Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Слаб мач между два посредствени отбора.Младоста победи опита?С такива продукции Мъри може още 20 години да си взима заплата,но Риека да е класа над Щутгарт например.Да се радваме над успех над умряло куче,и да се лъжем след като така повелява устава!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА, ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Това липсваше на днешните кокови ''звезди'' в сравнение с миналогодишните момчета!
Това липсваше на днешните кокови ''звезди'' в сравнение с миналогодишните момчета!
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
hetfield написа:Слаб мач между два посредствени отбора.Младоста победи опита?С такива продукции Мъри може още 20 години да си взима заплата,но Риека да е класа над Щутгарт например.Да се радваме над успех над умряло куче,и да се лъжем след като така повелява устава!!!!!!!!!!!!
Бъди сигурен че Риека са по-силни и от всички БГ отбори.
Хора, пълна трагедия сме. Не знам от футболистите ли е от треньорския щаб ли но си мисля, че и двете страни са страшно ама страшно неадекватни. Една камара футболисти нямат морала да играят за Локомотив, треньора поне на мен ми се струва адски зле. Марков, До Кармо, Георгиев, Якимов, Стефанов, към тях мога да добавя и Кики, просто от изброените трябва да се отървем от всеки един от тях през зимата. Маламов да се връща по-бързо, че не е за приказване. Какво стана с Юруков? Ами с Ивайло Димитров?! Тези двамата ако ги пусне ще вършат повече работа от настоящите ни футболисти в титулярния състав. Куанг така и няма да го пусне поне веднъж да поиграе да се убеди, че има качества. И на всяка цена ни трябват още нападатели а Камбуров и Здравко да ги държи на резервната пък ако имат претенции или да почват да играят като хората или да си бият шута. Гърците кога ще играят? Гади кога? Дано не се окажат като Кармо, че жална ни майка, жълтите имат пълно основание да ни се подиграват. Толкова сме жалки!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ако искаме промяна трябва да се случат две неща - Нуп95 и ЛХ да се върнат и да изгоним Станков, колкото се може по-далеч от Лаута!
Нямаше ги групите на последната тренировка да надъхат отбора, да проведат няколко лични срещи с отбора, да си поговорят с някои момченца в отбора, пък след това да си правят смтката дали ще играят, и как ще играят.Ама така е, когато котаракът го няма - мишоците танцуват
Дано да ризмислят и да се върнат веднага.За Станков аз ви казах още в самото начало на първенството, че е некадърник и пълен ВЪЗ
Отбора не само, че няма сърце и душа...няма и лице
Дербито е един мач, който както можеш да го спечелиш, така може и да го загубиш.
От значение е, как си победил или как си загубил.
Днес срамът ни дойде НЕ от това, че загубихме, а че не играхме нищо.
Ето това трябва да ни притеснява нас, че отборът няма игра и изграден стил, а не че загубихме.
Предлагам Мода да направи една анкета ЗА или против некадърния чорбар на поста ст. треньор на Локомотив Пловдив.
Аз святках на няколко пъти лампичката за внимание, ама никой не ме взе насерзно.
Ако и сега стане същото да ви кажа, че днешната загуба ще е начало на още много загуби
Ако искате да е така, тогава нека всички ни обземе апатия и напред квото стане, като днешния мач.
Дайте да го махнем Станков, Локомотивци, ще берем много ядове с тоя палячо!
Нямаше ги групите на последната тренировка да надъхат отбора, да проведат няколко лични срещи с отбора, да си поговорят с някои момченца в отбора, пък след това да си правят смтката дали ще играят, и как ще играят.Ама така е, когато котаракът го няма - мишоците танцуват

Дербито е един мач, който както можеш да го спечелиш, така може и да го загубиш.
От значение е, как си победил или как си загубил.
Днес срамът ни дойде НЕ от това, че загубихме, а че не играхме нищо.
Ето това трябва да ни притеснява нас, че отборът няма игра и изграден стил, а не че загубихме.
Предлагам Мода да направи една анкета ЗА или против некадърния чорбар на поста ст. треньор на Локомотив Пловдив.
Аз святках на няколко пъти лампичката за внимание, ама никой не ме взе насерзно.
Ако и сега стане същото да ви кажа, че днешната загуба ще е начало на още много загуби

Ако искате да е така, тогава нека всички ни обземе апатия и напред квото стане, като днешния мач.
Дайте да го махнем Станков, Локомотивци, ще берем много ядове с тоя палячо!

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
soccerav написа:Хора, пълна трагедия сме. Не знам от футболистите ли е от треньорския щаб ли но си мисля, че и двете страни са страшно ама страшно неадекватни. Една камара футболисти нямат морала да играят за Локомотив, треньора поне на мен ми се струва адски зле. Марков, До Кармо, Георгиев, Якимов, Стефанов, към тях мога да добавя и Кики, просто от изброените трябва да се отървем от всеки един от тях през зимата. Маламов да се връща по-бързо, че не е за приказване. Какво стана с Юруков? Ами с Ивайло Димитров?! Тези двамата ако ги пусне ще вършат повече работа от настоящите ни футболисти в титулярния състав. Куанг така и няма да го пусне поне веднъж да поиграе да се убеди, че има качества. И на всяка цена ни трябват още нападатели а Камбуров и Здравко да ги държи на резервната пък ако имат претенции или да почват да играят като хората или да си бият шута. Гърците кога ще играят? Гади кога? Дано не се окажат като Кармо, че жална ни майка, жълтите имат пълно основание да ни се подиграват. Толкова сме жалки!
Братле, кой прави селекцията - Станков!
Кой казва, какви футболисти му трябват - Станков!
Кой одобрява каращите проби с отбора - Станков!
Е кой е виновен според теб за тези ментета, като ги почнеш Ндайе, Кормо, Якимов, Кики,Марков,Паулиньо и т.н.?
Да не би да е Коко?
Коко, се свързва с различни мениджъри и им казва от какви футолисти има нужда...мениджърите ги водят при нас, карат пробен период, но Станков решава, кой да остане, а не Коко.
Дайте Коко да не го обвиняваме, че нашите не могат да си подадат топката повече от два пъти правилно - точно това го повтарям не знам , за кой път и Марто ги каза моите думи в интервюто си.
Коко ли е виновен, че отбора не може да направи една свястна атака?

-
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:soccerav написа:Хора, пълна трагедия сме. Не знам от футболистите ли е от треньорския щаб ли но си мисля, че и двете страни са страшно ама страшно неадекватни. Една камара футболисти нямат морала да играят за Локомотив, треньора поне на мен ми се струва адски зле. Марков, До Кармо, Георгиев, Якимов, Стефанов, към тях мога да добавя и Кики, просто от изброените трябва да се отървем от всеки един от тях през зимата. Маламов да се връща по-бързо, че не е за приказване. Какво стана с Юруков? Ами с Ивайло Димитров?! Тези двамата ако ги пусне ще вършат повече работа от настоящите ни футболисти в титулярния състав. Куанг така и няма да го пусне поне веднъж да поиграе да се убеди, че има качества. И на всяка цена ни трябват още нападатели а Камбуров и Здравко да ги държи на резервната пък ако имат претенции или да почват да играят като хората или да си бият шута. Гърците кога ще играят? Гади кога? Дано не се окажат като Кармо, че жална ни майка, жълтите имат пълно основание да ни се подиграват. Толкова сме жалки!
Братле, кой прави селекцията - Станков!
Кой казва, какви футболисти му трябват - Станков!
Кой одобрява каращите проби с отбора - Станков!
Е кой е виновен според теб за тези ментета, като ги почнеш Ндайе, Кормо, Якимов, Кики,Марков,Паулиньо и т.н.?
Да не би да е Коко?
Коко, се свързва с различни мениджъри и им казва от какви футолисти има нужда...мениджърите ги водят при нас, карат пробен период, но Станков решава, кой да остане, а не Коко.
Дайте Коко да не го обвиняваме, че нашите не могат да си подадат топката повече от два пъти правилно - точно това го повтарям не знам , за кой път и Марто ги каза моите думи в интервюто си.
Коко ли е виновен, че отбора не може да направи една свястна атака?
Братле, за съжаление селекцията я прави Коко, само от изказванията на Станков за двамата гърци, може да ти стане ясно дали въобще е виждал дори клип с играта им. За пробите вече съм съгласен. Надявам се толкова да си можем и да е наистина малоумен треньора, за да ни нареди така, а днес да не ни е наредил Коко. Вижте до къде ни докара този човек само ! За всеки мач имаш някакви съмнения, не можеш да кажеш дали футболистите си могат толкова или им е наредено да играят така. Жалко, че няма алтернатива!
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Съмнения винаги ще има,брат - на мен ми направи впечатление нескопосаните центрирания на Здравко,и като цяло малодушието на отбора!Не си спомням да сме играли толкова безпомощно в дерби мач.Нищо не казвам!Жалкото е,че не можем да намерим човек за Локомотив,който да върне доверието на публиката ни, и тя да се върне отново на Лаута,щото при нас има много голям отлив на фенове през последните няколко години
Виж жълтите,как се върнаха,но си намерха сериозен собственик с голяма финансова мощ.И на нас ни трябва такъв човек,но ...
Групите трябва да се върнат щото без тях им е още по-лесно на дребните душици!Аз бях на онази среща с отбора при Кокала,когато Румбата влезна в съблекалнята на отбора да им каже на играчите и тренера,че ги чакаме отвън и искаме да говорим с тях.Тогава Кокалът хвана Румбата за ръкава...както и да е, мога да ти кажа,че футболистите ни тогава се насраха и не искаха да излезнат.Тарторите ни влезнаха още няколко пъти при тях,като им казаха,че искаме само да говорим с тях, та с 300зора едвам се престрашиха.Като излезнаха ги награбихме и взеха да заекват някои хора,като Джерами и Бенжелюн.Та друго си е групите да са наблизо.Бойкотират Коко, но губим само ние

