Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Der Führer
- Контакти:
Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
Сега е момента всеки Левскар да помогне с каквото може ... ето следващия кръг Левски гостува на Херо 

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Jack the Ripper
- Контакти:
goko написа:Jack the Ripper написа:goko написа:Много ми хареса изказването на носко "Ние не градим отбор а стадион...."...
Може би за триумфалното влизане в Б група![]()
![]()
За твоя ГОЛЯМА жалост ЛЕВСКИ ще остане единствения отбор от А група, който не е отпадал от А група!
Ами то и Литекс, Лудогорец .....и др. не са отпадали
Литекс + Лудогорец = ?? Не могат да се сравнят с години в които Левски е бил там. ?
Майко мила, вместо паузата да им помогне, те бяха по-трагични от всякога. За цял мач, нито една свястна атака. Това ако беше професионален футбол..............
Защо Гаджев е в отбора ? Че и титуляр...
Какво прави Бру сред титулярите ? Поне да му забранят да изпълнява статични положения.
Кога Йоканович ще каже на Родригез да не е такъв егоистичен нещастник ?
Сираков много се изложи с това интервю.
Няма спор, че ТВ 7 бие всички по некадърност. Единствената телевизия, която може да излъчи мач по толкова некадърен начин. Писна ми да дават треньорите, когато топката е в игра. Да дават повторения, когато топката е в игра. Да дават футболисти без топка, а някъде по терена играта да си върви. Жалко, че тази некадърна телевизия излъчва мачовете.
Защо Гаджев е в отбора ? Че и титуляр...
Какво прави Бру сред титулярите ? Поне да му забранят да изпълнява статични положения.
Кога Йоканович ще каже на Родригез да не е такъв егоистичен нещастник ?
Сираков много се изложи с това интервю.
Няма спор, че ТВ 7 бие всички по некадърност. Единствената телевизия, която може да излъчи мач по толкова некадърен начин. Писна ми да дават треньорите, когато топката е в игра. Да дават повторения, когато топката е в игра. Да дават футболисти без топка, а някъде по терена играта да си върви. Жалко, че тази некадърна телевизия излъчва мачовете.
Jack the Ripper написа:goko написа:Jack the Ripper написа:goko написа:Много ми хареса изказването на носко "Ние не градим отбор а стадион...."...
![]()
За твоя ГОЛЯМА жалост ЛЕВСКИ ще остане единствения отбор от А група, който не е отпадал от А група!
Литекс + Лудогорец = ?? Не могат да се сравнят с години в които Левски е бил там. ?
И двата провинциални отбори през годините изпадаха по няколко пъти в по - долни дивизии, така че не знам за какво спорите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Jack the Ripper написа:goko написа:Jack the Ripper написа:goko написа:Много ми хареса изказването на носко "Ние не градим отбор а стадион...."...
![]()
Прав си!!! Но истината е, че в момента Левски е много слаб.
Не си спомням толкова дълъг период от време без Ганьо да ми се показва всеки ден по тв.
Левскари,боли ли?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Левскари,боли ли?
Рано или късно, Левски ще излезе от кризата

Parmalat написа:Левскари,боли ли?
Следващият кръг ще видим кого ще го заболи

MuFc1878 написа:Parmalat написа:Левскари,боли ли?
Дано не е много късно

MuFc1878 написа:Parmalat написа:Левскари,боли ли?
От кризата без титли няма да е скоро, тоест слабото представяне ще продължи още време.
Кой е по - добър от Фъргюсън и Йоканович? С този състав и двамата ще бъдат на едно ниво.