Молба към феновете на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Молба към феновете на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Мнениеот demy27 » 13 сеп 2013 14:47

Tribune East 1912 написа:Темата е супер яка, поздравления на автора! И този път се видя, че ние не сме комплексари и като не ви стигат билетите - елате в нашите сектори. За разлика от вашите "топ-ултраси", които караха да се пеят песни срещу "жалтите" и т.н. Но не си мислете, че ако търсите провокации, те ще останат ненаказани.

Продължавате да се правите на ударени. Напрежението миналата година беше създадено от ваши фенове, които се заканваха да идват на нашите трибуни с шалове и фанелки и да викат за отбора си. Искаха да ни карат да се чувстваме гости на собственият си стадион. Тогава в нашите сектори имаше доста фенове на Ботев, които се държаха съвсем нормално и в това няма нищо лошо. Същото ще е и сега.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 13 сеп 2013 17:04

Remi Gaillard написа:
velito написа: Защото там ще има предимно фенове на ОТБОРА НА ПЛОВДИВ които не са успяли да си вземат билет за гостуващия сектор!

Ахаххаа, честно мангустите са нечовеци - говорят си глупости и си вярват наистина... вие гледайте да не е празна клетката, щото миналия път беше (все пак тогава трябваше да сте 2000, а сега само 1300)... беше празен и 10 (тогава) хилядния ви стадион (при последното ни гостуване).... Изобщо в последните няколко години ВИ НЯМА.... иначе имам приятели истински Локомотивци, който заради потниците ви, непрестанните декларации, измислените истории, умраза към всичко и всеки ги изгони от стадиона...

И сега щото знам зомбираните какво ще репликират ще ви отговоря направо:
1. Билетите не са ви продадени още (до вчера около 18 ч) ....
2. В Бургас на финала бяхте 6000 максимум....
3. Да стадиона ви бе около 10000 на последното дерби -> 6000 седалки + Бесика - около 2500-3000 + централна трибуна - 1000-1500 - И НЕ БЕШЕ ПЪЛЕН (именно заради причините по горе)

Имам чувството, че всички жълтури сте слепи. Само като прочета, че твърдиш че предишното дерби не сме си напълнили сектора и си ми ясен. Заблуден фен на заблуден отбор, който продължава да се заблуждава. Не стига, че предното дерби смешният сектор от 1800 човека на смешния ви стадион се пръскаше по шевовете, а и ви надпяхме. Този път и 1300 човека ще ви надпеят. Пловдив е само черно-бял!!! И вземи отиди на очен лекар.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 сеп 2013 17:39

Четем, четем на жълтите тъпотиите и само куткудяк куткудяк :) Неска Европа понижи кредита на доверие в мафиотската банка на караибрахима, утре ще понижим класирането на тригодишното му отборче в А група :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 13 сеп 2013 23:40

И сега щото знам зомбираните какво ще репликират ще ви отговоря направо:
3. Да стадиона ви бе около 10000 на последното дерби -> 6000 седалки + Бесика - около 2500-3000 + централна трибуна - 1000-1500 - И НЕ БЕШЕ ПЪЛЕН (именно заради причините по горе)[/quote]
ТИ НАИСТИНА СИ СУПЕР НЕАДЕКВАТЕН

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 14 сеп 2013 07:57

локо до живот написа:И сега щото знам зомбираните какво ще репликират ще ви отговоря направо:
3. Да стадиона ви бе около 10000 на последното дерби -> 6000 седалки + Бесика - около 2500-3000 + централна трибуна - 1000-1500 - И НЕ БЕШЕ ПЪЛЕН (именно заради причините по горе)

ТИ НАИСТИНА СИ СУПЕР НЕАДЕКВАТЕН[/quote]

И как ги преброй колко сме били на финала ?! Сигурно и ти си бил там да броиш!!!!!!

Върни се в “Локо Пловдив”