Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот boabbb » 16 сеп 2013 10:53

Йоката му давах не повече от 6-7 мача. Колко станаха до сега? Не съм сигурен, но при фал в мача с Черноморец излита. Не мисля, че фразата "с тези играчи - толкова" е вярна, все пак ги бихте миналото първенство. Гледам, че Сираков го защитава, но скоро ще обърне палачинката в стремеж да излезе сух от водата.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 сеп 2013 12:06

Слабо, Славиша, слабо ... :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 сеп 2013 12:49

ЕМИЛ написа:
шивача написа:
onegavon написа:Любопитен съм дали ще изкара повече от Кратко Останич.То е ясно,че няма нищо да направи въпросът е колко ще го изтърпи публиката?Максимумът му е да ви вкара в първата седмица.
Лувски има тежко гостуване в Любимец и , ако не бие тоя си отива.

Ще до драпа до зимата, щото ще пада пара при трансферите, после ще си бие камшика

Изкара ли до зимата и Левски е все още в борбата за титлата и Купата ще си направи селекцията която той иска и ще ни е много по-лесно пролетта .

Браво ЕМИЛ. Разбираш ги нещата.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
Image

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Докога подкрепа за сръбското менте?

Мнениеот P!nk fan » 05 окт 2013 19:36

Престъпната смяна вчера - дърводелецът Бру за сметка на най-добрия ни играч в момента - Деко - е безспорният апотеоз в безумията, сътворени от водещото се за треньор на Левски сръбско менте.
За да съм докрай честен, ще отбележа, че бях скептично настроен към качествата на Йоканович, още когато преди няколко месеца бе назначен за наставник на Левски. Тогава медиите представиха неговата "отлична" треньорска визитка, включваща трофеи в Сърбия и Тайланд. Извинете, но поне за мен тази визитка изобщо не можа, а и все още не може, да предизвика какъвто и да е респект към треньора Йоканович. Факт е, че през последните 10-15 години сръбското първенство е поне една класа под българското. Докато у нас освен грандовете в битката за титлата се намесват постоянният фактор Литекс, новият доминант Лудогорец, както и в различни периоди отбори като Локо (София), Локо (Пловдив) и Ботев (Пловдив), то за да станеш шампион на Сърбия се изисква единствено да вземеш дербито Партизан-Цървена звезда, което в последните години изобщо не е трудно за "гробарите" предвид на трагичната форма на "звездашите". А що се отнася до успехите на сърбина в Тайланд, ама, извинете, толкова ли са ни паднали критериите? :shock: Защото както сме я докари, догодина може да посрещнем с фанфари и наставника на отбора, спечелил шампионата на Камбоджа или Бангладеш.
За съжаление опасенията ми, че отборът няма да отбележи игрови възход при Йоканович, впоследствие се оправдаха. Не само аз, а и още доста левскари споделят мнението, че най-силният ни мач от старта на сезона бе последният преди Левски да бъде поет от сърбина - гостуването на Ботев (Пловдив). Двубой, в който само детинската постъпка на Гари Родригес ни лиши от победата. Оттам нататък в следващите 12 срещи (11 за първенство и 1 за купата), ръководени от някогашния състезател на Челси, общата тенденция бе на игрови упадък. Има няколко изключения от тази тенденция като епизодичните фойерверки срещу "колоси" като Нефтохимик и Пирин (ГД), но в мачовете срещу по-стойностните тимове Левски играше и играе все по-слабо и по-слабо. А конкретно за вчера, смените, извършени от Йоканович и по-специално третата бяха престъпни (не може да се намери по-точна дума). Дори и да приемем, че Деко е привърши силите или пък се е контузил и следователно не е имал възможност да продължи мача, то защо той не бе заменен от Илиян Йорданов или Борислав Цонев, а от "магьосника" Бру???
Знам, че някои ще оневинят Йоканович с довода, че не той, а футболистите са виновни за текущото място на тима в класирането. Да, но пък 1/2 от тези играчи бяха на 10 минути от шампионската титла на България през миналия сезон. А пък един ужасяващо слаб състав на Левски с "титани" като Тиберканин, Кръстовчев, Бистрон, Жеан Карлош, Фелипе да Коща стана първенец на България, благодарение на това, че бе воден от един не толкова прехвален треньор, но истински мотиватор като Кокала.
А тези, които се прехласват по сладките приказки на Йока, е добре да се сетят за един от заветите на патрона на нашия клуб: "Дела трябват, а не думи"

[offtopic]Извинявам се, че поствам едва сега тази тема, но вчера бях баннат и нямаше как да го сторя ;)[/offtopic]
Последна промяна от P!nk fan на 05 окт 2013 19:41, променено общо 1 път.
Левски, Пинк и България над всичко

ImageImage
Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Докога подкрепа за сръбското менте?

Мнениеот ЕМИЛ » 05 окт 2013 19:39

Аз пък съм 100 % за Йоканович . Не е виновен той ,че нашите са дървета . Всички искахме Бру да е резерва . А преди това защо не вкарахме гол ?

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 05 окт 2013 19:43

ЕМИЛ написа:Аз пък съм 100 % за Йоканович . Не е виновен той ,че нашите са дървета . Всички искахме Бру да е резерва . А преди това защо не вкарахме гол ?

Когато видях смяната Бру за Деко, разбрах, че мачът с Локо (София) отлита. :oops: Добрият вариант е Йоканович да е направил тази грешка от некадърност и се моля да е така. Лошият обаче би бил да има нещо преднамерено в този ход, в което честно казано не бих се учудил. :twisted:

ImageImage
Image

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 05 окт 2013 19:44

Аз съм на мнение, че Славиша Йоканович може и да не е лош треньор, но ако на негово място беше българин в тази ситуация, в която се намира Левски, отдавна щеше да е освободен.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 05 окт 2013 19:47

20 000 евро на месец за шесто място в класирането. :x А Стойчо Стоев сигурно си докарва тази сума за 3-4 месеца, при все, че Лудогорец има няколко пъти повече финансови средства от нас. :!:

ImageImage
Image

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 05 окт 2013 19:51

ти си менте бе шимейл
Само феновете са важни!

urkoto

Мнениеот urkoto » 05 окт 2013 19:53

ultralevski написа:ти си менте бе шимейл

Точно, кратко и ясно.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”