Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Мнениеот Тостао » 16 сеп 2013 09:25

P!nk fan написа:
Siegfried написа:Колко още ще го търпите това сръбско менте :?:

И аз това се питам. :roll: :| Честно казано, още от назначаването на Йоканович бях скептично настроен спрямо него и за съжаление очакванията ми се потвърдиха. :shock: :|

Снощи написах Йоканович вън от Левски. ама са го изтрили не знам защо :roll: Слаб треньор
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 09:34

vaskonti написа:Правилен футбол наистина няма, но със сигурност има НЕправилен. Този стил само с центрирания вече не се прилага дори в долните дивизии на Англия, които бяха пословични с него.

Тук вече сгреши.Миналата седмица отидох да усетя тръпката на един мач в Конференцията.Ами цял мач се чудих,защо на терена има по 11 играчи във всеки отбор,след като участват по 4-5 от отбор.Останалите цял мач стояха под топката и си въртяха главите да я следят с поглед като на тенис мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 сеп 2013 09:38

Готвача написа:
vaskonti написа:Правилен футбол наистина няма, но със сигурност има НЕправилен. Този стил само с центрирания вече не се прилага дори в долните дивизии на Англия, които бяха пословични с него.

Тук вече сгреши.Миналата седмица отидох да усетя тръпката на един мач в Конференцията.Ами цял мач се чудих,защо на терена има по 11 играчи във всеки отбор,след като участват по 4-5 от отбор.Останалите цял мач стояха под топката и си въртяха главите да я следят с поглед като на тенис мач.

Е, конференциите... аз ти говоря за Чемпиъншип и 1 лига, не за петото им ниво. То оставаше и да се равняваме по пета лига в Англия...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 сеп 2013 09:46

honda написа:
Obektiven1 написа:
ralka_levskarka написа:Сееега се прибрах :roll: Показвам тоя _!_ на съдията и два за играчите. Гари застанал на 8 метра пред вратата и подава встрани? wtf? Кво повече да се коментира, Гаджев отново.. а бе, заеви. Ш се виим на дербито.

И кво ти е виновен съдията,като второто полувреме най-нагло набута Лудогорец в собствената му половина със сумати измислени фаулове,отделно не посмя да изгони гаджев,малката хърба вуте и деко.С тоя начин на мислене и тоя манталитет вечно да се търси вината в съдията,противника,времето,терена и т.н никога няма да се оправят комунистическите отборчета на левски и цска,така и не разбраха че комунизма отдавна свърши и вече даром няма нищо,нито съдии могат да ги спасят от резили,нито титли ще им се подаряват,нито пък ще могат да крадат играчи безнаказано и без да си плащат от останалите отбори.Изначално всичко е сбъркано в тия два клуба,като мислене,като стратегия и още много други неща,и затова сега нещата логично започнаха да си идват на мястото,провинциалния футбол в лицето на няколко отбора ще мачка още дълги години защото там се работи правилно и с мисъл не само за утре,а и за бъдещето,а комунистическите отборчета на левски и цска ще затъват още много надълбоко,мястото им е във Б група към настоящия момент и за дълго време занапред !

Първо, честита победа на Лудогорец- напълно заслужена,надиграха Левски по всички показатели .
Съдията слаб- ако искаме да бъдем точни трябваше да изгони Дяков още в първата минута за брутално ритане без топка - в момента на контакта топката беше на повече от 5 метра. По-добре ,че не го направи , просто щеще да развали урока ,който Лудогорец изнесоха на Левски.
Не искам да противопоставям отборите на провинциални и столични, въпреки ,че съм болен фен на Левски възхода на отбори като Лудогорец , Ботев , Берое само може да ме радва- българския футбол само ще спечели от това. иначе малко си се пообъркал в дългосрочен план може да си сигурен ,че в България ще има 2 отбора ,които ще доминират и това са Левски и ЦСКА- просто тези два отбора имат около 80% от фенове в България и реално продукта български футбол съществува заради тях. Просто ,ако хипотетично си представим ,че ги няма тези два отбора с изключение на пловдивското дерби на нито един друг мач няма да има повече от 5 хиляди зрители (дори тази бройка е силно завишена) и не повече от 20-30 хил пред телевизорите , извинявай но никой няма да вложи пари в такъв продукт , за който има потенциални 30 хил клиента в цялата страна .
Огледай се в околните на нас държави -колко отбора извън столицата са ставали шампиони на Сърбия, Гърция(тук считам Олимпиакос за столичен отбор понеже пирея е град сателит на Атина), Турция. Реално по нашите ширини дори чисто демографски ,а и финансово столицата доминира.
реално погледнато единствените отбори в България ,които могат да се самоиздържат това са Левски и ЦСКА,ако един отбор разчита на чичко Паричко рано или късно се оказва в ролята на прелъстен и изоставен. Например по времето на Чорни в Левски се лееше златен дъжд ,но просто в един момент еврейна затвори кранчето и остави клуба на самоиздръжка. Повярвай ми същото ще се случи ис Лудогорец и с Ботев , техните собственици не могат и да си помислят да се сравняват с Чорни, вече се случи с Литекс- от 2 години отбора е на самоиздръжка и какви успехи постигна? Ако някой си мисли ,че Домусчиеви и Цв.Василев ще наливат пари до безкрайност дълбоко се лъже- бизнеса на Домусчиеви е в колапс( нещо което няма нищо общо с българската реалност просто корабния бизнес изживява най-тежките си криза през последните 40 години ,много по големи и мощни компании от БМФ си свиха бизнеса до минимума за нормално функциониране) ,а Цв Василев най-вероятно ще си замине заедно с настоящото правителство,което най-вероятно няма да изкара зимата.
но да се върнем ъм Левски и ЦСКА от една страна в тези два клуба не може да се работи спокойно и трудно се преследват дългосрочни цели, понеже целта там е винаги една- титлата сега. Но от друга страна тези два отбора са единствените които реално може да се самоиздържат. Доста пъти съм давал за пример мача между Калмар и Левски ,когато по думите на шведите 180 хил българи са платили по 5 евро да гледат мача по интернет ,ами това прави близо 1 млн евро от един мач- никой друг български отбор(освен ЦСКА) не може и да си мечтае дори за една десета от подобно постижение. Просто при по-умела маркетингова политика и малки промени в правилата Левски и ЦСКА могат да си осигуряват от своите привърженици между 8 и10 млн евро на година без спонсори и 3-5 млн евро от спонсори . Като това са суми немислими за който и да е друг отбор .

Дойдохме си на думата!Напълно те подкрепям!Мисля,че ЦСКА и Левски единствено могат и трябва ,задължително да минат на самоиздръжка,в противен случай разни богати лайнари ще продължават да се ебават и да си правят квото си искат-да си перат парите най-вече,да си играят черно тото на високо ниво(публична тайна,е че в последните години много от мачовете на двата гранда се уговорят , знае се още преди да е почнал шампионата кой е шампиона ,а ние феновете се псуваме, мислейки си ,че всичко е реално,)да си правят делавери с мениджърите и ние да се чудиме защо играят такива дървари в отборите ни и защо нямаме силни ДЮШ.Левски и ЦСКА се превърнаха в мениджърски агенции и нищо повече.Примери за самоуправление има още през соца,това беше отбора Днепър(не го споменавам ,за да ви дразня),който беше в челото на съветския футбол.Не се ли мине към модел на самоуправление,под някаква форма, така ше си кретаме и ще го караме само на спомени от миналото!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 09:48

Не мога да си кривя душата, че с оглед на показаното на терена, победата на Лудогорец бе напълно заслужена, като особено през първото полувреме бяхме надиграни по всички параграфи. :oops: В крайна сметка, няма как на черното да кажеш бяло. ;) А това, че форумът на Левски е налазен от разнородна хейтърска сган (чорбари, ботевисти, "моряци", "акули"), изобщо не ме учудва. По правило най-популярният отбор в дадена страна (Ювентус, Байерн, Ливърпул, Левски) винаги е мразен от феновете на останалите тимове, които празнуват като свои собствени успехи неговите загуби срещу трети отбори.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 сеп 2013 09:52

Тостао написа:
P!nk fan написа:

И аз това се питам. :roll: :| Честно казано, още от назначаването на Йоканович бях скептично настроен спрямо него и за съжаление очакванията ми се потвърдиха. :shock: :|

Снощи написах Йоканович вън от Левски. ама са го изтрили не знам защо :roll: Слаб треньор

Наистина ли мислиш,че проблема ви е треньорски?Ако е така ,живееш в много дълбока заблуда!Търсиш корена на проблема в грешната посока!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 сеп 2013 09:53

Тостао написа:Снощи написах Йоканович вън от Левски. ама са го изтрили не знам защо :roll: Слаб треньор
Слаб треньор.Донякъде споделям, но има смекчаващи вината обстоятелства. Йоканович дойде след като сезона е почнал. Не е правил подготовката и не е подбирал играчите. Играчите които завари в началото сега не са същите. Дали заради финансовата криза и големите заплати на някои от тях или нещо друго, но едни бяха махнати на куп, а на тяхно място почти всеки кръг се взима по някой нов. Ами така няма как да наложиш идеите си с магическа пръчка. Всъщност Батков викна Сираков именно за да освободи тези с големите заплати, но това е друга тема. И вси пак като говорим за Йоканович въпреки тези смекчаващи вината обстоятелства, аз не забелязвам някакви наченки на стил. Нали разбирате, някакъв почерк в играта лично на Йоканович и като видиш отбора да можеш, ето това е стила на този треньор. Това трябваше да го има, или поне наченки на нещо такова дори да не печелим, но го няма. Възможно е този треньор да не става. И все пак, сега не е момента да го сменяме. Ще започнем пак старата песен с по петима треньори на сезон, а това не води до нищо добро. Аз лично ще му дам още кредит. Нека дойде зимната пауза и да си направи подготовката с неговите методи. Ако наистина е треньор на място, тогава ще трябва да има положителна промяна. Ако не е, нещата пак ще са същите. Тогава ще трябва да помислим за някой друг и то без да прибързваме, а като го преценим много внимателно. Сега вече няма какво да гоним този сезон. Единственото е да започнем да играем по-добре. Титлата вече сме я изгубили, а за Левски няма по-важно нещо. Щом няма да сме първи, ако нямаме силен отбор, по-добре изобщо да не играем в Европа.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 16 сеп 2013 10:03

Red joker написа:
Дойдохме си на думата!Напълно те подкрепям!Мисля,че ЦСКА и Левски единствено могат и трябва ,задължително да минат на самоиздръжка

Човек, каква самоиздръжка те гони? Как Левски и ЦСКА ще съумеят да си формират собствени приходи, така че да я карат на самоиздръжка? Не вярвам парите от продадените билети и фен-артикули да са достатъчни за издръжката на двата гранда. Както и дълбоко се съмнявам, че с оглед на състоянието в техните ДЮШ-ове, те ще успеят да продадат някой футболист собствено производство, както направи Литекс с Георги Миланов. А и съм убеден, че феновете на Левски и ЦСКА биха имали готовност да дават средства за любимите си отбори, докато начело на тях са доказани мошеници като Сашо Апашо и Бай Ганьо.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 сеп 2013 10:03

iliyan написа:Ралке , какво ще ги правим твоите любимци а :lol: :lol: :lol: Особено Йока :P :P :P
И защо трябва да се заяждаш с тези които милеят за този отбор? Играта на Левски и друг път е била бледа, но докато се се усетят някои и са били насинявани на герена. Да не стане и този път така. Толкова за синята фланелка.Що се отнася до Йока, вечни любимци няма. Треньорите се сменят, но Левски остава ВЕЛИК!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 16 сеп 2013 10:13

Red joker написа:
Тостао написа:
P!nk fan написа:

Наистина ли мислиш,че проблема ви е треньорски?Ако е така ,живееш в много дълбока заблуда!Търсиш корена на проблема в грешната посока!

Точно така.Играчите на Левски не са върха, но нашите стандарти не са лоши играчи.Нали новите той ги е одобрил?От тук насетне топката е в него.Ако имаш желание може да го прокоментираме в детайли.Факт е - никаква идея в играта и сбъркана постройка
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Върни се в “Архив”