8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: 8ми кръг Пирин Гоце Делчев - ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2013 18:38

Stanley_79 написа:
terrorist написа:
Stanley_79 написа:Мале, мале, малее такова подпиране никъде го нямаа. После ходете ревете и ронете крокодилски сълзиииии!!!

Какво подпиране бе сопол

Чшшш алоооу "плиткоакъл", не трябваше ли да покаже втори картон на Марсиньо, за играта след съдийският сигнал.

Компенсира.Първият картон не беше правилен.Бутна го в гърба с рамо.Направо го изхвърли извън терена.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 сеп 2013 18:50

Големи лъвове тия от Гоце Делчев бе. Само не знам защо срещу Ботев и Литекс бяха котенца... Айде феновете на Радомир 23 малко да се поспрат. Ако бяха толкова активни срещу боклуците нямаше да се стигне до закриване на ЦСКА и явяването на СТ като спасител. Спряха ви парите за дрога и сега рев. Фък енимълмс!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2013 18:51

Браво Стойчо!Мисля,че след паузата на Националният за квалификациите за европейското ще бъдем още по-добри. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 сеп 2013 18:52

В такива мачове точките са важни, прав е Стойчо. Слаб мач на Мамади.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 сеп 2013 18:53

Red Warrior написа:Големи лъвове тия от Гоце Делчев бе. Само не знам защо срещу Ботев и Литекс бяха котенца... Айде феновете на Радомир 23 малко да се поспрат. Ако бяха толкова активни срещу боклуците нямаше да се стигне до закриване на ЦСКА и явяването на СТ като спасител. Спряха ви парите за дрога и сега рев. Фък енимълмс!

???Сериозен ли си момче?Аз ли не бях активен?Я върни архивите... доколкото Анималс айде де аз от кога чакам такива паразити да ги няма в сектора ама само приказвате...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 сеп 2013 19:00

Е,плювачите сте много активни, наравно с "Милките"!Браво!Така се прави!(на това му се вика конструктивна критика! :shock: :o ). :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2013 19:05

Teo написа:В такива мачове точките са важни, прав е Стойчо. Слаб мач на Мамади.

Е стига вече.Ще доживеем ли да видим хубава игра.Да трепериш накрая е срамота.Много ми е интересно
какво тренират въобще.Никаква идея няма точен пас само безумно центриране към Мамади.Това му е любимата
тактика.Сигурно си спомняте тази тактика с Ней и Шеридън.Винаги повече съм държал на хубавата игра за сметка
на точките.При хубава игра ще дойдат и точките.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 сеп 2013 19:06

petko.h.markov написа:
Teo написа:В такива мачове точките са важни, прав е Стойчо. Слаб мач на Мамади.

Е стига вече.Ще доживеем ли да видим хубава игра.Да трепериш накрая е срамота.Много ми е интересно
какво тренират въобще.Никаква идея няма точен пас само безумно центриране към Мамади.Това му е любимата
тактика.Сигурно си спомняте тази тактика с Ней и Шеридън.Винаги повече съм държал на хубавата игра за сметка
на точките.При хубава игра ще дойдат и точките.

Не се мине повече време, не може изведнъж да почнем да играем като Барса... с течение на времето ще ставаме по-добри, има още около 30 мача до края + тия за купата.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2013 19:08

CSKA 78 написа:Е,плювачите сте много активни, наравно с "Милките"!Браво!Така се прави!(на това му се вика конструктивна критика! :shock: :o ). :lol:

Стига Матросов.Не е плюене както ти винаги го наричаш а огорчение от играта.И си ни ограничавал в мненията ни.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 сеп 2013 19:15

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Е,плювачите сте много активни, наравно с "Милките"!Браво!Така се прави!(на това му се вика конструктивна критика! :shock: :o ). :lol:

Стига Матросов.Не е плюене както ти винаги го наричаш а огорчение от играта.И си ни ограничавал в мненията ни.

Е,то и аз съм огорчен от слабата игра на отбора,ама да виждаш да "плюя" по треньора!!??(имам някакъв толеранс за разлика от вас).Никой не ви "ограничава" мненията,напротив "критикувайте" си на воля! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”