8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

едъртакъв
Контакти:

Re: 8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Мнениеот едъртакъв » 14 сеп 2013 09:11

batmanlevski написа:браво на ФК '' Дузпа " поредната съдийска победа ,измислена дузпа ,не показан червен картон на Марсильо и после като дойдат мачовете от Европа и дим да ги няма ,още преди да чуят с кого ще и играят и смъкват гащите и бягат ! това е цска !

Иртиш...мачове в Европа....ние се отказахме....вие....не....а кои ви знае в Европа откъде ти хрумна че някой цесекар се радва на такава победа...виж хората са недоволни...само вие се радвате на такива победи...то и други нямате...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 сеп 2013 09:56

mistreated написа:Един от малкото, да не кажа единствения мач на ЦСКА този сезон, в който с ръка на сърцето си казвам, че ме е срам от играта. Очаквах много повече след дългата почивка и добрата контрола с македонците. Много глупаво пропилени няколко хубави атаки през първото полувреме и ужасно второ. Разбирам, че имаше напрежение от липсата на победи и задължителните 3 точки. Разбирам, че Пирин са с нов треньор и по принцип гостуванията на ЦСКА и Левски на такива отбори често се оказват доста по-трудни от очакваното. Но ме беше срам да гледам последните 30 минути от мача, честно...

Лошото е че такъв начин на игра ни очаква да гледаме.Стойчо си го каза"този централен нападател запълва терена"
Безкрайни центрирания към него и каквото стане.Никаква идея подпомагане къси пасове.Английски футбол докато
ни заболят главите да гледаме нагоре.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 сеп 2013 11:17

Пропуснах да отбележа. Приятно впечатление направи агитката на ЦСКА особено с издигането на транспаранта с думите на Гоце Делчев.
Колко често се случва на нашенски мач публиката на противниковия отбор да аплодира гостуващата агитка???

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 сеп 2013 12:05

Слаб мач за отбора - в някои от многото срещи, които досега не спечелихме, играхме по-добре, отколкото вчера. И през двете полувремена нашите чакаха "Пирин" да създадат опасност пред вратата ни, за да започнат да играят. Така първото полувреме 20 мин. спахме, докато почти не ни вкараха от над 30 метра, та чак след това създадохме някои опасности, но така и не уцелихме вратата. През 2-рата част чакахме само минутка-две за пропуск на домакините, за да се стреснем и още с първата атака да си спечелим дузпа. (Иначе гледам, че някои "капацитети" пак имат претенции за дузпата, която си беше съвсем правилна - Марсиньо си преодоляваше защитника, ако не беше ръката му там. Даже самият играч си знаеше, че е направил нарушение.) И след гола вече започна пълна лигавщина. Не е пресилено да кажем, че домакините заслужаваха Х.
Ако трябва да говоря персонално за играчите, бих казал, че Сидибе свали доста топки и пресираше доста ефективно, като предизвика доста грешки у защитниците на "Пирин". За съжаление нямаше достатъчно подкрепа. Хауърд обаче ме разочарова с прекалената си пасивност и нежелание да поеме инициативата. Янчев беше очевидно по-добрият от двамата ни опорни халфове. Косоко беше добре пазен винаги от 2-3 (понякога дори 4) души и не можа да създаде много опасности. Защитата беше видимо колеблива без Менди - Апостола да ме извинява, обаче от доста време не е за титуляр. Този път и Милисавлевич допусна повече грешки - скоро очаквам Фо-Поре да се наложи на левия бек, а сърбинът да играе по-често като крило.
Общо взето съм доволен само от победата, защото ни е едва втора и при това положение се оказва доста ценна на този етап. Играта никак не ми хареса, но честно казано понякога е по-добре да бием по този начин, отколкото да целим гредите и да правим Х-ове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2013 12:15

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи като „много важни“ спечелените три точки при победата с 1:0 над Пирин в Гоце Делчев. Той остана доволен от своя отбор и оправда колебливата игра в последните минути с напрежението от резултата."Трите точки са много важни в този момент.“

На мен,пък,ми е интересно в кой момент,според Ст.Младенов,3-те точки не са важни? :o

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 сеп 2013 13:41

И какво от това например ,че ЦСКА надигра Локо Пд. след като нямаше 3 точки?
А иначе не му бяха важни точките за Стойчо когато водеше със 17 на Подуянското тимче.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 14 сеп 2013 17:00

аве някой има ли връзка с отбора че съм много изнервен , даже мисля да им пиша емейл..... много ме нерви като някой играе с глава млати колкото сила има напред , вальо една топка с глава не отигра , всичко блъскаше напред деа ... ебати футбола ........ 3ма му стоят сами а той блъска напред ... много зле ....

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 сеп 2013 21:06

С нетърпение чакам следващия кръг - новата победа на ЦСКА и все така "правилните" анализи на мнозинството разбирачи, дето са готови по всяко време да заменят Стойчо Младенов на скамейката. :lol:

Пирин показаха, че могат и за отрицателно време забравиха за тотото, в което бяха публично обвинени, но и това го има във футбола.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 14 сеп 2013 21:21

CSKA 78 написа:Аз си спомням преди 2 години(ако не се лъжа),Берое начело с И.Илиев направи 6-7 поредни загуби(бяха на последно място в класирането) преди мача с ЦСКА.Като дойде мача,Берое се хвърлиха с всички сили срещу нас и накрая победихме с 1:0.Изводът от това е ,че мач със мач не си приличат и въпреки,че Пирин ГД са на последно място в класирането,това не означава,че ще ги победим без въобще да се затрудним!

ДА не е мача дето Коцето удари топката с ръка и съдията си затвори очите тогава, за разлика от този мач?
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 14 сеп 2013 21:22

petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:В такива мачове точките са важни, прав е Стойчо. Слаб мач на Мамади.

Е стига вече.Ще доживеем ли да видим хубава игра.Да трепериш накрая е срамота.Много ми е интересно
какво тренират въобще.Никаква идея няма точен пас само безумно центриране към Мамади.Това му е любимата
тактика.Сигурно си спомняте тази тактика с Ней и Шеридън.Винаги повече съм държал на хубавата игра за сметка
на точките.При хубава игра ще дойдат и точките.

Не се мине повече време, не може изведнъж да почнем да играем като Барса... с течение на времето ще ставаме по-добри, има още около 30 мача до края + тия за купата.

Да ти кажа честно се съмнявам.Но освен да се надявам нищо друго не ми остава.

Е да де като барса , то като кой друг :lol:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Върни се в “ЦСКА”