Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 10:15

Тостао написа:Точно така.Играчите на Левски не са върха, но нашите стандарти не са лоши играчи.Нали новите той ги е одобрил?От тук насетне топката е в него.Ако имаш желание може да го прокоментираме в детайли.Факт е - никаква идея в играта и сбъркана постройка

Съгласен съм с теб. Най-добрият ни мач от началото на сезона беше гостуването ни на Ботев (Пловдив), когато отборът бе воден от Топузаков. :!: Оттам насетне - пълна мъка с Йоканович.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 16 сеп 2013 10:21

СВОБОДЕН написа:
Тостао написа:Снощи написах Йоканович вън от Левски. ама са го изтрили не знам защо :roll: Слаб треньор
Слаб треньор.Донякъде споделям, но има смекчаващи вината обстоятелства. Йоканович дойде след като сезона е почнал. Не е правил подготовката и не е подбирал играчите. Играчите които завари в началото сега не са същите. Дали заради финансовата криза и големите заплати на някои от тях или нещо друго, но едни бяха махнати на куп, а на тяхно място почти всеки кръг се взима по някой нов. Ами така няма как да наложиш идеите си с магическа пръчка. Всъщност Батков викна Сираков именно за да освободи тези с големите заплати, но това е друга тема. И вси пак като говорим за Йоканович въпреки тези смекчаващи вината обстоятелства, аз не забелязвам някакви наченки на стил. Нали разбирате, някакъв почерк в играта лично на Йоканович и като видиш отбора да можеш, ето това е стила на този треньор. Това трябваше да го има, или поне наченки на нещо такова дори да не печелим, но го няма. Възможно е този треньор да не става. И все пак, сега не е момента да го сменяме. Ще започнем пак старата песен с по петима треньори на сезон, а това не води до нищо добро. Аз лично ще му дам още кредит. Нека дойде зимната пауза и да си направи подготовката с неговите методи. Ако наистина е треньор на място, тогава ще трябва да има положителна промяна. Ако не е, нещата пак ще са същите. Тогава ще трябва да помислим за някой друг и то без да прибързваме, а като го преценим много внимателно. Сега вече няма какво да гоним този сезон. Единственото е да започнем да играем по-добре. Титлата вече сме я изгубили, а за Левски няма по-важно нещо. Щом няма да сме първи, ако нямаме силен отбор, по-добре изобщо да не играем в Европа.

От зоната на Старокин(отдясно) нямаше много напрежение головете 1вия от пробив през Пинто и заучен корнер, а 2рия през центъра.Добре, стават грешки падат голове, но каква беше реакцията на треньора?Никаква.Вече 2месеца е треньор и би трябвало да си личи работата му- добре подреден отбор, ясна идея как да се развиват атаките, как ще се неутрализират атаките на противника.Аз не видях такова нещо.Отбора играеше все едно води с 3:0.Ако се види някаква положителна промяна да остане но сега нищо, само мрънкане и кухи закани.
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 сеп 2013 10:27

Единственото, което мога да коментирам е, че е впечатляващо как СТОЙЧО СТОЕВ за пореден път приложи една и съща тактика за мач на Герена (при това с трети различен отбор) на която Левски просто няма отговор.. Сега отборът му спечели (бих казал даже с лекота), просто защото това е най-класният отбор, с който е излизал на Герена, но имам чувството, че и с отбор от Б група да излезе пак няма да загуби мача от подуенци :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 сеп 2013 10:34

Този път не мога да обвиня Гаджев! Видя се, че човека може да играе много добър футбол, но просто с тия ментета в отбора няма как да се получи! Колкото и да се опитва човек, няма как да стане! Само с Гаджев и Миро Иванов в халфовата линия няма да станат нещата! На другите им трябват 5 секунди да спрат топката, още 5 да си вдигнат главата и евентуално в следващите 5 секунди да подадат! С такива хора футбол не се играе, затова съм склонен да не нападам Гаджев за изявите му поне в последните 2 мача...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 10:39

Факт е, че в момента изживяваме криза, която поне за мен няма аналог в последните 10-тина година. В богатата си история обаче сме преживявали какви ли не по-дълбоки сътресения и катаклизми, но впоследствие пак сме стъпвали на крака, за разлика от други отборчета, които при първия повей на бурята са се оказвали изхвърлени извън борда. Така че колкото и да злорадстват разноцветните комплексарчета, ние сме били, сме и ще бъдем Отборът на народа. 8-)
А конкретно за вчерашния мач, за пореден път доказахме коя е най-великата българска публика. Показахме какво значи истинска подкрепа за любимия отбор от първата до последната минута. Показахме какво значи да създадеш адска атмосфера за противника. Доказахме коя е публиката, която дере гърла за своите въпреки негативния развой на срещата (за разлика от една друга агитка, за която е традиция да напуска стадиона към 70-та минута, ако отборът й губи :mrgreen: ). Доказахме, че нашата обич към любимия отбор не се измерва с титли и купи (пак за разлика от една друга агитка)... Въпреки временните кризи и неудачи, нас винаги ще ни има и винаги ще сме №1, а хейтърите ще продължават да се давят в омразата си. :mrgreen:

http://vbox7.com/play:6d0934c600
Последна промяна от P!nk fan на 16 сеп 2013 11:14, променено общо 1 път.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 сеп 2013 10:55

