Шествие на Бултрасите до Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Шествие на Бултрасите до Колежа

Мнениеот DarkPsy » 13 сеп 2013 15:43

plovdivram написа:
Тралала написа:
plovdivram написа:
Тралала написа:Раме, не се излагай! Човека те чакаше, ти се сети да му искаш номера след като си тръгна. Много слабо.....

НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ бе майна!!! :mrgreen:
СПРЕТЕ СЕ... Имайте малко уважение!!!

Странно е , че говориш за уважение, а в същото време обвиняваш някой без да застанеш зад думите си.

Кой казва, че НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ СИ?!!! На няколко пъти го попитах - "Кое ще е това нещо, което ПО БЕЗСПОРЕН (забележи - ПО_БЕЗСПОРЕН) начин ще ДОКАЖЕ твърдението, че Sky1 пише в този форум само от един ник?!! Той ми отговаря: "Ще питаме администратора (модератора)!"... Ами 'де да знам... виж тук какво пише - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1774812 .... Тук се допуска възможността да се пише с различни акаунти - нали?!! Предполагам, че и за "проблема" с това те да излизат от различно IP също е помислено!!! Не мислиш ли?!!

Е... Възможно ли е или не?!! Точно затова го попитах.... кое ще е тва нещо, което по БЕЗСПОРЕН начин да докаже, че ТОЙ не прави това, за което говоря?!!! Разбира се аз също немога да го докажа, което прави СПОРА наистина безсмислен и товаа бе отбелязано оттук присъстващите вече... Интересно ми е обаче след като се направихте на толкова засегнати от това мое търдение, че Sky1 пише с различни никове, то какво да кажа аз, когато ТУК "ДЕСЕТКИ" АНОНИМНИ "доброжелатели" ме овиняваха в какво ли не и ме определяаха като какъв ли не, АБСОЛЮТНО БЕЗ НИКАКВИ АРГУМЕНТИ!!? :mrgreen:

Доказателството за твърдението му ще е същото като твоето. Сещаш ли се? От къде знаеш с колко ника пише SKY? От този форум или от някъде другаде?

И съм забелязал, че вашите модераторчета също са мишки. Обикновено, като са затапени и няма какво да кажат пускат IP-та. Страшна работа, достойно за уважение! Да злоупотребяваш с властта , която ти е дадена. Това може да го направи само една мишка!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 сеп 2013 15:59

DarkPsy написа:
Доказателството за твърдението му ще е същото като твоето. Сещаш ли се? От къде знаеш с колко ника пише SKY? От този форум или от някъде другаде?!

Ами ако четеш последователно ще видиш, че аз признавам, че няма как да докажа това си ТВЪРДЕНИЕ!!! Т.е. приемам, че няма такова нещо, което по БЕЗСПОРЕН начин да го докаже и затова си остава просто ТВЪРДЕНИЕ, което реално прави нещата наистина донякъде НЕЕТИЧНИ от моя страна, но пък от друга гледна точка това е направо НИЩО спрямо, това което е ИЗЛИВАНО срещу мен и неща в които имам участие... при това... говорим за неща, които МОГАТ да бъдат доказани, защото НАЙ-МАЛКОТО имат РЕАЛНИ ИМЕНА и ЛИЦА и ПУБЛИЧНО СА ДОСТЪПНИ!!!

Предлагам да спрем този с безмислен спор, които НИЩО няма да реши и да оставим темата за шествието ви да си продължи по същество!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 13 сеп 2013 16:59

kistendil написа:
Тралала написа:И как тогава се платиха 60 000 за работен проект? Би ли ми обяснил разликата между идеен и работен проект?

Не, не бих! Само ще ти кажа, че не е като да влезнеш в магазина и да кажеш: дай един телевизор и плащаш хилядарка. В проектирането е малко по-различно - сключваш договор с екип от правоспособни проектанти, които срещу възнаграждение изработват работен инвестиционен проект по всички части, включително и количествени сметки. След приемането на проекта се изплаща уговореното възнаграждение, а възложителят може да възложи остойностяването на количествата. И тъй като проекта е предаден през май, а е одобрен през юни или юли и е издадено разрешение за строеж, то логично следва, че стойността на трибуната и била ясна през юли или август.

Ми царвулко ми като не може да направиш разлика между видовете проекти не давай оценка на тези, които с това си изкарват хляба. ПРОЕКТА Е ПРЕДАДЕН ПРЕЗ МАЙ, А КОЛИЧЕСТВАТА И ЦЕНАТА ЯСНИ АВГУСТ. Хахахах хората за 3 месеца правят небостъргачи,а тук хората остойностяват работен проект на една трибуна за 3 месеца. За сефте виждам проекта като проектиране да трае по-малко от остойностяването му. И само да вметна,че понеже всички общинари са запознати със строителството колкото теб, то КСС-то можеше да бъде като част от работния проект и да знаеш колко ще ти струва преди да платиш на архитекта и да си удържиш сума (неустойка),че ти е обещал едно ,а после ти казва 800к отгоре. . :))))) Но както е да е .Неподвластния от общината ще каже как се прави, само дето за да се уредиш чиновниче там се навеждаш в една поза, така че чиновник да ми говори за достойнсвто е най-малкото пошло.
А за Владко няма какво да говоря. Имал съм много никове. Кой са бе Влади? Сложи 500 лева и кажи на модератора Жоро да види ИП-тата, ако излезне ,че лъжа веднага ти нося 500 кинта. Кажи от кои никове пиша за да дойда ,аз и другия,който пак смяташ за мен да ни дадеш по 250 кинта на човек.
plovdivram написа:Ами ако четеш последователно ще видиш, че аз признавам, че няма как да докажа това си ТВЪРДЕНИЕ!!! Т.е. приемам, че няма такова нещо, което по БЕЗСПОРЕН начин да го докаже и затова си остава просто ТВЪРДЕНИЕ,
И хайде съвсем културно да те помоля другия път като нещо е само твое твърдение да го запазиш за себе си, защото то май само с твърдения си оставаш и хиляди безмислени приказки. Офертата за баса остава :!:
ПС: Влади, грозно е да чакаш да кажа чао и после да се появиш след 1 мин и да започнеш да ръсиш помия. Така,че ако нещо има пиши, но не се надявай да ти давам отговри веднага,защото за разлика от безделниците аз работя.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 сеп 2013 21:19

Тралала написа:Чакай от буфер мъжественост. От умрял писмо. Истинските мъжкари стоят зад думите си.Не се измъкват по мишкарски.

В локовците има мъжественост, но е само по време на секс, после мъжествеността я вадят от тях!!!

sky1 написа:Сложи 500 лева и кажи на модератора Жоро да види ИП-тата, ако излезне ,че лъжа веднага ти нося 500 кинта. Кажи от кои никове пиша за да дойда ,аз и другия,който пак смяташ за мен да ни дадеш по 250 кинта на човек.

Той измисли 10 години история, пък си мислиш, че няма да си измисли един ник :mrgreen: :mrgreen:
Все пак браво, че имаш нерви да се занимаваш с тези анимационни герои - НЕбългарите.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 13 сеп 2013 21:29

Ей ги "мИжествените" :arrow:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6SO7HYU4T4E[/youtube]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 14 сеп 2013 09:39

Ми царвулко ми като не може да направиш разлика между видовете проекти не давай оценка на тези, които с това си изкарват хляба. ПРОЕКТА Е ПРЕДАДЕН ПРЕЗ МАЙ, А КОЛИЧЕСТВАТА И ЦЕНАТА ЯСНИ АВГУСТ. Хахахах хората за 3 месеца правят небостъргачи,а тук хората остойностяват работен проект на една трибуна за 3 месеца. За сефте виждам проекта като проектиране да трае по-малко от остойностяването му. И само да вметна,че понеже всички общинари са запознати със строителството колкото теб, то КСС-то можеше да бъде като част от работния проект и да знаеш колко ще ти струва преди да платиш на архитекта и да си удържиш сума (неустойка),че ти е обещал едно ,а после ти казва 800к отгоре. . :))))) Но както е да е .Неподвластния от общината ще каже как се прави, само дето за да се уредиш чиновниче там се навеждаш в една поза, така че чиновник да ми говори за достойнсвто е най-малкото пошло.

