ultra1912 написа:1:2
Можеш да хейтваш,след като ви вземем 3-те точки на хр.ботев.Прогноза за мача в събота...2-1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ultra1912 написа:1:2
theprideofplovdiv написа:Аз мисля,че мача е 1-2 или 1-1,нека не бъде победа,за да сме трезви преди дербито!
birabecks написа:Очаквам много "крив" мач,да не казвам подобен на този с Локо Мз...Обаче победата ни трябва,задължителна е.Щом намерихме сили да се озъбим на "Левски",значи можем да бием "перлите".
staria написа:birabecks написа:Очаквам много "крив" мач,да не казвам подобен на този с Локо Мз...Обаче победата ни трябва,задължителна е.Щом намерихме сили да се озъбим на "Левски",значи можем да бием "перлите".
Абе бира, ние май всеки можем да бием, ама това от кой можем да вземем точки не играе никаква роля. И аз много "крив" мач очаквам, дано не сме прави, хихи.
birabecks написа:staria написа:birabecks написа:Очаквам много "крив" мач,да не казвам подобен на този с Локо Мз...Обаче победата ни трябва,задължителна е.Щом намерихме сили да се озъбим на "Левски",значи можем да бием "перлите".
Абе бира, ние май всеки можем да бием, ама това от кой можем да вземем точки не играе никаква роля. И аз много "крив" мач очаквам, дано не сме прави, хихи.
Дано.Аз бях сигурен,че от "Левски" ще вземем най-малко точка - така и стана.Сега,като знам как играхме срещу Локо Мз т.е. как не играхме...
staria написа:Мача с Мездра не мога да си го обясня и до днес. През цялото време имах чувството, че някой е платил на съдията, за да бием, а друг на играчите, за да паднем. Гледам мачове от 30 години, ама за подобен мач не мога да се сетя...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта