Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Човекът, разкрил измамата на атентата от 11 септември е убит

Мнениеот Thsmith » 14 сеп 2013 01:10

То около всяко едно нещо можеш да намериш въпросителни...стига да го погледнеш от удобния ъгъл.
Нямам против да си философствате и да развивате теории за каквито и да е събития. Дразни ме когато тези теории са представени като факти. Дразня се когато тези работи не се представят като теория или мнение, а като краен абсолютен и доказан факт. Адски смешно и дори жалко е да гледаш как всеки сульо и пульо се мисли за най-умния на света и е обезателно сигурен, че е разкрил всички заговори и тайни и всичко му е ясно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2013 02:22

Пловдивчанинът написа:Аз още се чудя как има хора, които дори ни убеждават, че САЩ не са си направили сами атентата. Железните мерки за сигурност ги има много преди 11 септември 2001. Там всеки има досие и се знае какво прави същата работа е в Испания, Англия и в другите държави, където имаше атентати. Ако искат ще ги хванат преди да направят атентата, а никой не мисли защо не го правят. Помислете си малко ЦРУ, МИ5 и 6, Мосад тея имат толкова много информация и могат да предотвратят всякакъв атентат. Например сега се сетих за атентатите в Лондон влезте в уикипедия и вижте снимката 4 араби с раници снимани на камерата преди атентатите 2-3 дена преди извършването на атентата. Е кажи ми ако си служба, като МИ6 ще пропуснеш ли такова нещо, едва ли. Същата работа и със САЩ много лесно е да си направиш атентат и да обвиниш други държави затова и да им вземеш природните ресурси. Русия и САЩ винаги са били световното зло и такива ще си останат не смятам, че са толкова прости да правят Трета световна война, но ако я направят просто нз. Власт, власт и власт само в това им е в главите. Жалко за жертвите на тези изкуствени атентати, обаче никой не цени човешкия живот...

Колко често си пътувал или да задавам въпроса по друг начин - пътувал ли си изобщо до САЩ преди 2001, че имаш такива наблюдения по сигурността?
Това, че имат такива технологии никога не е гаранция на 100 % , че ще разкриеш нещо и няма как да следиш всички с тъмна кожа, брада и раница и да ходиш да ги ловиш по улиците.

Питам се колко от вас, които вярвате в контролирано срутване на сградите преди да се появяват тези филмчета с конспирация са вярвали на подобно нещо?Съмнявам се да сте били такава бройка каквато сте сега и винаги може да се изкарат всякакви подобни неща и да ви карат да се замислите, а добавени с научни изследвания, които 99 % от тук поне във форума си нямате понятие няма как да не повярвате на тези конспирации.

Това, че имало пушек при долните етажи на сградите, когато се срутват си има логично обяснение, а именно самото налягане при натиска при срутването от горе надолу и изтласкването на въздуха от помещенията в сградата.Това изобщо не е никакво доказателство за контролирано срутване, а за сграда номер 7 си е нормално да има поражения, защото е най-близко.Няма как 110 етажна сграда при падането си да не понесе поражения при съседни сгради.

Аз лично съм бил няколко пъти в Ню Йорк преди 11 септември и съм се качвал в една от двете кули и знам много добре разположението на сградите около тези кули.Това не ви е къща, която пада в основата си и не понася никакви поражения около съседните къщи.

Защо се говори само за пожар все едно е някой малък станал от някое кошче до някое бюро и не се вземе под внимание факта, че все пак там влиза Боинг, който разпокъсва част от опорните греди и това довежда до нестабилност на сградата.Тук говорите доста убедително и затова, че сградите са строени да издържат на самолетни сблъсъци, че чак 5-6 дори.Коя сграда може да поеме повече от един самолет от такъв ранг?Да не говорим, че сградите са започнати през 1964 и завършени две години по-късно т.е. не са предвидени за чак такива самолети и удари от такива масивни самолети като тези от 2001.

Самолетите през 60-те години са доста по-различни от тези 2001, а тези които атакуват сградите т.е. Боинг 767 е пуснат в експлоатация през 80-те

Thsmith написа:То около всяко едно нещо можеш да намериш въпросителни...стига да го погледнеш от удобния ъгъл.
Нямам против да си философствате и да развивате теории за каквито и да е събития. Дразни ме когато тези теории са представени като факти. Дразня се когато тези работи не се представят като теория или мнение, а като краен абсолютен и доказан факт. Адски смешно и дори жалко е да гледаш как всеки сульо и пульо се мисли за най-умния на света и е обезателно сигурен, че е разкрил всички заговори и тайни и всичко му е ясно.

Напълно подкрепям.
Аз дори имам съмнения за полет 93, който уж се е разбил в Пенсилвания.
Съмнявам се най-вече, че пораженията там около катастрофата са малки и най-вече от това, че след атаките в Ню Йорк е издадена заповед до военните да се сваля всеки самолет, който не отговаря и вероятно този е свален някъде и после са скалъпили това с геройството на пътниците с цел да се прикрие това дело.В такива моменти е било пълна каша и всичко е можело да се случи, защото не се знае къде още ще се атакува като се смята, че точно този самолет е бил с цел да се вреже в Капитолия или Белия дом, а беше ли успял там щеше да е доста сериозен удар за американската гордост това.

Точно по тази причина е издаден тази заповед и няколко часа след това е отменена и то след гибелта на полет 93.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 сеп 2013 03:05

Пловдивчанинът написа:Аз още се чудя как има хора, които дори ни убеждават, че САЩ не са си направили сами атентата.

Както виждаш от горните два поста - има ! Те едва ли сами си вярват, нооо ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 сеп 2013 04:02

Хохохо... че то е очеизвадно ако не друго, че кулите не са паднали просто от 1 удар със самолет.
Дори на теория да приемем, че самолета би могъл да срине съответната кула, тя няма да падне по този начин. Всъщност всеки любопитко може да разсъди и да стигне до този извод. И не само това...

