Успехите на Иван Костов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Успехите на Иван Костов

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2013 21:51

Ти верно си бавноразвиващ се. А дълговете къде ги оставяш, че не ги включваш в цената бе, случайник? Аре бегай да си преговориш.
Иначе аргументът ти за втора точка е велик :mrgreen: А по първата къртиш дебилизма до невероятни висоти, но ще те оставя сам да се сетиш защо. За пореден път се убеждавам, че жалката сган, на която Костов и взе далаверата е безкрайно тъпа. Това са два типа хора - едните, които стояха на входа и изхода на държавните предприятия и с приватизацията това спря да бъде възможно. А другите са безкрайните некадърни хрантутници, които си бараха топките по цял ден без да вършат нищо, чакайки заплата, на които Костов им закри умрелите предприятия, та после на тия същите им се наложи да работят. Теб като те гледам си от вторите - последователите на Болен Лидеров (по-известни като белите цигани) никога не са разполагали дори с елементарен мозъчен ресурс за каквото и да било.

Да преговорим, че докато пиша си изплякал още глупости:
1. ДА, казах, че е факт. Какъв ли идиот трябва да си, за да пускаш този линк...
2. Лъжа, аз имам аргумент, ти не. Ти отиваш в канала. Ясно?
3,4,5, 6 - а къде забрави дълговете, които са поети от купувачите? Буахахахахахаха
7. Държавата ни има общо 120 тона злато. От тях могат да бъдат изкарани максимум 55тона. Това може да стане за не по-малко от 20 години, щото добива да изкараш три грама злато от един тон скала не е както си го мисли белия циганин. Но както казах - има три находища, аналогични на това в Челопеч. Изчезвай да ги разрработваш като е такава далавера, че пустеят.
8. Ангажиментът, поет от правителството на ОДС е реакторите да бъдат затворени 2010. Царчока ги затвори по-рано, за да може да извади от прахта дебилния проект Белене, за да привлече бавноразвиващите се и да източи още кинти. Срещу затварянето на тези блокове получихме влизане в ЕС, като разкарахме мощности, които имаха сравнително малък ресурс.
9. За наша радост, договорите са разсекретени и твърдят друго. Аз мога да чета и вярвам на очите си - договорите, подписани 2001ва са договори, с които се осигури инвестиция за над милиард долара във време, в което в тази страна никой не искаше да инвестира. Това, че после някакъв дебил е решил да сключи и договори за изкупуване на цени е въпрос, който няма нищо общо с правителството на ОДС. Не ми пускай линкове от медии, а ми покажи къде в самия договор са цените?
10. Ми избрана е както всички оферти се избират бе? Нещо притеснява ли те?
11. Идеята да има общи учебници с Турция, означава Турция да признае зверствата, които е извършвала тук. Това за атакист, който се финансира от анадолците няма как да е изгодно.
12. Отговори си сам на въпроса. Виждам, че нещо не те устройва статистиката на Трансперъси? Предлагам да ги обявим и тях за костовисти, за да ти се получи малмоумието.
13. В така мразената Русия има и още много други идиотски ограничения. Можеш дори да отидеш и към Северна Корея - колкото повече разлики с пияните олигофрени, толкова по-добре за България.
14. В свободна държава всеки може да прави каквото иска. Напълно убеден съм, че с теб имаме огромни ценностни различия и благодаря на Господ за това.
15. Новините на турски, както вече казах, дават информация на турскоговорещото население, такава, каквато искаме ние да бъде. Атакистът съвсем естествено, предпочита тези хора да черпят информация от Турция, защото и самия той като типичен ибрик получава парите си оттам.
16. Признаването на възродителния процес беше един чудесен, но закъснял акт. Възродителният процес поставя под огромно влияние и страх онези хора и ДС създават партията ДПС, съставена от основни участници именно в този процес, които да държат под влияние тази общност. Основният им коз е, че ако го няма ДПС ще има нов Възродителен процес. След приемането на тази декларация, този коз вече не върви и електоралната сила на ДПС намаля, затова тръгнаха да се трансформират само в икономическа групировка. Това, разбира се, за атакиста е проблем, защото той взима пари от догановите хора именно, за да консолидира населението с този страх. Няма страх, няма и БАтака.

Илиянчо, на теб викам лапе. Съдя единствено по житейския ти опит, който е като на лапе. Иначе може и на 80 да си, това няма значение. Значи, Финансовия министър проваля договор на държавно предприятие, чийто принципал принципно е министърът на икономиката? Това твърдение заслужава или нобелова награда или клинична пътека. Избери си.

ПП А идеята 92ра да сключваш какъвто и да било договор с ВАЗ си заслужава, нема що :mrgreen:

Иван Костов е чист потомствен комунист , подавал е молба за членство в комунистическата банда БКП и е одобрен!

ХАХАХАХАХАХАХАХ, о, Господи, какви идиоти!!! Сега вече и дядо се появи :mrgreen:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 14 сеп 2013 21:56

Не знам кой е идиот, но аз изложих факти за този "антикомунист" и "демократ" Иван Костов! Бивш комунист и бивш негър няма!По-голям резил от това да си член на терористичната банда БКП няма!
Последна промяна от Безкомпромисен на 14 сеп 2013 21:57, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 14 сеп 2013 21:57

Из моралния кодекс на седераста:

10 Костови заповеди

1. Костов е твоят Бог, да нямаш други Богове освен него.
2. Не се кланяй на комунисти и агенти на ДС.
3. Не споменавай напразно името на Костов.
4. 6 дена кради и взимай по 10%, 7-ият ден краде Костов, твоят Бог.
5. Уважавай американския посланик.
6. Не плюй по НАТО и ЕС.
7. Не изневерявай на ЕНП.
8. Кради.
9. Лъжи.
10. Не пожелавй дома на ближния ти костовист, нито жена му, нито 10-те му %.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 14 сеп 2013 21:58

Костов е виновен за всичко! Нека ви открехна, той е човекоядец! Изял е над 1000 деца до навършване на пълнолетие! През цялото време Татарчев и Филчев са го покривали, ей за това е и недосегаем! :oops:
Тва е мафията на човекоядците и кръвопийците! Не е Станишев, като бебе в пелени с дантели или ЦарА с невинния си поглед... 8-)

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 14 сеп 2013 22:00

tprodanov написа:16. Признаването на възродителния процес беше един чудесен, но закъснял акт. Възродителният процес поставя под огромно влияние и страх онези хора и ДС създават партията ДПС, съставена от основни участници именно в този процес, които да държат под влияние тази общност. Основният им коз е, че ако го няма ДПС ще има нов Възродителен процес. След приемането на тази декларация, този коз вече не върви и електоралната сила на ДПС намаля, затова тръгнаха да се трансформират само в икономическа групировка. Това, разбира се, за атакиста е проблем, защото той взима пари от догановите хора именно, за да консолидира населението с този страх. Няма страх, няма и БАтака.

Благодарение на инициираната от синята смрад и приетата с гласовете на ГЕРБ и ДПС декларация, квалифицираща т.нар. възродителен процес като "етническо прочистване" сега изселническите организации могат да заведат дела срещу България. Но откъде толкова акъл у един седераст, че да се сети за това. :mrgreen:

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 22:04

Безкомпромисен написа:Не знам кой е идиот, но аз изложих факти за този "антикомунист" и "демократ" Иван Костов! Бивш комунист и бивш негър няма!По-голям резил от това да си член на терористичната банда БКП няма!

Изложи само един факт,че е бил кандидат член на БКП и това е вярно,но на практика не е станал,защото кандидатурата ми е била отхвърлена,защо ли....
Това,че си член на БКП не те прави комунист и радетел на тяхната идеология,това не знам,колко пъти трябва да се повтаря за да се разбере от някой хора !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 22:06

P!nk fan написа:Из моралния кодекс на седераста:

10 Костови заповеди

1. Костов е твоят Бог, да нямаш други Богове освен него.
2. Не се кланяй на комунисти и агенти на ДС.
3. Не споменавай напразно името на Костов.
4. 6 дена кради и взимай по 10%, 7-ият ден краде Костов, твоят Бог.
5. Уважавай американския посланик.
6. Не плюй по НАТО и ЕС.
7. Не изневерявай на ЕНП.
8. Кради.
9. Лъжи.
10. Не пожелавй дома на ближния ти костовист, нито жена му, нито 10-те му %.

Какво стана с максимата - "Когато фактите говорят и боговете мълчат" ? Ще затвориш ли устата на tprodanov или ще се опиташ да изместиш темата с елементарната си оригиналност ?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 14 сеп 2013 22:08

dunavfc написа:
Безкомпромисен написа:Не знам кой е идиот, но аз изложих факти за този "антикомунист" и "демократ" Иван Костов! Бивш комунист и бивш негър няма!По-голям резил от това да си член на терористичната банда БКП няма!

Изложи само един факт,че е бил кандидат член на БКП и това е вярно,но на практика не е станал,защото кандидатурата ми е била отхвърлена,защо ли....
Това,че си член на БКП не те прави комунист и радетел на тяхната идеология,това не знам,колко пъти трябва да се повтаря за да се разбере от някой хора !

По-малоумно изказване не бях чувал, станал ли си член на тази банда , значи подкрепяш всички престъпления на тези главорези! Затова няма да се оправим, защото вярвате на поставени лица на комунистите, които ви се правят на антикомунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 14 сеп 2013 22:09

tprodanov написа:

2. Лъжа, аз имам аргумент, ти не. Ти отиваш в канала. Ясно?
3,4,5, 6 - а къде забрави дълговете, които са поети от купувачите? Буахахахахахаха

8. Ангажиментът, поет от правителството на ОДС е реакторите да бъдат затворени 2010. Царчока ги затвори по-рано, за да може да извади от прахта дебилния проект Белене, за да привлече бавноразвиващите се и да източи още кинти. Срещу затварянето на тези блокове получихме влизане в ЕС, като разкарахме мощности, които имаха сравнително малък ресурс.

11. Идеята да има общи учебници с Турция, означава Турция да признае зверствата, които е извършвала тук. Това за атакист, който се финансира от анадолците няма как да е изгодно.

13. В така мразената Русия има и още много други идиотски ограничения. Можеш дори да отидеш и към Северна Корея - колкото повече разлики с пияните олигофрени, толкова по-добре за България.
14. В свободна държава всеки може да прави каквото иска. Напълно убеден съм, че с теб имаме огромни ценностни различия и благодаря на Господ за това.
15. Новините на турски, както вече казах, дават информация на турскоговорещото население, такава, каквато искаме ние да бъде. Атакистът съвсем естествено, предпочита тези хора да черпят информация от Турция, защото и самия той като типичен ибрик получава парите си оттам.

2. За Видахим предпочитам да се доверя на човек, работил в него, отколкото на костовистките хунвейбини;
6. Конкретно за МДК "Пирдоп" мога да ти кажа, че това беше едно от малкото печеливши предприятия към 1997 г.
8. Поели сте ангажимента да ги затворите. Това е достатъчно!
11. А ти откъде си толкова сигурен, че вместо Турция да признае зверствата, то няма да има изопачаване в нейна полза, примерно термина "Османско присъствие". Ама откъде толкова акъл у един седераст. :mrgreen:
13. Така мразената Русия се развива за ваше седерастко нещастие, благодарение на такива национално отговорни политически ходове.
14. Не се и съмнявам, че приемаш сектите. Все пак пуделът на Мавъра, Мартинчо Димитров е евангелистки пастор. :mrgreen:
15. Това, че седерастите нямат нищо против в националната ти телевизия да се лее турска реч показва що за мърша са. :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 сеп 2013 22:11

Какво се опитваш да ми кажеш , че Костов е направил нещо хубаво за България бе ?

Костов съсипа и разпродаде държавата до нулата ..... той тръгнал да ми обяснява колко добър бил :arrow:

Върни се в “Архив”