plovdivram написа:Тралала написа:plovdivram написа:Тралала написа:Раме, не се излагай! Човека те чакаше, ти се сети да му искаш номера след като си тръгна. Много слабо.....
НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ бе майна!!!![]()
СПРЕТЕ СЕ... Имайте малко уважение!!!
Странно е , че говориш за уважение, а в същото време обвиняваш някой без да застанеш зад думите си.
Кой казва, че НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ?!!! На няколко пъти го попитах - "Кое ще е това нещо, което ПО БЕЗСПОРЕН (забележи - ПО_БЕЗСПОРЕН) начин ще ДОКАЖЕ твърдението, че Sky1 пише в този форум само от един ник?!! Той ми отговаря: "Ще питаме администратора (модератора)!"... Ами 'де да знам... виж тук какво пише - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1774812 .... Тук се допуска възможността да се пише с различни акаунти - нали?!! Предполагам, че и за "проблема" с това те да излизат от различно IP също е помислено!!! Не мислиш ли?!!
Е... Възможно ли е или не?!! Точно затова го попитах.... кое ще е тва нещо, което по БЕЗСПОРЕН начин да докаже, че ТОЙ не прави това, за което говоря?!!! Разбира се аз също немога да го докажа, което прави СПОРА наистина безсмислен и товаа бе отбелязано оттук присъстващите вече... Интересно ми е обаче след като се направихте на толкова засегнати от това мое търдение, че Sky1 пише с различни никове, то какво да кажа аз, когато ТУК "ДЕСЕТКИ" АНОНИМНИ "доброжелатели" ме овиняваха в какво ли не и ме определяаха като какъв ли не, АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВИ АРГУМЕНТИ!!?
Доказателството за твърдението му ще е същото като твоето. Сещаш ли се? От къде знаеш с колко ника пише SKY? От този форум или от някъде другаде?
И съм забелязал, че вашите модераторчета също са мишки. Обикновено, като са затапени и няма какво да кажат пускат IP-та. Страшна работа, достойно за уважение! Да злоупотребяваш с властта , която ти е дадена. Това може да го направи само една мишка!