Един ден чух твърдението, че кулите са паднали все едно са взривени отвътре по всички правила за бутане на такъв тип сгради с експлозив. Някъде из нета намерих и клип с падането им, а после намерих и клип с бутане на небостъргач с експлозиви, 1 към 1 са. За капак 1 познат ми каза, че всеки с елементарни (за него де) познания може да си направи съответната симулация и набързо ще установи, че сблъсък със самолет не може да има такива последствия, не и по този начин. Човека се занимава да прави точно такива експерименти (симулации или както аз ги наричам за да го дразня анимацаници) и не виждам защо да не приема мнението му.

Нека допълним, че известно време преди удара от кулите са отзовани.. кучетата, обучени да откриват експлозиви (преди това те са разполагали с такива). И защо точно?

Кулите са работели на загуба. Застраховката им е била.. оф не помня, ама цифрата беше 10 цифрена. Хохо.

Диспечер твърдял, че самолета, ударил кулата е молил за помощ преди сблъсъка. Което не ми се връзва с идеята за фанатик, решен на всичко да се забие в нея. Загубил е контрол (и как) или нещо друго, не знам. Няма на мен да кажат, я.

Буквално минути след инцидента са иззети ВСИЧКИ записи от охранителни камери в региона. Записа, станал популярен по света е така да се каже извънреден, някакви.. май французи бяха са снимали и никой не е очаквал това от тях.

И да допълним: друг самолет ударил Пентагона (ремонтиран за скромните милиард и кусур после)?! Добре, но минути след това журналистите забелязват в Пентагона.. една дупка в стената, през която и дебел човек трудно би минал. Хубавата морава наоколо е в идеално състояние. Няма не само останки от самолет, няма поне за парлама някое старо парче метал, хайде.. поне 1 гаечен ключ. Странно, наистина невероятен самолет.

Все неща, които не са точно тайна, тези неща са хрумнали/установени са от много хора доста преди да се заинтересувам сериозно от случая. И нито едно от тези твърдения никога не е отречено официално с поемането на пълна отговорност от отрицанието. Странно, все пак това събитие даде повод Конгреса да одобри инвазията в Афганистан. Крайно наложителна между другото, талибаните тамън се бяха заели да палят опиумните полета.

При толкова много лъжи човек се чуди: ок, а ЗАЩО? Не е чудно, че при това положение много хора вярват, че американците сами са бутнали кулите. Дори да не е така, да лъжат само за начина по който е станало (и има защо, как да признаят, че някой е натъпкал с експлозиви кулите без да усетят), пак никой няма да повярва.

Най-вероятно американците са убили хиляди от своите с този атентат. Защо да не убият още няколко души?
По принцип избягвам толкова крайни мнения, но логиката е сила. Голяма сила. И нищо от това, което ме кара да мисля така не е оспорено убедително. Никога и от никого.

Та.. когато убиеш няколко хиляди от своите.. за пари, пари от война, от опиум и застраховки.. защо да не убиеш още 2-3ма?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 сеп 2013 04:15

Betchualeng Arnaikem написа:Един ден чух твърдението, че кулите са паднали все едно са взривени отвътре по всички правила за бутане на такъв тип сгради с експлозив. Някъде из нета намерих и клип с падането им, а после намерих и клип с бутане на небостъргач с експлозиви, 1 към 1 са. За капак 1 познат ми каза, че всеки с елементарни (за него де) познания може да си направи съответната симулация и набързо ще установи, че сблъсък със самолет не може да има такива последствия, не и по този начин. Човека се занимава да прави точно такива експерименти (симулации или както аз ги наричам за да го дразня анимацаници) и не виждам защо да не приема мнението му.

Значи да уточним. Според теб в правителствените служби на САЩ няма никой с "елементарни познания" относно срутването на сгради и взривяването им? Така де... имало някаква световна конспирация за инсценировка на най-големия терористичен атентат в историята, но нямало никой с "елементарни познания", че да се залъжат "специалистите" с наличните "елементарни познания" ?

--
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 14 сеп 2013 07:08

защо той да е разкрил това,че то целия свят знае,че това е инсценировка на американците ,за да имат повод да нападнат арабите
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2013 08:03

batmanlevski написа:защо той да е разкрил това,че то целия свят знае,че това е инсценировка на американците ,за да имат повод да нападнат арабите

Едно е да го знеш, друго е да го докажеш :!: Явно човека е стигнал твърде далече в доказателствения материал 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 сеп 2013 10:32

И още едно нещо трябва да се уточни: Японската стомана ,която е била използвана за "шасито" на кулите започва да се топи след 3000 градуса,а керосина не развива повече от 1500 градуса.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2013 12:06

Thsmith написа:То около всяко едно нещо можеш да намериш въпросителни...стига да го погледнеш от удобния ъгъл.

Aма то няма как да има доказателства и доказани факти тук.
За да има нещо подобно, то трябва страните участващи да си признаят, тогава хипотезите и "теориите", ще са верни.
Но как да стане това, Щатите да си признаят, че не терористи са бутнали кулите ... :roll:

За такива случки и събития, е много трудно да се разбере на 100 % истината и всички факти.
Но щом има десетки опровергаващи твърденията на официалните власти доказателства, значи тук е редно да се замислим.

В крайна сметка, ако някой не си признава за извършено престъпление, въпреки фактите, сочещи именно него за виновен, това прави ли престъплението - конспирация ? :?
Само защото престъпника не си признава ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 сеп 2013 12:38

В днешно време е така - кротуваш и те мачкат/манипулират или си отваряш устата и те ликвидират, защото не си им "удобен"...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”