това беше идеята, да бъде взет с перспективата да го замести.

Разбирам, че му трябва климатизация и трупане на маса за сериозен футбол, но минаха 2 месеца вече, а той няма изиграни още 3-цифрен брой минути.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ще дебютира ли Миланов в ШЛ тази седмица?

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 12:55

Няма да стане, урец. Батко ти Жорко още търси покрития мост в Москва :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 16 сеп 2013 12:55

Надявам се,но ми се струва ,ще го пуснат към края

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 сеп 2013 12:56

Само ако някой се контузи, иначе като резерва може и да влезе.
Георги знае начина, по който да стане титуляр и вярвам, че ще го постигне.
Дори Бербатов в началото беше резерва в Леверкузен.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 сеп 2013 13:05

не .ЦСКА има много класни играчи и на ГЕОРГИ ще му е трудно да стане титуляр.Хонда,Тошич,Дзагоев,новият швейцарец и т.н играят добре и ЦСКА бият наред,за ГОШО място при титулярите няма :geek: Още се чудя закакво се заби в РУСИЯ,дори и отбора да е ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 сеп 2013 13:11

Титуляр е малко вероятно да започне, но да се надяваме че като смяна ще влезе. Много е важно както той, така и Манолев да трупат игрови минути в следващите няколко седмици, за да са в оптимална форма за последните квалификации на националния и за баражите. Според мен Манолев сякаш има шанс да запише повече минути, но да стискаме палци и двамата да вземат участие през седмицата, а защо и да не ги гледаме като титуляри. "Гледаме" се отнася в по-голяма степен за Манолев, защото от Босфор ТВ (за пръв път ги наричам така, но си го заслужават) са решили вместо мача на Миланов срещу Европейския шампион да излъчват Галатасарай.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 сеп 2013 13:13

Възможно е да влезе като резерва за кратко в края на мача, иначе мисля, че след почти сигурната продажба на Хонда ще започне да получава повече шансове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 13:19

doktora25 написа:Титуляр е малко вероятно да започне, но да се надяваме че като смяна ще влезе. Много е важно както той, така и Манолев да трупат игрови минути в следващите няколко седмици, за да са в оптимална форма за последните квалификации на националния и за баражите. Според мен Манолев сякаш има шанс да запише повече минути, но да стискаме палци и двамата да вземат участие през седмицата, а защо и да не ги гледаме като титуляри. "Гледаме" се отнася в по-голяма степен за Манолев, защото от Босфор ТВ (за пръв път ги наричам така, но си го заслужават) са решили вместо мача на Миланов срещу Европейския шампион да излъчват Галатасарай.

Сега гледай само как ще ни залеят с мачове на Манафите и тия смотаняци коментаторите като ги захвалят, ми иде да метна нещо по телевизора :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 сеп 2013 13:21

Дано му се получи и лека полека да почне да трупа минути ! Мисля , че още му е рано за титуляр , но едни 30 мин няма да е лошо !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Футбол - България”