Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Стойчо Младенов изгони Абушев от ЦСКА
еее,изгонили са най-добрия 

-
- Контакти:
Дано поне оставят една чистачка неизгонена, че да има кой да пусне водата в кенефа и да изключи шалтера накрая. Със Сашо Апашо и Тройчо дотук. За съжаление 

- Red thunderstorm
ShooterMan написа:Рангел май е под 30 години....следователно не става за пенсионерите
Това пък значи, че още по-малко става за старчески дом "Тича"!

Viktor4o_Rs написа:...нормално е Тройчо да го изгониТози човек заедно с Лупи ще ви довършат, да знаете ... Да идва Абушев в Славия, при нас ще получи шанс за изява и ще покаже какво може.
Ще покаже и...среден пръст на "професор" Букарев! Халал да ви е такъв самозванец! Явно в него виждаш себе си!

Айде фенове на отбори,които са след нас в класирането да не се обаждат!
Май повечето от вас са забелязали,че сме на 2 точки от 4-я и на 5 точки от 3-я(дори първия не е толкова далече, на 7 точки),нещо почна май да ви хваща страх ,че с отбор на 2 месеца и с оглед на това,което стана преди 2 месеца(с клуба),...май,май....ще имаме всички шансове да влезем в тройката(до зимата),а на пролет дори повече!
ПП Стойчо правилно е изгонил Абушев(ако въобще е вярно това),след като не изпълнява треньорските указания,за какво ни е в отбора!!??

Май повечето от вас са забелязали,че сме на 2 точки от 4-я и на 5 точки от 3-я(дори първия не е толкова далече, на 7 точки),нещо почна май да ви хваща страх ,че с отбор на 2 месеца и с оглед на това,което стана преди 2 месеца(с клуба),...май,май....ще имаме всички шансове да влезем в тройката(до зимата),а на пролет дори повече!

ПП Стойчо правилно е изгонил Абушев(ако въобще е вярно това),след като не изпълнява треньорските указания,за какво ни е в отбора!!??

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Udoji90
- Контакти:
За Абушев съм чувал добри неща, но честно казано в пролетните му мачове за "Локо", както и в срещите, в които игра за нас, ми изглеждаше доста безличен. Надявах се това да се промени, но ако няма да се съобразява с треньорските указания, няма смисъл атмосферата да се трови с неговото присъствие. (Очаквам да се появят защитници на Абушев само заради това, че е българин, които да оплюят злите чуждестранни играчи в нашия отбор, вероятно виновни и за глобалното затопляне.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Спокойно. Без пяна ! Догодина пак ще си говорим. Кировски и Ревсън си заминават скоро. След един месец ЦСКА е в тройката. Мога да се обзаложа.
-
- Контакти:
Имах големи надежди за Абушев, но явно ЦСКА му е висока топка. Не е първия, нито последния, който е звезда в провинцията, но в София се проваля Жалко, защото на отбора ни му трябват играчи българи. Чужденците засега не оправдават високите си заплати нито местата си при титулярите. Смятам, че голяма част ще си тръгнат още зимата и пак ще се плащат пари за неустойки. Не искам да съм черноглед, но засега само Милосавлевич и донякъде Менди играят стабилно от новите. Сидибе и Хауард тепърва ще се отценяват, защото са играли по-един мач. Дори и те обаче можеха изобщо да не идват, защото имаме на техните места млади български играчи.
Red Warrior написа:Сега да изгони португалците и Кировски и ще спестим некой лев за заплати.
Знам за само един портуалец, Бруно, кои са другите?

Никога не съм бил особен фен на Стойчо, но смятам, че правилно постъпи с Абушев.
Винаги ми е бил симпатичен, но като изключим едни 30- тина минути срещи Локото първия мач нищо друго не направи, а му бяха дадени няколко възможности и сега явно ядосан от статута си на резерва е надигнал глас, вместо да се бори. Ето за това сме повече Отбор от говедата, при тях такива ги търпят години...
Винаги ми е бил симпатичен, но като изключим едни 30- тина минути срещи Локото първия мач нищо друго не направи, а му бяха дадени няколко възможности и сега явно ядосан от статута си на резерва е надигнал глас, вместо да се бори. Ето за това сме повече Отбор от говедата, при тях такива ги търпят години...

- messi7
- Контакти:
MAXIMUS написа:Спокойно. Без пяна ! Догодина пак ще си говорим. Кировски и Ревсън си заминават скоро. След един месец ЦСКА е в тройката. Мога да се обзаложа.