На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: На 31.10. ботевистите ще бойкотират ли дербито на Пловдив?

Мнениеот drughi » 20 окт 2009 15:38

Кънчова поляна ще се оглася от това......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5nmTdRkzi4[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 20 окт 2009 19:24

drughi написа:Кънчова поляна ще се оглася от това......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5nmTdRkzi4[/youtube]

То така или иначе половината ви песни са ви против нас.....Поне да ги пеехте само на градското дерби , но явно комплекса от нас ви е доста голям щом ни споменавате на всеки ваш мач.Очаквах , че след като станахте шампиони ще се промените , но уви.Явно е неизличимо.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 окт 2009 19:45

plovdivram написа:botev forever
Да Чико,Тумби,Д.Ненов и ко.нареждат на футболистите и ръководителите на Спартак да затворят дружеството и да пристигнат в Ботев!!Айде моля ти се!Стига глупости!Твоите приятели от ОК на БКП в Пловдив сътвориха тази простотия от която и двата клуба все още страдат.

Ха-ха-ха :lol: ...
botev forever, ти наистина ли -
Твоите приятели от ОК на БКП в Пловдив сътвориха тази простотия от която и двата клуба все още страдат.
.... е пич :lol: :lol: :lol: ... Това е от така наречените NO COMMENT постове!!!! :lol:
Да... Той Джогата е легендарен треньор на Локото, а Кочо Гяуров е основател на Клубът на привържениците ни!!! :lol:

Вижте какво момчета... Неможе, когато ОБСТОЯТЕЛСТВАТА НА ДАДЕН ПЕРИОД ОТ ИСТОРИЯТА ни ви е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛО да приемате ПОЗИТИВИТЕ КАТО ВАШ УСПЕХ, а за НЕГАТИВИТЕ да е ВИНОВНО ТО - "ВРЕМЕТО"!!! :lol:

Няма какво да спорим!Ние сме комунисти и пънкари,вие сте скинове!Край!

plvdivram-Ти водиш монолог,а не диалог!Не виждаш собствените си грешки!Излизай понякога от себе си и отново се връщай за да направиш изводите върху това което си видял,ако можеш!Успех! ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
fugata
Контакти:

Мнениеот fugata » 20 окт 2009 20:36

[quote="ultra1912"]Големците от лаута,които на всеки мач събират по 2000 човека,а когато играят с левски или цска е ...
Баце..много си смешен..ама много...Изпадате това е истината за вашето смешно и измислено отборче :twisted:
Завинаги Черно-Бели!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 20 окт 2009 20:57

Няма проблем да изпаднем ,стига да го няма Селския. А истината при вас е ясна и вечна - ...[/b] :lol: Честито.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 окт 2009 21:02

vhpvhp написа:Няма проблем да изпаднем ,стига да го няма Селския. А истината при вас е ясна и вечна - ...[/b] :lol: Честито.

Приключи ли?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 окт 2009 21:42

Alternative
plvdivram-Ти водиш монолог,а не диалог!Не виждаш собствените си грешки!Излизай понякога от себе си и отново се връщай за да направиш изводите върху това което си видял,ако можеш!Успех!

Alternative,
честно не ми достига интелект, за да мога да разбера мисълта, която си вложил в частта от поста си насочена към мен!!! Моля те дай ми "жокер", че не схващам наистина!!! Аз за последните 5 години тук по форумите разбрах, не само, че правя "грешки", но съм "лъжец", "крадец на история" и ред други определения лепнати ми /и не само на мен/ от "жълти" потребители на ред форуми!!! Въпроса е че нито един досега не успя да обясни защо ми лепва тези определения!!! Хубаво ще е ти поне да посочиш къде "греша"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 окт 2009 22:54

plovdivram написа:Alternative
plvdivram-Ти водиш монолог,а не диалог!Не виждаш собствените си грешки!Излизай понякога от себе си и отново се връщай за да направиш изводите върху това което си видял,ако можеш!Успех!

