"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив
Това не е грешка при първия гол,такъв пас не се спира от защитата,всички бяха препарирани.Грешка е позицията на Крачунов при втория гол да ляга на шпагат преди топката да дойде до него,можеше просто да я ритне в тъч.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- 1912plovdiv
- Контакти:
sin4ec написа:Ч Много красив втори гол, отиграването на крилото беше страхотно-и докато при първия ставаше дума за груба грешка в халфовете и централната двойка на Локо Пд
Ееее, стига бе пич, уникален пас на Неделев при първия гол , на крака му я лепна

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
Re: Анисе...
Анисе е един слаб и посредствен играч. Това, че е вкарал на трагичен отбор 2 гола не означава нищо. Защо не вкара на ЦСКА, Щутгард или Литекс?
1912plovdiv написа:sin4ec написа:Ч Много красив втори гол, отиграването на крилото беше страхотно-и докато при първия ставаше дума за груба грешка в халфовете и централната двойка на Локо Пд
Ееее, стига бе пич, уникален пас на Неделев при първия гол , на крака му я лепна
Не казвам, че е лош паса, просто там много я сбъркаха първо в центъра, после и в защита. Докато при втория всичко си беше на мястото. Казвам на мен какво ми направи впечатление, втория гол аз го намирам за страхотен, не налагам мнение...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- El Grande Capitan
petko_cska написа:Е той ви усра 10 мача поне и сега един мач изпъкна и кмет на Пловдив го правите.![]()
Приятелю,съсредоточи се моля те върху изявите на Мамаду Сидибе....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- El Grande Capitan
IrtishVezalov написа:Анисе е един слаб и посредствен играч.?
А ти си доста посредствен човек....
Изобщо....червени,сини и секаква сган,ако нямате друго освен поздравления за ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА БОТЕВ,ае у лево....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- za nas e toj religiq
- Контакти:
IrtishVezalov написа:Анисе е един слаб и посредствен играч. Това, че е вкарал на трагичен отбор 2 гола не означава нищо. Защо не вкара на ЦСКА, Щутгард или Литекс?
Не обиждай не грдските така , Не са трагични , просто са в състояние на будна кома

Ако мангала беше на терена щяхте да биете на арменския празник... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Като казвам, че е слаб, не го казвам за да си чеша пръстите в клавиатурата, а го казвам от игрите му, а повярвайте, гледал съм повече негови игри от феновете на Ботев.
- El Grande Capitan
IrtishVezalov написа:Като казвам, че е слаб, не го казвам за да си чеша пръстите в клавиатурата, а го казвам от игрите му, а повярвайте, гледал съм повече негови игри от феновете на Ботев.
Повярвай ми че не си гледал повече негови мачове от мен,ок?