Сектор Б отново е шампион на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Готвача написа:В последните два кръга на БГ първенството,освен моят любим Черно море,Лудогорец е отбора донесъл ми най много положителни емоции.Браво на разградчани,пожелавам им в следващата част когато се разменят ролите и ние им гостуваме,отново да ми доставят същата радост.Лудите днес срещнаха/по думите на Йока/един отбор с празни пушки.Е,как тогава да гръмнат по лудогорец с тези празни пишки?Грешката НЕ Е случайна.
Единственото което им е останало на герена са феновете,които макар и плагиатствали от чорбетата,поне се представиха на ниво,за разлика от манекенките в синьо.А съдията...съдията гаден,долен ********,защо спести червените картони на Деко,Вутов,Гаджев и Безяк?Щеше гарантирано да стане голям празник за неутралните фенове.Да не би на Берое като им изгониха трима, да не стана яко,а?Защо продължават да се подлагат на някои отбори не мога да разбера.Нали е само една игра и всичко се прави в името на шоуто?Щеше да стане мач с 8 от Левски,срещу 10 отт Разград.Мач който щеше да влезе в историята и да се помни десетки години,а съдията щеше да има имидж на много голям съдия.А какво постигна сега?Отново загубата си е загуба,сините нямат оправдание за нея/ако имаше ч.к. за левскари,щеше да е друго/,а съдията си закичи прозвище като един долен,мазен нагаждач и човек без никакво чувство за собствено достойнство.Споменете си само как го псуваха играчите.
tsonpen написа:Der Führer написа:Teo написа:Комичното в случая е че Левски имат финансова стабилност, спокойствие, направиха си лятната подготовка като хората, направиха си трансферните цели и пак не могат да играят... как става това по дяволите
Играят толкова , колкото им се позволява от съперника ... на мен лошо впечатление ми направиха Лудогорец . Вместо да им сложат 5-6 парцала , през второто полувреме ги мързеше дори да ходят по терена .
Дали ги мързеше или нямаше нужда да се напрягат преди важен мач...
По-скоро Лудогорец направиха поне два кошмарни пропуска пред вратата на "Левски" през второто полувреме. С много малко концентрация 0:3 си беше съвсем реален резултат.
Sardukar написа:
ПП Съдията не повлия на крайния изход, но е спукан и бездарен капут. Подобни са ментално увредени!
tsonpen написа:Готвача написа:В последните два кръга на БГ първенството,освен моят любим Черно море,Лудогорец е отбора донесъл ми най много положителни емоции.Браво на разградчани,пожелавам им в следващата част когато се разменят ролите и ние им гостуваме,отново да ми доставят същата радост.Лудите днес срещнаха/по думите на Йока/един отбор с празни пушки.Е,как тогава да гръмнат по лудогорец с тези празни пишки?Грешката НЕ Е случайна.
Единственото което им е останало на герена са феновете,които макар и плагиатствали от чорбетата,поне се представиха на ниво,за разлика от манекенките в синьо.А съдията...съдията гаден,долен ********,защо спести червените картони на Деко,Вутов,Гаджев и Безяк?Щеше гарантирано да стане голям празник за неутралните фенове.Да не би на Берое като им изгониха трима, да не стана яко,а?Защо продължават да се подлагат на някои отбори не мога да разбера.Нали е само една игра и всичко се прави в името на шоуто?Щеше да стане мач с 8 от Левски,срещу 10 отт Разград.Мач който щеше да влезе в историята и да се помни десетки години,а съдията щеше да има имидж на много голям съдия.А какво постигна сега?Отново загубата си е загуба,сините нямат оправдание за нея/ако имаше ч.к. за левскари,щеше да е друго/,а съдията си закичи прозвище като един долен,мазен нагаждач и човек без никакво чувство за собствено достойнство.Споменете си само как го псуваха играчите.
Готвач, мислих си, че искам да ми изчислиш резултата от мач "Черно море" - "Левски", ако се играеше днес. Тъй като доста изговорихме по темата за изминалия и настоящия кръг. Каза се, че Лудогорец отървал разгрома във Варна, като реалният резултат там бил 4-5:0. А днес би като гост "Левски". Значи сините да се радват, че не са срещнали моряците, че резултатът щеше да е двуцифрен![]()
Вярно ли е или вече можеш да се съгласиш, че мачът във Варна беше по-скоро стъпка встрани за Лудогорец
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта