dunavfc написа:Колкото аз съм ги казал тия неща,които ти си написал,толкова и ти си казвал,че Бойко Борисов е най-добрият български политик на десетилетието !
Герберастите са уникални!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Колкото аз съм ги казал тия неща,които ти си написал,толкова и ти си казвал,че Бойко Борисов е най-добрият български политик на десетилетието !
dunavfc написа:dunavfc написа:Кога съм плюл против турците бе,ти на амфетамини ли си ?alexveselinov написа:Не бе не![]()
Колко приказки изприказва че Волен довел ДПС
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Убеден съм,че в момента играеш абсолютно на сляпо и се надяваш нещата,които пишеш да са казани от човекът с когото в момента дискутираш,ама бъркаш....
Никога не съм казвал,че Волен е донесъл ДПС по простата причина,че ДПС са в политиката от 1990,а психично болният е на политическата сцена от 8-9 год. обратното може и да е,но не и това,което ти казваш.
Колкото аз съм ги казал тия неща,които ти си написал,толкова и ти си казвал,че Бойко Борисов е най-добрият български политик на десетилетието !
dunavfc написа:
- Извършиха се реформи
dunavfc написа:P!nk fan написа:dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни
Да се надяваме на следващите избори ГЕРБ и РБ да съставят мнозинство и да го турят мазно на червените боклуци и техните лилави отрочета.
Из моралния кодекс на седераста/гербера:
"Всеки, който не славослови Костов/Бойко, е: а)комунист; б)агент на ДС или в)русофил"
Между другото 90 % от хората,които плюят Костов и ББ са отговор а) и отговор в) или бъркам ?
Аз ще направя съвсем скромен списък,защо Коство успя :
- Благодарение на неговото правителство + НДСВ влязохме в ЕС
- Влязохме в НАТО,пак + НДСВ
- Извършиха се реформи
- България се вдигна от финансовият колапс в който беше попаднала държавата ни след управлението на Виденов
- Проблемът с бежанците от Косово ( държавнически успешен ход,чисто човешки не одобрявам )
iliyan написа:[
Шегаджия !!! Я кажи какво е постигнал Бойко Борисов за БГ ?! Доколкото аз си спомням откриваше неща които се строиха от години и при него само се довършиха !!!
Ще ти дам един пример от времето когато Б.Б. кмет - Дават репортаж за някакви улица която на Б.Б. реже след ремонт обяснява как всичко е станало благодарение на него.
Репортажа свършва.И в студиото е един членовете от Софийски Общински Съвет който обясни , че тази улица ремонтирана по план който бил одобрен в предишният мандат.
Иначе казано плануван ремонт който няма нищо общо с Б.Б. ! Ето това правеше Б.Б. да се фука с успехите на другите и вика силно "АЗ" и нищо повече !
iliyan написа:dunavfc написа:P!nk fan написа:dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни
Да се надяваме на следващите избори ГЕРБ и РБ да съставят мнозинство и да го турят мазно на червените боклуци и техните лилави отрочета.
"Всеки, който не славослови Костов/Бойко, е: а)комунист; б)агент на ДС или в)русофил"
Между другото 90 % от хората,които плюят Костов и ББ са отговор а) и отговор в) или бъркам ?
- Извършиха се реформи
- България се вдигна от финансовият колапс в който беше попаднала държавата ни след управлението на Виденов
- Проблемът с бежанците от Косово ( държавнически успешен ход,чисто човешки не одобрявам )
Да влязохме в ЕС и това няма никаква полза само вреда ! - плащаме някакви огромни такси които са по-големи от парите които получаваме от там !
Същото важи и за НАТО ! Плащаме и файда никаква !
Финансовият колапс беше заложен още с действията на Филип Димитров и Иван Костов !
Така , че Русенецо не забравяй че Русе беше най-зли при кмета от СДС Асен Тасев и вървеше нагоре при кмета от БСП инж. Димитър Калчев !
Твоите две любими партии унищожиха достатъчно и е време да ги забравиш !
dunavfc написа:iliyan написа:[
Шегаджия !!! Я кажи какво е постигнал Бойко Борисов за БГ ?! Доколкото аз си спомням откриваше неща които се строиха от години и при него само се довършиха !!!
Ще ти дам един пример от времето когато Б.Б. кмет - Дават репортаж за някакви улица която на Б.Б. реже след ремонт обяснява как всичко е станало благодарение на него.
Репортажа свършва.И в студиото е един членовете от Софийски Общински Съвет който обясни , че тази улица ремонтирана по план който бил одобрен в предишният мандат.
Иначе казано плануван ремонт който няма нищо общо с Б.Б. ! Ето това правеше Б.Б. да се фука с успехите на другите и вика силно "АЗ" и нищо повече !
![]()
![]()
Чакай малко сега,вникваш ли изобщо в това което съм адресирал към колегата ? Колкото аз съм казал,нещата които той спомена,толкова и той е казал,че ББ е политик на десетилетието и го дадох за пример,защото подобно нещо е абсурдно да излезе от устата на който и да е било критик на ББ в случая alexveselinov.
Ако искаш моето мнение за това кой е политик на десетилетието ще бъда затруднен,защото се колебая между Костов и ББ,но може би клоня повече към Костов.
Не съм такъв мазохист за да тръгна за пореден,милионен път да изброявам,какво е постигнал ББ като политик,достатъчно теми е имало през годините по този въпрос,ако си толкова любопитен,имаш пълната свобода да ми прочете мненията през годините
ЕМИЛ написа:И правителството на Костов крадеше безобразно ,но май тогава живеехме добре .
dunavfc написа:iliyan написа:dunavfc написа:P!nk fan написа:dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни
- Извършиха се реформи
Да влязохме в ЕС и това няма никаква полза само вреда ! - плащаме някакви огромни такси които са по-големи от парите които получаваме от там !
Същото важи и за НАТО ! Плащаме и файда никаква !
Финансовият колапс беше заложен още с действията на Филип Димитров и Иван Костов !
Така , че Русенецо не забравяй че Русе беше най-зли при кмета от СДС Асен Тасев и вървеше нагоре при кмета от БСП инж. Димитър Калчев !
Твоите две любими партии унищожиха достатъчно и е време да ги забравиш !
Безсмислено е да се впускаме в спор,дали ЕС е полезен или не,затова ще те попитам само един въпрос - Кои са страните в Европа,които не са в ЕС ? Аз единствените нормални страни за които се сещам са Норвегия и Швейцария и там е ясно,защо е така,интересно,тоя гаден ЕС,защо привлича всички останали страни ? Всички ли са такива мазохисти и обичат да им крадат огромните такси ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта