Сервираха умряла мишка на болно дете в Инфекциозна клиника

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zoller

Re: Сервираха умряла мишка на болно дете в Инфекциозна клиника

Мнениеот zoller » 12 сеп 2013 17:36

Kaкво толкова е станало дали мишка,прасе,теле или пиле това си са протеини.Хората в източна Азия си ги ядът и какво им е.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 сеп 2013 17:40

zoller написа:Kaкво толкова е станало дали мишка,прасе,теле или пиле това си са протеини.Хората в източна Азия си ги ядът и какво им е.

Ми освен да ги сервират на теб вече ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 12 сеп 2013 18:30

Чакам да се яви безкомпромисния и да каже, че комунистите са виновни. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 сеп 2013 23:44

Стана ясно, че мишката е сервирана на място директно с черпака пред момичето и е варена още в съда, в който е приготвена храната.
Жена е минавала със съда по стаите и е сипвала директно в чинийките и затова не е видяна на време.

Храната се е приготвяла в друго заведение извън болницата и е паднала още при приготвянето й, но стои въпроса и за умишлено да е сложена с някаква долна и гнусна цел, може би конкуренция на някоя фирма, която приготвя храната за тази болница.

Майката е видяла в началото само опашката, но не подозирала че е мишка или нещо такова, а го взела за въже или канап и като е хванала е излязло цялото тяло на мишката.

Друг е въпроса, че вероятно ако се е сипвала храната в чиниите и после се раздава по стаите щяха да разгласяват случката ...

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 сеп 2013 00:06

Ето докъде ни докараха комунистическите престъпници след 69 години комунистическо робство!В комунистичекия концлагер наречен болница некадърните доктори(те не са лекари,лекари имаше преди злокбния ден 9 Септември 1944г.) , които унищожават нормалните хора в болниците!Ама здравеопазването било безплатно - аре за здравеопазване точно на мен да не ми говорите, защото когато бях на 18 години ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница и аз оцелях въпреки тяхната намеса , след това по време неокомунизма се наложи да отида във Франция и там да ми направят операцията и се оправих! Какъв е смисълът да умреш безплатно или да осакатееш безплатно, не е ли по-добре да си платиш и да се възстановиш и да оздравееш , както е в свободния свят!И кой знае колко животи са били погубени още поради немарливост на тези доктори!Так беше убита Петя Дубарова!Да не забравяме , че можеш да влезеш да учиш във висшо учебно заведение без да полагаш изпит! И така комунягите се уреждаха и ставаха доктори! Та днес някакъв некадърен доктор да носи умряла мишка!Ужас!
Бог да ви пази от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 13 сеп 2013 00:11

Безкомпромисен написа:Ето докъде ни докараха комунистическите престъпници след 69 години комунистическо робство!В комунистичекия концлагер наречен болница некадърните доктори(те не са лекари,лекари имаше преди злокбния ден 9 Септември 1944г.) , които унищожават нормалните хора в болниците!Ама здравеопазването било безплатно - аре за здравеопазване точно на мен да не ми говорите, защото когато бях на 18 години ме вкараха в комунистическия концлагер наречен болница и аз оцелях въпреки тяхната намеса , след това по време неокомунизма се наложи да отида във Франция и там да ми направят операцията и се оправих! Какъв е смисълът да умреш безплатно или да осакатееш безплатно, не е ли по-добре да си платиш и да се възстановиш и да оздравееш , както е в свободния свят!И кой знае колко животи са били погубени още поради немарливост на тези доктори!Так беше убита Петя Дубарова!Да не забравяме , че можеш да влезеш да учиш във висшо учебно заведение без да полагаш изпит! И така комунягите се уреждаха и ставаха доктори! Та днес някакъв некадърен доктор да носи умряла мишка!Ужас!
Бог да ви пази от комунисти!

fr3ak_boy написа:Чакам да се яви безкомпромисния и да каже, че комунистите са виновни. :mrgreen: :mrgreen:

Точно на време! :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 13 сеп 2013 02:44

stanislav89 написа:
КНДР написа:Нормално. Това преди 1989-та беше невъзможно, да се случи. Какви болници имаше и здравеопазването беше безплатно и на световно високо качество. Докато сега човек ако се разболее в болницата ще го до убият.

