Сервираха умряла мишка на болно дете в Инфекциозна клиника
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Проф. Стойчева: Мишката е била сварена, няма страшно
Остава да осъдят мишока за незаконно навлизане в чужда манджа.
- Странджата
- Контакти:
Мишката сама се е удавила! Паднала е по невнимание в купичката с попарата. Всички данни говорят за това, защото единствено майката я е видяла! Ама и то не веднага, защото мишката не само че се е удавила, ами се е и сварила. Което казва само добри неща за стерилитета на попарата, сервирана на децата! Останалото са спекулации на злостните медии. И най-вече на майката, която е дремала, докато мишката се е давила и се е варила! И после - ето какви стана - пострада реномето на същата болница, от която даже и не можеш да избягаш, а камо ли да напуснеш, ако ще и на сто места да се подпишеш. А може и мишката да е била такъв затворник, каквито бяха синът ми и жена ми ...
- Безкомпромисен
- Контакти:
Такова тъпо и престъпно обяснение могат да дадат само престъпниците с бели престилки наречени доктори! Това е наистина престъпление, което трябва да се накаже, но нито комунистическата незаконна държава ще си мръдне пръста , нито никкой за съжаление!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Тая разцепва отвсякъде.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- botevist_75
- Контакти:
haha написа::lol:![]()
![]()
Тая разцепва отвсякъде.Всеки ден се появява някакво ново безумие.
Всъщност, типично по журналистически,изказването и е леко обработено,без да е напълно променено,за по-голям ефект.
Тя каза,че вирусите,които причиняват болести умират при висока температура и затова,от тази храна,човек не може да се зарази.Което си така.
Иначе случката е отвратителна спор няма.
Но типично по български,търсим на грешното място.Докторите и професорите не готвят храната нито я разсипват на болните

Както се каза, има си отделна кухня за целия УМБАЛ,от където храната се извозва с бусчета до всяка клиника.В никоя клиника няма кухня,нито се готви.
Кухнята на УМБАЛ е в отеделна сграда близко до централната алея,която води към хирургиите.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Сервираха умряла мишка на болно дете в Инфекциозна клиника
Блах, аз и сега не обичам мишки а си представям ако някой ми я пробута докато съм малко лапе. Ще ръчкам с вилицата чинията всеки път преди да започна да ям, подозирайки, че някое мишле ме подяжда.
Предлагам отговорния за това нещо индивид (готвач, сервитьор, санитар, сестра или каквото е там) да мине на диета от живи агресивни мишки за месец-2. От тия, малките, за да ги гълта живи. Просто от научен интерес се чудя дали мишлето ще опита да изпълзи от гърлото му хохо
Предлагам отговорния за това нещо индивид (готвач, сервитьор, санитар, сестра или каквото е там) да мине на диета от живи агресивни мишки за месец-2. От тия, малките, за да ги гълта живи. Просто от научен интерес се чудя дали мишлето ще опита да изпълзи от гърлото му хохо
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
child in time написа:Лежах няколко дни миналата година в Инфекциозна и не съм изненадан. Няма такава мизерия . Ако не си болен ще се разболееш в тая кочина!![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен! Много неща трябва да се променят, това е най-малкото...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Безкомпромисен написа:Ето докъде ни докараха комунистическите престъпници след 69 години комунистическо робство!В комунистичекия концлагер наречен болница некадърните доктори(те не са лекари,лекари имаше преди злокбния ден 9 Септември 1944г.) , които унищожават нормалните хора в болниците!Ама здравеопазването било безплатно - аре за здравеопазване точно на мен да не ми говорите, защото когато бях на 18 години ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница и аз оцелях въпреки тяхната намеса , след това по време неокомунизма се наложи да отида във Франция и там да ми направят операцията и се оправих! Какъв е смисълът да умреш безплатно или да осакатееш безплатно, не е ли по-добре да си платиш и да се възстановиш и да оздравееш , както е в свободния свят!И кой знае колко животи са били погубени още поради немарливост на тези доктори!Так беше убита Петя Дубарова!Да не забравяме , че можеш да влезеш да учиш във висшо учебно заведение без да полагаш изпит! И така комунягите се уреждаха и ставаха доктори! Та днес някакъв некадърен доктор да носи умряла мишка!Ужас!
Бог да ви пази от комунисти!
Бах тези комунисти, Партията майка предполагам е наредила на мишката да отиде да се свари в манджата на детето, факт. Също така по партийна заръка мишката е стояла скрита под полусварен картоф докато не са стигнали до чинията на детето. Несъмнено готвача, производителя на картофи и третия му братовчед са тайни агенти на Държавна сигурност. Най-вероятно атентата с мишката е планиран отдавна, още по времето на Сталин и след това КГБ са изпратили нареждане до ЦК на БКП. И така до черната дата, планирана от мръсните тоталитаристи, които с този акт искат да компроментират всички български мишки. Чист нихилизъм!
А сега сериозно: познавам един чичко, който разполага с уютна квартира за хора като теб: бели тапицирани стени, завинтени за пода мебели, както и охрана с бели униформи, която денонощно ще бди да не ти се случи нещо.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Безкомпромисен
- Контакти:
Нормалните хора умираха и умират в комунистическите концлагери наречени болници поради некадърност на докторите(лекари имаше преди злокобния ден 9 Септември 1944г., но те бяха избити от комунистическите престъпници)!
Здравейте роби на комунизма!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Безкомпромисен написа:Нормалните хора умираха и умират в комунистическите концлагери наречени болници поради некадърност на докторите(лекари имаше преди злокобния ден 9 Септември 1944г., но те бяха избити от комунистическите престъпници)!
Това е адски свързано с умрялата мишка. Предполагам, че детето е получило мишка, защото на злокобния 9 септември 1944 година са избили всички лекари (rofl).
Поредния тъпак, който използва всяка новина за да пръска злоба насам-натам. Така като те чете човек да се чуди кои са добрите и кои лошите хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein