"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
COVINI

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот COVINI » 14 сеп 2013 21:15

Това не е грешка при първия гол,такъв пас не се спира от защитата,всички бяха препарирани.Грешка е позицията на Крачунов при втория гол да ляга на шпагат преди топката да дойде до него,можеше просто да я ритне в тъч.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 14 сеп 2013 21:16

sin4ec написа:Ч Много красив втори гол, отиграването на крилото беше страхотно-и докато при първия ставаше дума за груба грешка в халфовете и централната двойка на Локо Пд

Ееее, стига бе пич, уникален пас на Неделев при първия гол , на крака му я лепна ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

IrtishVezalov

Re: Анисе...

Мнениеот IrtishVezalov » 14 сеп 2013 21:16

Анисе е един слаб и посредствен играч. Това, че е вкарал на трагичен отбор 2 гола не означава нищо. Защо не вкара на ЦСКА, Щутгард или Литекс?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2013 21:21

1912plovdiv написа:
sin4ec написа:Ч Много красив втори гол, отиграването на крилото беше страхотно-и докато при първия ставаше дума за груба грешка в халфовете и централната двойка на Локо Пд

Ееее, стига бе пич, уникален пас на Неделев при първия гол , на крака му я лепна ;)

Не казвам, че е лош паса, просто там много я сбъркаха първо в центъра, после и в защита. Докато при втория всичко си беше на мястото. Казвам на мен какво ми направи впечатление, втория гол аз го намирам за страхотен, не налагам мнение...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 сеп 2013 21:23

petko_cska написа:Е той ви усра 10 мача поне и сега един мач изпъкна и кмет на Пловдив го правите. :)

Приятелю,съсредоточи се моля те върху изявите на Мамаду Сидибе....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 сеп 2013 21:24

IrtishVezalov написа:Анисе е един слаб и посредствен играч.?

А ти си доста посредствен човек....

Изобщо....червени,сини и секаква сган,ако нямате друго освен поздравления за ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА БОТЕВ,ае у лево....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 сеп 2013 21:25

IrtishVezalov написа:Анисе е един слаб и посредствен играч. Това, че е вкарал на трагичен отбор 2 гола не означава нищо. Защо не вкара на ЦСКА, Щутгард или Литекс?

Не обиждай не грдските така , Не са трагични , просто са в състояние на будна кома :lol: Хем ги има , хем пък са тотално неадекватни :lol: А по повод това че не е вкарал на изброените отбори , бих го нарекъл малшанс и липса на сработка ! Колкото повече и на правилната позиция играе , толкова по често ще го виждаме на тази висота ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 сеп 2013 21:32

Ако мангала беше на терена щяхте да биете на арменския празник... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

IrtishVezalov

Мнениеот IrtishVezalov » 14 сеп 2013 21:34

Като казвам, че е слаб, не го казвам за да си чеша пръстите в клавиатурата, а го казвам от игрите му, а повярвайте, гледал съм повече негови игри от феновете на Ботев.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 сеп 2013 21:38

IrtishVezalov написа:Като казвам, че е слаб, не го казвам за да си чеша пръстите в клавиатурата, а го казвам от игрите му, а повярвайте, гледал съм повече негови игри от феновете на Ботев.

Повярвай ми че не си гледал повече негови мачове от мен,ок?

Върни се в “Ботев”