Кой е най-добрият вратар в България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Кой е най-добрият вратар в България ?

Мнениеот 0007 » 18 окт 2009 16:49

Icaka1432 написа:ИЛКО ПИРГОВ Е НАИ ДОБРИЯ Ве ..... МАЧА МУ СРЕЩО ПСВ НЯКОИ ПОМНИ ЛИ .. ЗАЩО ВИНАГИ ТРЕА ДА Е ГОВЕДО ИЛИ ЧОРБАР ВЕ :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :oops: :geek:

Че е добър,добър,ама от 1 мач не се става най-добър.Пък и с не се е доказал още.Стига с тези комплекси на част от провинциалистите.Гошо петков и в националния и в Левски се е доказал.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 окт 2009 18:16

Естествено,че Георги Петков.От играещите в чужбина е Димитър Иванков,а от младите Божидар Митрев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 19:10

в крайна сметка аз ти казвам кой е най-добрия вратар ти почваш да ми дааваш някакви примери....за рома ,фулъм и тва онова...а колко гола ни спаси караджов?още срещу Локо Пд спаси 2 попадения,срещу Пирин,Динамо Москва

За мене вратар който се пази от топката не е никакъв вртар, а поредния бездарник сключил договор с подходящия футболен мениджър.Съвсем скоро и вие ще го разберете но за разлика от мене ще е по трудния начин( когато отборчето ви загуби заради него ).Аре със здраве и продължавай да си вярваш до поредния мач в лига Европа.
п.п. и Аз като бях на 14-15 г. и аз така си вярвах няма страшно ще отмине :) ;)

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 19 окт 2009 18:02

Разгриничавайте най-добър вратар в България в момента и най-добър вратар в България в последни 2-3-4-5 години!В момента просто Акалски,Караджов и Пиргов са най-добри!Особено първите двама-млади с голяма перспектива!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 окт 2009 23:25

Разбира се, че Георги Петков!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 окт 2009 12:17

За момента Петков

Върни се в “Национален отбор”