Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
трагикомедия или по-скоро даже басня 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Готвача написа:п.п.Едно хубаво мнение по горе.Левски не са Черно море и затова ви беше лесно днес и трудно в предният кръг.
Във вашата тема ви поздравих за победата.Тук и сега отново ще ти кажа с риск да спамя,че един отбор играе толкова,колкото му даде противника.Вие във Варна нямахте НИТО ЕДИН шанс за гол.Не ми сравнявай мачовете,знаеш че мач с мач не си приличат.А това за разгрома във Варна и звучния шамар го казаха и много футболни хора.Не мисля че си по голям капацитет от тях,че да оспорваш явното превъзходство на моряците в този мач.Понеже си голям фен на статистиката и беше писал че сте имали превъзходство по време на целият мач с нас,освен головете,да те попитам-знаеш ли каква е статистиката ви днес?Ако се гледаше тя,щяхте да се върнете в Разград с НУЛА точки.Ама за ваша,а и моя радост не статистиката от мача се гледа накрая,а вкараните голове.Така че нека повече да не споменаваме онзи ужасяващ за вас мач,а да се радваме на това което направихте днес.Съгласен?
Истината е, че както мачът във Варна, така и днешният беше двуостър. Можеше и друго да стане, както и във Варна. Но вие след мача много се напрегнахте да обяснявате, че всъщност сте били още по-добри и сме имали голям късмет, че с малко сме се отървали. Недей гледа разни авторитети, защото нали знаеш, че победителите не ги съдят. През пролетта Лудогорец щеше да бъде обявен за герой без онзи рикошет, вместо това ги разпънаха на кръст.
Дано проумяваш, че сгрешихте тогава да се възвеличавате и да ни подценявате. Имали сте ден, победили сте и толкова. Ако сте литнали, ще трябва още в доста мачове да го доказвате, защото победа с един гол над Нефтохимик на мен нищо не ми доказва. Не помня вече кой ни насочваше вниманието към този кръг как щели да си представят отборите.
[center]
[/center]

- Garra Dembele
- Контакти:
Batkoto написа:трагикомедия или по-скоро даже басня
Батенце, а за твоето смешно отборче кога ще се направи подобна песен?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CwSlG3EW2CU[/youtube]
Отговора е ясен. Никога!
Garra Dembele написа:Batkoto написа:трагикомедия или по-скоро даже басня
Отговора е ясен. Никога!
Кво му пука?Нали е втори пък вие сте девети.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Oтборът с повече самочувствие и обиграност спечели.
Нашите бяха надъхани, но се вижда, че няма никаква сработка в отделните линии. Еднообразие, напредизвикани грешки и страх. Това беше играта ни.
Все едно гледах някой наш мач в Европа. Идва един отбор, в доста случаи по-слаб от Лудогорец, вкарва 1 гол, нашите се изнервят, не мислят с главите си реално, вкарват ни още един гол и просто се отбраняват и ни гледат сеира. Защото, ако защитата е зле, то в атака положението е още по-лошо. Ако допуснеш 2 гола, но вкараш 3 - да кажем, че имаме слаба защита, но след като и един гол не сме вкарали...
No coment!
Нашите бяха надъхани, но се вижда, че няма никаква сработка в отделните линии. Еднообразие, напредизвикани грешки и страх. Това беше играта ни.
Все едно гледах някой наш мач в Европа. Идва един отбор, в доста случаи по-слаб от Лудогорец, вкарва 1 гол, нашите се изнервят, не мислят с главите си реално, вкарват ни още един гол и просто се отбраняват и ни гледат сеира. Защото, ако защитата е зле, то в атака положението е още по-лошо. Ако допуснеш 2 гола, но вкараш 3 - да кажем, че имаме слаба защита, но след като и един гол не сме вкарали...

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
MAЙOPA написа:Целта пред Великия Левски е до Нова година да е в седмицата и да не е допуснал сериозно изоставане от лидерите. После идва Газпром и Коледа !!!!!!!
Ти колко каза, че ще завърши мача?
Айде стига с глупостите. Ако сега при относително стабилно финансово състояние (като за "водещ" в А група отбор) нещата не стават, няма да стават и при река от пари. Щом нищо не направиха с парите от ШЛ и 1/4 финала в УЕФА, значи няма да направят и с парите на Газпром, просто ще си ги поделят. Освен ако руснаците не назначат и свой финансов екип, който да следи парите.
П.П. Ако въобще Газпром се мерне в София де.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Garra Dembele
- Контакти:
Parmalat написа:Garra Dembele написа:Batkoto написа:трагикомедия или по-скоро даже басня
Отговора е ясен. Никога!
Кво му пука?Нали е втори пък вие сте девети.
До колкото знам е седми. Или явно ти си още в детската градина и не можеш да смяташ?
Betchualeng Arnaikem написа:За да е гаврата пълна двама от играчите им, които най-много съм се чудил какво по дяволите правят в Лудогорец - Ешпиньо и Мисиджан се оказаха голмайстори.
За тези се чудиш какво правят в Лудогорец ?! Че това са им едни от най-добрите чужденци, явно не ги следиш внимателно! Или казваш - Бургзорг и Кишада са по-добри.

Явно със свободни агенти това ще е играта,а тази новата ментара с индианската прическа кой я домъкна,той човека изглежда все едно не е играл футбол поне от 2 години,то няма какво да се коментира,щом резерва от отбора ни който игра в шампионска лига и лига европа и стигна четвъртфинал Деко е най стойностния ни играч и най знаеше за какво е на терена какво да говорим повече.и какво се оказа сега ни школа имаме да захранва първия отбор с що годе някакви играчи,нито някакви класни футболисти можем да вземем и да си позволим,значи и скаутско звено няма и пари няма май, стадион като хората нямаме ,ами тя работата е ясна вече накъде отиват нещата,само една публика остана и името Левски,което тези футболисти не могат да изпълнят със съдържание за съжаление и огорчение.АЗ НЕ ЗНАМ КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ левскари,но аз се чувствам предаден от тези футболисти,все е имало издънки ама като тази година такова нещо няма как да се преглътне,да докосваш титлата и по най левашкия начин да я изтървеш,от 5-6 ли станаха колко домакинства да не можеш да вземеш победа и то от отбори които в никакъв случай не са най страшните.Този отбор на Левски лъха на безидейност на бездарие и на безхаберие,все си мислех че най виновни за това състояние на Левски са виновни Батков и Тонев но и футболистите са същата работа,не знам толкова ли тежи тази пуста синя фланелка че футболистите ни изглеждат като парализирани и хипнотизирани.Щом човека с най голямо доверие който се ползва като име и с постигнати успехи в клуба,не може да се справи до момента , значи работата е много сериозна и аз не виждам по какъв начин ще се измъкнем от блатото .И какво да си сядат на задниците ве Батков то тези футболисти са им толкова възможностите то цяла България го разбра само БАТКОВ НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ОЩЕ.Ако ще и още 20 свободни агенти да докараш все един и същ ще е резултата.Може и малко силни думи да използвам ама то това нещо до кога ще продължава така,човек каквито и нерви да има и колкото да е търпелив и да гледа по всякакъв начин да подкрепя отбора и да не го затормозява допълнително с нападки и критики ,като вижда че другата страна не и пука,на човек му писва и му избиват балансите.Колкото и философски да приемаш нещата,реалностите са си реалности.
Последна промяна от grasiani на 16 сеп 2013 02:21, променено общо 1 път.
grasiani и за капак записахте най-срамното си отпадане в евротурнирите от казахстански отбор.
[center]R.I.P[/center]