Alternative,
честно не ми достига интелект, за да мога да разбера мисълта, която си вложил в частта от поста си насочена към мен!!! Моля те дай ми "жокер", че не схващам наистина!!! Аз за последните 5 години тук по форумите разбрах, не само, че правя "грешки", но съм "лъжец", "крадец на история" и ред други определения лепнати ми /и не само на мен/ от "жълти" потребители на ред форуми!!! Въпроса е че нито един досега не успя да обясни защо ми лепва тези определения!!! Хубаво ще е ти поне да посочиш къде "греша"!!!

Значи,едва ли не Ботев е голямата беда на пловдивският футбол!Това,че разни партийни акционери са решили да обединят Ботев и Спартак в Тракия...ние обикновените фенове нямаме вина!Когато бяхме Тракия агитката скандираше Ботев!Не бива така по комплексарски начин да изтъквате,че сме комунистически отбор...никой не е обичал комунистите-повярвай ми!Ботев е създаден много преди комунизма и си има своите дълбоки корени!Едва ли не ние/вие/ сте най-безгрешният отбор и само "жълтите" са проблема на пловдивските отбори.Затова като спориш бъди по обективен и се поставяй и на наше място,а не само да спорим,защото спорът е вид изкуство и трябва да се изтъкнем,че добре го владеем.Това е което ти писах,и което неразбра... :!:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 20 окт 2009 23:19

Някои канари в тази тема,/казвам някои,не всички/ с всичка сила се опитват да ни убедят,че ,видите ли ,за тях Дербито не било най-важния мач за тях.Най-важен бил мача с "Левски",с ЦСКА и т.н.Искам да попитам тези момчета,дали са слушали днес интервюто на Митко Лишев с Динко Дерменджиев-Чико ? Чикото днес има юбилей - 50 години в "Ботев". 99% от пишещите тук,не са били родени,когато Дерменджиев е започнал да играе .Чикото е легенда на "Ботев".Играл е само в "Ботев",никъде другаде.Някой знае ли колко Дербита е изиграл? И аз не знам.Но днес обясни какво точно е бил мача Ботев ПД-Локо ПД и какво все още е... Добре е тези,които се напъват да ни обясняват,че "не това е мачът",да чуят това,което каза Чико и да се позамислят. :idea:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 окт 2009 23:41

Alternative
Значи,едва ли не Ботев е голямата беда на пловдивският футбол!Това,че разни партийни акционери са решили да обединят Ботев и Спартак в Тракия...ние обикновените фенове нямаме вина!Когато бяхме Тракия агитката скандираше Ботев!Не бива така по комплексарски начин да изтъквате,че сме комунистически отбор...никой не е обичал комунистите-повярвай ми!Ботев е създаден много преди комунизма и си има своите дълбоки корени!Едва ли не ние/вие/ сте най-безгрешният отбор и само "жълтите" са проблема на пловдивските отбори.Затова като спориш бъди по обективен и се поставяй и на наше място,а не само да спорим,защото спорът е вид изкуство и трябва да се изтъкнем,че добре го владеем.Това е което ти писах,и което неразбра...

Alternative,
Сега разбирам!!!! :) Засегнал си се оттова, което казах за позитивие и негативите от привилегиите!!! ОК!!! Няма да я продължавам тази тема!!! :lol: Но ГРЕШКАТА определено не е в мен... и ти много добре го знаеш... :lol: И като казваш, че вие не сте били съгласни толкова с това ОБЕДИНЕНИЕ, защо бе нужно Локомотив Пловдив да играе решаваща роля затова Спартак Пд отново да съществува?!! Хубаво е... като си толкова обективен... да прочетеш малко колко тези хора /спартаклии/ са били разочаровани оттова обединение и защо... хубаво е и да прочетеш какво ходене по мъките е било възстановяването на клуба и защо хората направили това отново възможно казват, че ВИНАГИ ЩЕ СА БЛАГОДАРНИ НА ЛОКОМОТИВ Пд... И пак питам - защо Локомотив, а не Ботев?!!! Ами 'що?!! Щото сме КОМПЛЕКСАРИ!!! :lol
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”