8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: 8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2013 19:22

Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:В такива мачове точките са важни, прав е Стойчо. Слаб мач на Мамади.

Е стига вече.Ще доживеем ли да видим хубава игра.Да трепериш накрая е срамота.Много ми е интересно
какво тренират въобще.Никаква идея няма точен пас само безумно центриране към Мамади.Това му е любимата
тактика.Сигурно си спомняте тази тактика с Ней и Шеридън.Винаги повече съм държал на хубавата игра за сметка
на точките.При хубава игра ще дойдат и точките.

Не се мине повече време, не може изведнъж да почнем да играем като Барса... с течение на времето ще ставаме по-добри, има още около 30 мача до края + тия за купата.

Да ти кажа честно се съмнявам.Но освен да се надявам нищо друго не ми остава.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 13 сеп 2013 20:31

Има един виц за този случай:
Музикант свирил много лошо на сватба затова сватбарите го подгонили да го бият.Като го докопали музикантът се заоправдавал:
-Аз може и да не мога да свиря ,но има един от нашето село дето по неможе...
Та и за ЦСКА е така.Ако отправна точка е Пирин за противник то другите ,които гостуваха в Гоце Делчев да не демонстрираха нещо повече?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2013 20:36

plamen_ch написа:Има един виц за този случай:
Музикант свирил много лошо на сватба затова сватбарите го подгонили да го бият.Като го докопали музикантът се заоправдавал:
-Аз може и да не мога да свиря ,но има един от нашето село дето по неможе...
Та и за ЦСКА е така.Ако отправна точка е Пирин за противник то другите ,които гостуваха в Гоце Делчев да не демонстрираха нещо повече?

В интерес на истината,колкото и да се подиграваме но Лаптопа,явно човекът си разбира от футбол и треньорска професия.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 13 сеп 2013 20:38

За Лаптопа не съм съгласен Пирин не показа ама нищо по-ново. То това важи и за ЦСКА...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 сеп 2013 20:49

Аз си спомням преди 2 години(ако не се лъжа),Берое начело с И.Илиев направи 6-7 поредни загуби(бяха на последно място в класирането) преди мача с ЦСКА.Като дойде мача,Берое се хвърлиха с всички сили срещу нас и накрая победихме с 1:0.Изводът от това е ,че мач със мач не си приличат и въпреки,че Пирин ГД са на последно място в класирането,това не означава,че ще ги победим без въобще да се затрудним!
Последна промяна от CSKA 78 на 13 сеп 2013 21:05, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2013 20:54

Напротив, Лаптопа си беше подредил правилно играчите и ги е понаучил да спазват тактическа дисциплина.С този материал,с който разполага и той и отборът се представиха повече от добре.Ще видим как ще се развива Пирин Гд.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 13 сеп 2013 21:40

Ех Стойчо, Стойчо, накъде си се запътил. Пустата ти алчност ли те докара до тук, да казваш на черното бяло, да останеш без приятели в клуба. Осъзнай се защото започваш да губиш и най-твърдите си поддръжници.
Не можеш да обичаш клуба си, а да се опитваш да го затриеш.
Не можеш да говориш за светло бъдеще, ако работиш на парче с овехтял материал.
Не можеш да играеш модерен футол с трима футболисти полезни във фаза атака.
Не можеш да играеш голям футбол, без да имаш топки.
Не можеш да си голям човек, ако нямаш топки да си признаеш грешките.

Наглостта ти Стойчо става обидна и дразнеща... Или се стягай или заминавай, а може и двете...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 сеп 2013 21:50

Един от малкото, да не кажа единствения мач на ЦСКА този сезон, в който с ръка на сърцето си казвам, че ме е срам от играта. Очаквах много повече след дългата почивка и добрата контрола с македонците. Много глупаво пропилени няколко хубави атаки през първото полувреме и ужасно второ. Разбирам, че имаше напрежение от липсата на победи и задължителните 3 точки. Разбирам, че Пирин са с нов треньор и по принцип гостуванията на ЦСКА и Левски на такива отбори често се оказват доста по-трудни от очакваното. Но ме беше срам да гледам последните 30 минути от мача, честно...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 14 сеп 2013 07:55

Валентин Илиев беше много несигурен отзад,Косоко много слабо се представи,Марсиньо също,Хауърд и той.Бадема и Тошко най-добри,особено Тошко Янчев, но колкото и слабо да играеха някои и неконцентрирани, пак създадоха няколко добри положения през първото полувреме.Дуспата чиста,червеният картон на Марсиньо спестен..незная за какво са ползвали паузата,но не са затвърдили нивото от последните срещи и изневериха основни футболисти като Косоко и Марсиньо.Вальо без Менди е много несигурен.Може би трябваше да се даде повече игрово време на Чочев,Карачанаков и малко на Долапчиев,но треньора си решава
[offtopic]нямам[/offtopic]

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 14 сеп 2013 08:36

Вратара...бадема...тошко..са във форма...Апата...грешни пасове...Вальо грешки...футболистите показват потенциал но отбор няма....слаби...слаби... дано Хасково да им покаже че са много зле...Стойчо..и той зле....липсвала му класа...сигурно има предвит класната... тва не е моя ЦСКА... :oops:

Върни се в “ЦСКА”