Батков: Преговорите с "Газпром" са спрени
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Последна промяна от Dust на 19 апр 2014 16:11, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- damyanov1963
Re: Батков: Преговорите с "Газпром" са спрени
А какво стана с преговорите м/у ГАЗПРОМ и ЦСКА?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Parmalat написа:Основната причина Газпром да се откаже от Левски е,защото купуват Цървена Звезда.Все пак Цървена Звезда е много по-голям отбор от Левски.
кое му е по-голямото бре- Сърбия е по-малка от България по население, т.е. феновете на Левски като количество сигурно са повече от тези на Звезда.
Кое му е по-голямото на Звезда? Подкрепата на феновете, реалната подкрепа. Газпром не дава пари просто така, те искат рекламите и т.н. на Газпром да бъдат представени пред хора, много хора.
Кое е по-голямото на Звезда от Левски? Ами може би ще играят поне 4 мача в ЕКТ на година. И ще го направят като едно от лицата на Газпром - там, в Европа.
В края на краищата броя на феновете е едно, броя на тези, които активно подкрепят отбора на стадиона по време на мачове е друго. Или.. на тренировки дори, както често се случва със Звездашите. Колко хиляди викате се събират на тренировка на български гранд?
Много ми се искаше Газпром да финансира Левски, но бъдете обективни. Поради целите на Газпром на тема реклама дори Ботев не отговаря на критерия им: бултрасите са верни, много, но са съсредоточени в 1 регион на страната. ЦСКА и Левски биха били идеални.. стига феновете им да бяха активни.
джони написа:Батков го дава много непукист в интервюто,че нямало да плаче,но съм сигурен че е момента гризе нокти и режи вени от тази новина
Не, на него хич не му пука. И на мен не ми пука за едни 1-2 милиарда.. понеже и без това няма кой да ми ги даде бухаххаа
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- liliputchica
Това е трагедия за Левски,сега няма и стадиона да се завърши,премии не са изплащани от близо половин година и в това време се ограничават разходи за наеми на жилища
Ще видим след 2-3 месеца какво ще се случва,засега истината за финансовата стабилност в отбора се прикрива много добре,но до кога
Издънката с Иртиш лиши клуба от свежи постъпления,неустойки на прогонени,Диамутен,Мулдер..

[offtopic]нямам[/offtopic]
- liliputchica
damyanov1963 написа:А какво стана с преговорите м/у ГАЗПРОМ и ЦСКА?
Че кога са водили преговори Газпром и ЦСКА

- blue avalanche
- Контакти:
liliputchica написа:damyanov1963 написа:А какво стана с преговорите м/у ГАЗПРОМ и ЦСКА?
Че кога са водили преговори Газпром и ЦСКА![]()
Именно!
ПП.Ти купи ли си акции от ЦСКА или каквото там продава Томов?Ще ми говориш за трагична игра.А вашите вчера гледа ли ги?Или не ти издържаха нервичките?
blue avalanche написа:ПП.Ти купи ли си акции от ЦСКА или каквото там продава Томов?Ще ми говориш за трагична игра.А вашите вчера гледа ли ги?Или не ти издържаха нервичките?
Победа - 3 точки - Стойчо доволен - феновете доволни.....другото са подробности. Още една стъпка напред към целта за ЦСКА

- liliputchica
blue avalanche написа:liliputchica написа:damyanov1963 написа:А какво стана с преговорите м/у ГАЗПРОМ и ЦСКА?
Именно!
ПП.Ти купи ли си акции от ЦСКА или каквото там продава Томов?Ще ми говориш за трагична игра.А вашите вчера гледа ли ги?Или не ти издържаха нервичките?
По-спокойно ,дай да се придържаме към темата,има отделна тема за вчерашния мач. Както виждаш,тази е за преговорите на Батков с Газпром.Разбирам раздразнението ти,но с нищо не мога да ти помогна. А по тази тема ще си позволя да ти задам един въпрос на теб: Защо в определени сайтове тази информация не се появи,за вестници не питам,защото не чета .Този въпрос може и сам на себе си да го зададеш,само че по презумпция,ако се изложи подобен коментар като моя,той е провокация нали

ПП. И не само се прощават грешки и злоупотреби,а се и прикриват по този начин. Но кой съм аз да ти говоря на теб по този начин

- blue avalanche
- Контакти:
liliputchica написа:blue avalanche написа:liliputchica написа:damyanov1963 написа:А какво стана с преговорите м/у ГАЗПРОМ и ЦСКА?
Именно!
По-спокойно ,дай да се придържаме към темата,има отделна тема за вчерашния мач.
И какво общо имат с "темата" "трагичната игра" на Левски и местата за ЕКТ?Щото не схванах?И не знам какво му е "фалиралото" на Левски при положение,че взимаме Туре с 15 хил. заплата и преговаряме със Сейтаридис за 20 хил.?Или,викаш,това са последните издихания...
-
liliputchica написа:Това е трагедия за Левски,сега няма и стадиона да се завърши,премии не са изплащани от близо половин година и в това време се ограничават разходи за наеми на жилищаЩе видим след 2-3 месеца какво ще се случва,засега истината за финансовата стабилност в отбора се прикрива много добре,но до кога
Издънката с Иртиш лиши клуба от свежи постъпления,неустойки на прогонени,Диамутен,Мулдер..
Koлко пъти да ви се напише, че бюджетът на Левски от 4.5 млн. Евро, е осигурен още през изминалият Юни ?

И "странно", без участието на "Газпром".

Колкото до ограничаването на финансовите разходи, не се бъркайте в работата на финансист, като Баждеков.
Именно защото човекът знае какво прави, играчи на Левски никога не са тренирали с извадени джобове.
За разлика от едни такива ...