ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на

Мнениеот Don Rumen » 20 окт 2009 21:38

Libermen написа:Пиша за последно тази вечер,много скоро очаквайте добри,много добри,дори отлични новини.Отчето ще ме подкрепи

Спете спокойно канари!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 окт 2009 21:41

Е.аси журналистиката в България!Трябва да вярваме единствено на себе си и на информациите които имаме от феновете на отбора!Така да бъде! :)
Изображение
Изображение

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 20 окт 2009 21:43

Да сте живи и здрави,че успокоявате така хората в този късен час :) Айде поне ще спим спокойно тази вечер и ще гледаме мачовете с удоволствие :)

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 20 окт 2009 21:44

Аз като чух , очаквайте много добри новини и щях да се срина от стола , Отчве ВЕЛИК СИ - чесно !
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 20 окт 2009 21:46

Утре ще запаля свещ за успех за БОТЕВ на иконата на Св.Мина :roll: Има някакъв карък ,трябва да се счупи , и Господ трябва да призовем на помощ ,освен собственото си търпение...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 окт 2009 21:46

Don Rumen написа:
Libermen написа:Пиша за последно тази вечер,много скоро очаквайте добри,много добри,дори отлични новини.Отчето ще ме подкрепи

Спете спокойно канари!

Италианците са поръчали ковчег "неясно" за кого? :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 20 окт 2009 21:48

По Канал1 Мария каза, че вчера около 16 часа италиянците са търсели Селския в известен пловдивски хотел, но той се криел. Вчера точно в 16 часа Селския с неговата кола, докара на стадион "Ботев" Малу и Пичони. Мария се оправдава, че информацията и била от сигурен източник. Кажете ми аз на очите си ли да вярвам или на "сигурния" източник на Мария. Приказките на Мария са приказки на изгонения Салерно казани по телефона до един наш фен, който се смееше на глупостите на Салерно. Как точно е била преиначена тази информация докато стигне до Мария и с какъв акъл тя я съобщава в този вид е съвсем друг въпрос.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 20 окт 2009 21:54

момчета ... докат се разправяме всеобщите лщбимци на огромна част от българия - дебрецен, поведоха на Фиорентина ( и вече им иравниха), Рубин казан поведе на Барца на НоуКамп а Динамо Киев поведе на Интер на сан сиро ...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 20 окт 2009 21:56

Hacko1912 написа:момчета ... докат се разправяме всеобщите лщбимци на огромна част от българия - дебрецен, поведоха на Фиорентина ( и вече им иравниха), Рубин казан поведе на Барца на НоуКамп а Динамо Киев поведе на Интер на сан сиро ...

По план 2012 всичките тия ги мачкаме. ;) Сега подготвяме чартърите за феновете...

Върни се в “Ботев”