А колко хора са избити да построят "доброволно" тези болници, а колко други са измрели "доброволно" за да има държавата пари в някоя мина, а бе като цяло един безкрайни готини убийства, изтезания и т.н.

Комунисти умрете, света освободете!

Я слагай памперса,захапвай бибероната и бегом марш към клецалото!
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

pomiqrat_se_zavarna

Проф. Стойчева: Мишката е била сварена, няма страшно

Мнениеот pomiqrat_se_zavarna » 13 сеп 2013 15:53

Няма констатирани нарушения в кухненския блок на университетска болница Пловдив, където се приготвя храната за всички клиники, включително и за инфекциозна клиника, предаде Би Ти Ви.
Вчера 29-годишната Нели Пендова откри мишка в попарата на 2-годишната си дъщеря и алармира институции и медии, след което започнаха проверки.
Инспекторите от агенцията по безопасност на храните, които извършиха спешна проверка, са преценили, че няма повод за притеснение. Няма категорично становище в кой момент мишката е попаднала в храната, казват от агенцията.
Според здравните инспектори, които също участваха в проверката, гризачът е бил сварен.
Това според началника на инфекциозна клиника проф. Мариана Стойчева от Инфекциозната клиника към УМБАЛ "СВ. Георги" в Пловдив изключва пренасянето на зарази, тъй като при термичната обработка вирусите загиват.
"За пръв път ни се случва такова нещо. Много съжалявам. Нямам обяснения как се е случило такова нещо. Инцидентът е много неприятен“, каза по телефона за сутрешния блок на БНТ проф. Стойчева.
"Ние не ползваме наша кухня за храната. Получаваме я от фирма и само я разливаме на пациентите“, обясни тя.
"Започнаха проверки от всички институции. Извинявам се още веднъж на всички майки. Не мога да кажа къде и как точно е попаднала мишката в храната. От гледна точка на опасност за разпространението на други инфекциозни болести заради мишката, мога да заявя, че няма никаква вероятност това да се случи.
Мишката е била термично обработена и всички паразити, които е пренасяла, са загинали“, категорична бе Стойчева.
"Не мога да кажа дали ще продължим да работим с кухнята, от която взимаме храната. В момента се проверяват всички звена. Това е изолиран случай, за който много съжалявам“, повтори Стойчева.
Д-р Теодора Севова, директор на Агенцията по безопасност на храните в Пловдив, заяви пред БНТ, че от вчера има проверки в кухнята, която доставя храната. Засега няма никакви нарушения и на нея също не й е ясно как мишката е попаднала в попарата.
Д-р Христо Кунев от Агенция по безопасност на храните коментира вчера, че на два пъти е разливано в съответни съдове, включително и в купичката на детето, никой не е видял мишка - "и то цяла мишка". Според него също има саботаж.
Продължава и вътрешната проверка на болницата, разпитва се целият персонал - от готвачите до шофьорите на бусовете, с които се превозва храната.
От лечебното заведение още вчера заявиха, че не изключват и версията мишката да е поставена нарочно.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Проф. Стойчева: Мишката е била сварена, няма страшно

Мнениеот greedy » 13 сеп 2013 15:59

Направо ме успокоиха...Ужас!

Потребителски аватар
Duff
Контакти:

Re: Проф. Стойчева: Мишката е била сварена, няма страшно

Мнениеот Duff » 13 сеп 2013 16:09

Проф. Стойчева, да разбираме ли от мнението Ви, че обичате сварени мишки? Ако е така-заповядайте, ще ви ги сервираме безплатно.
..........
Егати и тъпата пуйка- нямало страшно, защото била сварена..... :x
Изображение

Върни се в “Свободна зона”