Новопривлеченият футболист в Левски - Ларсен Туре, определено има от какво да е доволен, след като подписа със "синия" клуб. На фона това, че доста време не е играл, а и не е с поведение на английски джентълмен, дясното крило ще си живее в София като цар.
Според потвърдена информация Ларсен Туре ще прибира чиста заплата от 15 хиляди евро по време на престоя си на "Герена". Към тази сума не са начислени отделните бонуси, заложени в договора на футболиста, който е за срок от 2 години.
С тази заплата, французинът, на когото се разчита да засили класата на отбора в предни позиции, автоматично се нарежда до най-добре платените настоящи играчи на "Герена".
Това са част от другите офанзивни футболисти в състава на Славиша Йоканович - Цветан Генков, Кевин Бру и Гари Родригес.
Другата нова покупка - вратарят Горан Блажевич, ще се разписва срещу "скромните" 10 хиляди евро на месец.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
MuFc1878 написа:ralka_levskarka написа:[offtopic]Има вероятност Валери да спечели делото и да получи 25 милиона[/offtopic]
[offtopic]Добра новина за Николетка....пак ще са пълни банковите сметки на Валерчо[/offtopic]
[offtopic]Изоставаш! Те се разделиха. boji86 момента преговаря с gosp. Sirakov. Най-вероятно не за Левски, а за Илияна Раева. Щото новата перука дава всичко за пари.[/offtopic]
[center]1914[/center]
Аз съм повече от убеден че Валери ще бъде деветката на национала на Световното за което ще се класираме.
На пролет ще кърти в А-група със синия екип.
От там трансфер в Италия след една година и минимум 3млн в касата на Левски.
Сега всички ще ми се смеете,ама аз ще ви се хиля след година само живи и здрави да сме.
Сега всички ще ми се смеете,ама аз ще ви се хиля след година само живи и здрави да сме.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Аз съм повече от убеден че Валери ще бъде деветката на национала на Световното за което ще се класираме.
Ще ти се смеем ми като се правиш на Къци дано си прав но едва ли
- alexveselinov
- Контакти:
zlatan написа:Аз съм повече от убеден че Валери ще бъде деветката на национала на Световното за което ще се класираме.
А дано -ама надали
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
За мен да имаме типична деветка в национала не трябва да ни е самоцел. Попов и Тонев добре биха могли да водят атаката. По-важно е в дефанзивен план да подобряваме с всеки мач играта си. Иначе ако Генков и Иса направят силна есен те биха могли да бъдат варианти, но други не виждам към момента. Валери - абсурд.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
vaskonti написа:blue avalanche написа:zlatan написа:имам едно питане относно евентуален трансфер на Божинов.Да на Божинов колкото и налудничаво да звучи.
Твърди се че Спортинг е прекратил едностранно договора му,но сега не можем да го картотекираме като свободен агент,доколкото знам
прозореца май е затворил навсякъде.Какви са ,,хватките,, за него.Може ли примерно да го картотекираме като аматьор или приказвам глупости.
Сираков каза "твърдо"-през зимата(ЕВЕНТУАЛНО).Защото е важно ВСЕ ПАК някъде да поиграе(освен в Син Сити) преди да дойде при нас.
Само че няма да може да поиграе никъде(освен в Син Сити), тъй като трансферния прозорец е затворен навсякъде, а той стана свободен агент след затварянето му. Може би в Китай или Тайланд - все пак Йоканович идва от там и може да го уреди в някой местен гранд, да поджитка известно време.
Не бъдете толкова сигурни и за Божинов ,че ще е от зимата.Те тоя Блажевич също до миналата седмица беше футболист на Хайдук и прекрати при затворен трансферен прозорец.Не е кой знае какво за Баткофф да фалшифицира един два документа ,а ония "мокети" във БФС да си ги признаят за истински без да се проверяват.Имаше новина във официалният сайт на Хайдук ,че блажевич е вече играч на Левски ,без да се споменава обаче по какъв начин е станал "трансфера" .Безспорен факт е обаче ,че до миналата седмица той със сигурност си беше футболист на Хайдук.Ставаме свидетели на поредната машинация .Също така ,няма нито една медия която да повдигне въпроса ,как е възможен такъв трансфер след като в правилата е забранен такъв.По интересно им е явно ,как се забавляват в съблекалнята на ЦСКА отколкото истински новини.
Да не забравяме също така как и Гонзьо игра в една година за 3 отбора с еднакъв цикъл.
Последна промяна от percival на 14 сеп 2013 12:12, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Не бъдете толкова сигурни и за Божинов ,че ще е от зимата.Те тоя Блажевич също до миналата седмица беше футболист на Хайдук и прекрати при затворен трансферен прозорец.Не е кой знае какво за Баткофф да валшифицира един два документа ,а ония "мокети" във БФС да си ги признаят за истински без да се проверяват.Имаше новина във официалният сайт на Хайдук ,че блажевич е вече играч на Левски ,без да се споменава обаче по какъв начин е станал "трансфера" .Безспорен факт е обаче ,че до миналата седмица той със сигурност си беше футболист на Хайдук.Ставаме свидетели на поредната машинация .Също така ,няма нито една медия която да повдигне въпроса ,как е възможен такъв трансфер след като в правилата е забранен такъв.По интересно им е явно ,как се забавляват в съблекалнята на ЦСКА отколкото истински новини.
Да не забравяме също така как и Гонзьо игра в една година за 3 отбора с еднакъв цикъл.
Напиши писмо до УЕФА и Платини да разгледат финализирането на този трансфер. Левски може да бъде пратен във "В" група
Не мисля да падам на нивото на "лилавите" ,мерси !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
- blue avalanche
- Контакти:
percival написа:Не мисля да падам на нивото на "лилавите" ,мерси !
Имаш предвид да се вдигнеш до нивото...Щото в момента си
На кое ниво "фалшифицира" се пише с В???