Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Крийте артикулите смърфчета 

Тралала написа:
Гледай си там вектата и не се напъвай да се правиш на остроумен. Сравнението ми си беше точно на място, но както обикновено се случва, "истинските майни" страдат от липса на мозъчни гънки.
Аз имам и доста други неща да гледам, които са мои и съм ги създал , понеже не ми достигат мозъчни гънки.Ама колкото и малко да имам се справям някак си.Ти какво имаш и какво си създал сам ,неградски гений?Най вероятно си пълен нещастник,комплексар и несретник.Жив и здрав да си.Повече няма да си губя времето с такова несполучливо подобие на човек в твое лице.[/quote]
Жалък, който ме познава знае какво съм създал.Най малко пък на столипиновски комплексиран елемент ще давам отчет.[/quote]

Teo написа:Крийте артикулите смърфчета
Ти ли ще ги крадеш, шумкарю?
[center]1914[/center]
Нико написа:Тралала написа:
Гледай си там вектата и не се напъвай да се правиш на остроумен. Сравнението ми си беше точно на място, но както обикновено се случва, "истинските майни" страдат от липса на мозъчни гънки.
Аз имам и доста други неща да гледам, които са мои и съм ги създал , понеже не ми достигат мозъчни гънки.Ама колкото и малко да имам се справям някак си.Ти какво имаш и какво си създал сам ,неградски гений?Най вероятно си пълен нещастник,комплексар и несретник.Жив и здрав да си.Повече няма да си губя времето с такова несполучливо подобие на човек в твое лице.
Жалък, който ме познава знае какво съм създал.Най малко пък на столипиновски комплексиран елемент ще давам отчет.[/quote]

Радвам се , че ти е веселко селски. Смехът е здраве. Както казах отчети на малцинствата не давам. Ти нали спря да говориш с мен умнико? Що се напъваш?
Teo написа:Крийте артикулите смърфчета
Не коментирах дотук постовете, но ти копаеш дъното вече. Знай си мястото.
Тралала написа:Нико написа:Тралала написа:
Жалък, който ме познава знае какво съм създал.Най малко пък на столипиновски комплексиран елемент ще давам отчет.
![]()
![]()
![]()
![]()
Много си смешен.И какво си създал , освен глупостите тук , палячо?И кой те познава теб въобще?Наистина ме разсмя.Благодаря ти.
Радвам се , че ти е веселко селски. Смехът е здраве. Както казах отчети на малцинствата не давам. Ти нали спря да говориш с мен умнико? Що се напъваш?
Олигофри , просто не можах да се сдържа и да ти благодаря за смеха!Мише,( това е от мишленце , пояснявам ,защото си болезнено тъп и най вероятно нямаше да се сетиш)предлагам ти да ни освободиш от присъствието си тук и те питам дали ти стиска да ми кажеш в очите баналните ти глупости относно някакви малцинства,селяни и т.н.?
Arto написа:Teo написа:Крийте артикулите смърфчета
Знай си мястото.
Знаем си мястото, утре сме на Стефан Стамболов в 13:00ч. Да ни чакате на гарата преди това, ще има подаръци

-
- Контакти:
Teo написа:Arto написа:Teo написа:Крийте артикулите смърфчета
Знай си мястото.
Знаем си мястото, утре сме на Стефан Стамболов в 13:00ч. Да ни чакате на гарата преди това, ще има подаръци
Разбрахме, че ще има анархо-комунистическа любов, може и да не го повтаряш 10 пъти.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Teo написа:Arto написа:Teo написа:Крийте артикулите смърфчета
Знай си мястото.
13:00 ч. ще е късно.Ще пропуснеш най-интересното.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
жАлти треперете! Както и да завърши мача, ще сте гости на собствения си стадион... еуфорията свърши пак сте си същите мърши!
Единият призовава да не сме ходили...
а другия ни казва да си крием артикулите... чорбарските публики определено си се крепят! Ако си мислиш, че само в София сте малцинство, много се лъжеш 
Единият призовава да не сме ходили...

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник