Локомотив(Сф)-аналог на Беверен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локомотив(Сф)-аналог на Беверен!

Мнениеот FLANKER » 13 сеп 2013 22:26

FLANKER написа:
Балкански Орел написа:Тоя Генов винаги ми е бил антипатичен, сега се оказва че обича и френски негра, пълен смях.Направо респект за феновете на този клуб, които още не са се отказали.

Благодаря ти! На мен лично ми дотегна от опитни зайчета.
Не само в Локо(Сф).
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 сеп 2013 22:27

FLANKER написа:
FLANKER написа:
Балкански Орел написа:Тоя Генов винаги ми е бил антипатичен, сега се оказва че обича и френски негра, пълен смях.Направо респект за феновете на този клуб, които още не са се отказали.

Благодаря ти! На мен лично ми дотегна от опитни зайчета.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 сеп 2013 22:28

Не само в Локо(Сф). :(
Изображение

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 13 сеп 2013 22:33

molteni написа:
nicromanser написа:много си прав за съжеление.
БФС трябва да се вземат в ръце. да забранят картотека на повече от 3 чужденци па макар били те и от ЕС и не по възрастни от 25,26г, както и да забранят трансфер на български футболист па било то и за 100 милиона в реал мадрид ако няма навършени 28 години. иначе няма да имаме клубен футбол

Едва ли усещаш какви тъпотии си написал.Това е като извадено от "Insanitarium".Никой не може да ограничи чужденците в ЕС.Това веднъж завинаги го запомнете.За другите неща въобще не искам да отварям дума.Подобни олигофрении не съм чел скоро.Това сигурно и в Северна Корея го няма.

еми ти си прости човек за това не си чел вземи се ограмоти. гледай си араби и африканци и им се кефи. то половината ЕС станаха такива
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 сеп 2013 22:43

трябва да има едно простичко правило
и то е
3ма от титулярите трябва да са юноши на клуба.
ако ще останалите 8 да са негри ще го преживея.
Междудругото в момента ЛОКО би изпълнило това правило.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 13 сеп 2013 22:46

Изображение

Изображение

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 13 сеп 2013 22:48

Ето и една последна, хем и цветово съвпада с твоя отбор:

Изображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 13 сеп 2013 22:50

Тъкмо щях да питам какви са тези Беверен и защо ги споменавате в тема за Локо сф,но после разбрах,че първо били известни с това че вече не съществували,на второ място били победили Левски в незнам си коя година.Сега пак да попитам-последно има ли такъв отбор и ако да,пак ли е пълен с десет малки негърчета?А за Локо сф не съм успял да прочета нищо,но с оглед темата,май ЧЕЧУ СЪРА се е проявил и в столицата.Няма да се плашите,не е лош треньор и малко трудно ще изпаднете.Няма да е лесно,голяма мъка ще е да знаете.Ние Чечовия го ядохме вече.Че и още ни държи влага.Голям капут излезе тоя индивид,а дава вид на много умен и начетен в началото.После се осира,ама май си намери отбор където да го търпят феновете,поради липса на такива/не искам да обидя малцината оцелели/.
"трябва да има едно простичко правило
и то е
3ма от титулярите трябва да са юноши на клуба.
ако ще останалите 8 да са негри ще го преживея.
Междудругото в момента ЛОКО би изпълнило това правило."-За съм с двете си ръце.Само така футбола би се измъкнал от тинята.И даже искам дублиращите отбори да ги върнат,за да могат повече млади играчи ад вземат участие в мачове всяка седмица и да са под окото на треньорите в игрова обстановка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 13 сеп 2013 23:45

Колко тъмноожи ще има в Локо Сф?? ...6?? Значи в Неделя Берое ще мушка черни дупета!!!

Върни се в “Локо София”