Потен, пускай сребърниците, че от стискането са се появили конвулсии в ограниченото ти мозъче. Много си зле, честно. Дори не можеш да разбереш, това което четеш. Възложено е изготвянето на количествени сметки, затова остойностяването е станало по-късно. В общината некадърници бол, но се съмнявам дори теб да те вземат там, след като останеш без работа предвид капацитета ти! :o Проектирал бил трибуни - кои трибуни си проектирал и къде?
А за достойнството и честта снощи една жена на протеста го каза много хубаво - ако загубиш пари е лошо, ако загубиш имот е много лошо, но когато загубиш честта си - тогава си загубил всичко! От такива писания като твоите започвам да си мисля, че нищо не сте загубили, защото никога не сте имали чест и достойнство! Вас са се опитвали да ви учат само как и кое да обичате, но това чувство или го имаш, или не - то не се учи!
Сега си избършете потните ръчички, вземете парцалките, с които да се опитате да покриете празните си душички и пак стиснете потните юмручета с молитва да победите днес, защото победата за вас е най-важна, без значение за цената, която ще платите или вече сте платили!
А НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ ТАМ И ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ ДЯВОЛЪТ ВЪВ ВАШИЯ АД!
ЗАЕДНО, ОБЕДИНЕНИ ОТ ЛЮБОВТА СИ КЪМ ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА, а не към титли, купи, медали, тщеславие и тем подобни!
НАПРЕД ЗА БЪЛГАРИЯ, ПЛОВДИВ И ЛОКОМОТИВ!
ЛЮБОВТА И ПРЕДАНОСТТА СА НАД ВСИЧКО!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 сеп 2013 09:50

Стадион Чаир -гр.НишИзображение
Мен къде ме взимат не бери грижа. За разлика от наведени като теб имам достойнство и не ми минава през ума да работя в общината и лижа гъзове. Разкажи как с еправи количествено стойностна сметка на работен проект за 3 месеца на една трибуна. Хората проектират и строят небостъргачи, НО забравих,че ако фирмата е с капацитета на общината може да е и истина.
ПС: За да те науча на някой неща- КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ СМЕТКИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЯ ПРОЕКТ, няма нужда да се възлага допълнително. Аз като проектант на всеки един елемент му давам необходимите материали в спецификация. Но как да го обясня по просто на един плиткоумнко-общинар. То ако ставаше за нещо нямаше да работиш като чиновник.
ПС2: Ако стадиона в Ниш ти е малко, ще ти пратя и още една трибуна.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 сеп 2013 10:05

Затап :)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 14 сеп 2013 10:06

sky1 написа:Стадион Чаир -гр.НишИзображение
Мен къде ме взимат не бери грижа. За разлика от наведени като теб имам достойнство и не ми минава през ума да работя в общината и лижа гъзове. Разкажи как с еправи количествено стойностна сметка на работен проект за 3 месеца на една трибуна. Хората проектират и строят небостъргачи, НО забравих,че ако фирмата е с капацитета на общината може да е и истина.
ПС: За да те науча на някой неща- КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ СМЕТКИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЯ ПРОЕКТ, няма нужда да се възлага допълнително. Аз като проектант на всеки един елемент му давам необходимите материали в спецификация. Но как да го обясня по просто на един плиткоумнко-общинар. То ако ставаше за нещо нямаше да работиш като чиновник.
ПС2: Ако стадиона в Ниш ти е малко, ще ти пратя и още една трибуна.

Човече, спри да се излагаш с всеки следващ пост. Започвам да се чудя дали обяснявам на някакъв дебил - пак ти повтарям, че към работният проект е изработена и предадена количествена сметка, но тъй като в договора не е включена и стойностна, която не е задължителна съгласно Наредба №4, то такава не е имало! Дано сега да си ме разбрал!
А за стадиона в Ниш - "страшно" си се справил, надявам се, че не си констуктора!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 14 сеп 2013 10:07

DarkPsy написа:Затап :)

Голям затап! Може да качи снимки и на "Лужники"!

Върни се в “Ботев”