Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот dunavfc » 13 сеп 2013 22:05

Никоя власт не е над народа си,не знам,защо ги правиш тия грешни паралели и това ранно или късно ще се докаже. Така ни изиграха,че на първата седмица можеха и да паднат ;) Орешарски и Станишев бяха толкова уплашени,че чак ги съжалих по едно време. Единственото нещо което ги спасява тия олигофрени,че са много от скоро на власт,това ако се беше случило 1-2 год. след управлението им,100 хил. души не им мърдаха,тогава щяха да дойдат и ония с качулките и щеше да стане весело.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 сеп 2013 22:31

dunavfc написа:Никоя власт не е над народа си,не знам,защо ги правиш тия грешни паралели и това ранно или късно ще се докаже. Така ни изиграха,че на първата седмица можеха и да паднат ;) Орешарски и Станишев бяха толкова уплашени,че чак ги съжалих по едно време. Единственото нещо което ги спасява тия олигофрени,че са много от скоро на власт,това ако се беше случило 1-2 год. след управлението им,100 хил. души не им мърдаха,тогава щяха да дойдат и ония с качулките и щеше да стане весело.

Мечти, мечти... Герб са със страшно нисък потенциал и лесно предсказуеми. Ти веднъж беше с подпис, ама нищо не си разбрал от това... Сега ми мечтаеш за 1-2 години след управлението и за 100 000 души... Пак не си разбрал-това правителство е назначено от НАС! Ние сме хората, които ще го съдим. ГЕРБ и сините разпадки са в миманса. Вашето мнение е без значение, нямате потенциал. Великият идол се е превърнал в застаряващ и оплешивял чичка, който ръси глупост след глупост. И с бронирана кола и 20 човека охрана, ама това е друга тема...
Както вече казах многократно, НИЕ ще съдим този кабинет април месец и ще отсъдим. Не дали на вас ви харесва, а дали са свършили работа . И дали ще могат да продължат да вършат работа. Ако стават, ще продължат. Ако не- НИЕ ще ги изметем за седмица. Вас ви видяхме , и за тоалетна хартия не ставате. Само разсмивате хората... Клоуни!
Та налягайте парцалките и толкоз! Все красиви, умни и ентелегентни, пък накрая-лайно и половина!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 сеп 2013 22:35

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:13, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 сеп 2013 22:42

sin4ec написа:
dunavfc написа:Никоя власт не е над народа си,не знам,защо ги правиш тия грешни паралели и това ранно или късно ще се докаже. Така ни изиграха,че на първата седмица можеха и да паднат ;) Орешарски и Станишев бяха толкова уплашени,че чак ги съжалих по едно време. Единственото нещо което ги спасява тия олигофрени,че са много от скоро на власт,това ако се беше случило 1-2 год. след управлението им,100 хил. души не им мърдаха,тогава щяха да дойдат и ония с качулките и щеше да стане весело.

Мечти, мечти... Герб са със страшно нисък потенциал и лесно предсказуеми. Ти веднъж беше с подпис, ама нищо не си разбрал от това... Сега ми мечтаеш за 1-2 години след управлението и за 100 000 души... Пак не си разбрал-това правителство е назначено от НАС! Ние сме хората, които ще го съдим. ГЕРБ и сините разпадки са в миманса. Вашето мнение е без значение, нямате потенциал. Великият идол се е превърнал в застаряващ и оплешивял чичка, който ръси глупост след глупост. И с бронирана кола и 20 човека охрана, ама това е друга тема...
Както вече казах многократно, НИЕ ще съдим този кабинет април месец и ще отсъдим. Не дали на вас ви харесва, а дали са свършили работа . И дали ще могат да продължат да вършат работа. Ако стават, ще продължат. Ако не- НИЕ ще ги изметем за седмица. Вас ви видяхме , и за тоалетна хартия не ставате. Само разсмивате хората... Клоуни!
Та налягайте парцалките и толкоз! Все красиви, умни и ентелегентни, пък накрая-лайно и половина!

Много силни думи,само да не се покриеш след време и гузно да гледаш в ъгъла ;) Това,че вие сте го избрали и само вие може да го съдите е един от най-тъпите аргументи,които някога съм чувал,съжалявам,но е така. По същата логика,ГЕРБ трябваше да ги свалим само НИЕ,защото ние си го избрахме.
Протестиращите бяха подкрепени от посланици,европейски политици,рок-звезди,интелектуалци,артисти и т.н. пък нека да са тоалетна хартия. Разликата между гласоподавателите на това правителство и всички останали е шокираща,ти го знаеш това,но никога няма да го признаеш. От една страна е Мишо Шамара от другата Едвин Сугарев,щастлив съм,че съм част от тази тоалетна хартия ;)

Единият бас го загубих,надявах се,че има хора от БСП,които ще покажат интелект и морал и ще си подадат оставката,докато не е станало късно,но надцених тези добродетели в тях. Не е късно на евроизборите живот и здраве да се реванширам и да направим нов облог ;)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 сеп 2013 22:52

[center]Изображение[/center]
Поздрав за десните избиратели :lol: :lol: :lol:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 сеп 2013 22:57

Дянков е прахосал 2 млрд. от Здравната каса.
Тепърва ще става интересно ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 сеп 2013 23:02

Нема страшно. За мангалите пари ще се намерят. Останалите внаги си плащеме, дори и при тая минимална заплата :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 сеп 2013 23:08

alexveselinov написа:[center]Изображение[/center]
Поздрав за десните избиратели :lol: :lol: :lol:

На мен Сорос най-вече ми пречи, но откакто Мишо шамара ми отвори очите за истината в политиката вече разбрах кого да мразя и обвинявам за бедността си. Също така от думите на Орешарски днес ми стана ясно, че Волен очевидно е в опозиция. От Атака за пореден път са изключително корави, хвала на такЪви мъже, само Орешарски е с по-големи принципи от българския Наполеон :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 сеп 2013 23:23

Какъв Сорос,какви 5 лв. бе :shock: :shock: :shock: Тая безумна,малоумна и абсолютно измислена конспирация още ли има почва у нас ? Аз съм убеден,че човекът,изобщо си няма и на представа,че в момента в България неговото име се спряга като главен инициатор на протестите с цел да завладее огромните икономически интереси на България.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 сеп 2013 23:37

sin4ec написа:

ъъъ...кои сте тия вие?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”