Групите трябва да се върнат щото без тях им е още по-лесно на дребните душици!Аз бях на онази среща с отбора при Кокала,когато Румбата влезна в съблекалнята на отбора да им каже на играчите и тренера,че ги чакаме отвън и искаме да говорим с тях.Тогава Кокалът хвана Румбата за ръкава...както и да е, мога да ти кажа,че футболистите ни тогава се насраха и не искаха да излезнат.Тарторите ни влезнаха още няколко пъти при тях,като им казаха,че искаме само да говорим с тях, та с 300зора едвам се престрашиха.Като излезнаха ги награбихме и взеха да заекват някои хора,като Джерами и Бенжелюн.Та друго си е групите да са наблизо.Бойкотират Коко, но губим само ние

Стига сте се филмирали с тея продадени мачове бе.Сами си забивате хуя в гъза.Пуснат ви мухата и ви гледат сейра тука.Незнаели това,незнаели онова.Изиграхме един слаб мач и загубихме.Това е игра на победи и загуби.Един път биеш,другия път губиш.Няма отбор на света които само да бие.
Отбора е нов,със закъсняла подготовка и селекция която продължава и до онзи ден включително.Ебахти мрънкалниците.Ми жълтите 15 години подред така падаха,сега им е дошъл ред,имат отбор,играят по-добре и бият.Голяма работа станало.От нашия отбор ако се запази в този си вид и се надгради, по-сериозни резултати могат да се търсят чак догодина.Света с тоя мач не свършва,в сряда идва друг.Пролетта има друго дерби,а може да са и още 3.Има тепърва да ги бием.
Отбора е нов,със закъсняла подготовка и селекция която продължава и до онзи ден включително.Ебахти мрънкалниците.Ми жълтите 15 години подред така падаха,сега им е дошъл ред,имат отбор,играят по-добре и бият.Голяма работа станало.От нашия отбор ако се запази в този си вид и се надгради, по-сериозни резултати могат да се търсят чак догодина.Света с тоя мач не свършва,в сряда идва друг.Пролетта има друго дерби,а може да са и още 3.Има тепърва да ги бием.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Пловдив1926
- Контакти:
С на коко трупата за уреждане на мачове толкова. То от лягане ставане не остана грам футбол в тоя отбор. От президента до треньора само петна.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]