Тостао написа:
СВОБОДЕН написа:
Тостао написа:Снощи написах Йоканович вън от Левски. ама са го изтрили не знам защо :roll: Слаб треньор
Слаб треньор.Донякъде споделям, но има смекчаващи вината обстоятелства. Йоканович дойде след като сезона е почнал. Не е правил подготовката и не е подбирал играчите. Играчите които завари в началото сега не са същите. Дали заради финансовата криза и големите заплати на някои от тях или нещо друго, но едни бяха махнати на куп, а на тяхно място почти всеки кръг се взима по някой нов. Ами така няма как да наложиш идеите си с магическа пръчка. Всъщност Батков викна Сираков именно за да освободи тези с големите заплати, но това е друга тема. И вси пак като говорим за Йоканович въпреки тези смекчаващи вината обстоятелства, аз не забелязвам някакви наченки на стил. Нали разбирате, някакъв почерк в играта лично на Йоканович и като видиш отбора да можеш, ето това е стила на този треньор. Това трябваше да го има, или поне наченки на нещо такова дори да не печелим, но го няма. Възможно е този треньор да не става. И все пак, сега не е момента да го сменяме. Ще започнем пак старата песен с по петима треньори на сезон, а това не води до нищо добро. Аз лично ще му дам още кредит. Нека дойде зимната пауза и да си направи подготовката с неговите методи. Ако наистина е треньор на място, тогава ще трябва да има положителна промяна. Ако не е, нещата пак ще са същите. Тогава ще трябва да помислим за някой друг и то без да прибързваме, а като го преценим много внимателно. Сега вече няма какво да гоним този сезон. Единственото е да започнем да играем по-добре. Титлата вече сме я изгубили, а за Левски няма по-важно нещо. Щом няма да сме първи, ако нямаме силен отбор, по-добре изобщо да не играем в Европа.

От зоната на Старокин(отдясно) нямаше много напрежение головете 1вия от пробив през Пинто и заучен корнер, а 2рия през центъра.Добре, стават грешки падат голове, но каква беше реакцията на треньора?Никаква.Вече 2месеца е треньор и би трябвало да си личи работата му- добре подреден отбор, ясна идея как да се развиват атаките, как ще се неутрализират атаките на противника.Аз не видях такова нещо.Отбора играеше все едно води с 3:0.Ако се види някаква положителна промяна да остане но сега нищо, само мрънкане и кухи закани.

Съгласен съм. а освен това само преди седмица инж. Гонзо направо разпиля същия този страховит отбор на Лудогорец. И все пак да го сменяме ли сега? Радко Достанич преди да ни стане треньор беше помощник, а този е направил Партизан шампиони и то два пъти, влизал е в групите на ЛЕ. Не е малко и като гледам какво показва сега, чудя се как го е направил. Има и още един проблем. Ако сега го сменим, кого ще сложим?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 сеп 2013 10:56

СВОБОДЕН написа:
iliyan написа:Ралке , какво ще ги правим твоите любимци а :lol: :lol: :lol: Особено Йока :P :P :P
И защо трябва да се заяждаш с тези които милеят за този отбор? Играта на Левски и друг път е била бледа, но докато се се усетят някои и са били насинявани на герена. Да не стане и този път така. Толкова за синята фланелка.Що се отнася до Йока, вечни любимци няма. Треньорите се сменят, но Левски остава ВЕЛИК!

Тая синя фланелка ми е екипа по волей, ама нали всички ме познават :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 сеп 2013 11:05

СВОБОДЕН написа:
iliyan написа:Ралке , какво ще ги правим твоите любимци а :lol: :lol: :lol: Особено Йока :P :P :P
И защо трябва да се заяждаш с тези които милеят за този отбор? Играта на Левски и друг път е била бледа, но докато се се усетят някои и са били насинявани на герена. Да не стане и този път така. Толкова за синята фланелка.Що се отнася до Йока, вечни любимци няма. Треньорите се сменят, но Левски остава ВЕЛИК!

Като гледам как насинихте вчера Лудогорец :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 16 сеп 2013 11:12

Dust написа:По-интересно ми е тези дето се подиграваха на Стойчо Стоев преди мача, какво е мнението им днес и не му ли дължат извинение, че с трети отбор взема точка/точки на Герена?

За мен в България няма добри треньори.За нашите си условия е приличен треньор.
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 сеп 2013 11:25

СВОБОДЕН написа:. И вси пак като говорим за Йоканович въпреки тези смекчаващи вината обстоятелства, аз не забелязвам някакви наченки на стил. Нали разбирате, някакъв почерк в играта лично на Йоканович и като видиш отбора да можеш, ето това е стила на този треньор. Това трябваше да го има, или поне наченки на нещо такова дори да не печелим, но го няма.

Че то на Фъргюсън му трябваха 10 години, докато проличи неговият стил и почерк. Може да стане за 5-6 месеца, ако дадеш на треньора правото да води неограничен брой футболисти, каквито на него му пасват и то не свободни агенти. Как го виждаш за два месеца не само да прецени качествата на 30-40 футболисти (заварените и тия, които му водиха), че и да почне да моделира нещо ново. Ако има качествен състав може да тръгнат нещата сравнително бързо, това няма да е резултат само от неговата работа, а на това, че ги има добрите футболисти, които вече се познават и са изградили някакъв синхрон, та им е лесно да му прилагат указанията, само че тука не е така. А тоя човек идва и в ново първенство и трябва да гледа и другите отбори, да ги понаучи, че да може да мисли някаква конкретна тактика за всеки мач. Просто има толкова работа да се върши, че е рано да ги преценявате и него, и Сираков. Засега хората се мъчат да налучкат нещата и да играят по най-опростения начин, че да не стават големи грешки, така ми се струва.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”