Носталгичен кът II: Спомени от първия учебен ден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Носталгичен кът II: Спомени от първия учебен ден

Мнениеот гражданин от село » 13 сеп 2013 13:33

[offtopic]Само да попитам,на толстолобът на керемида слага ли му се хрянче?[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 сеп 2013 13:42

sin4ec написа:
dreben23 написа:Моят първи учебен ден се отложи за известно време, че бях твърде малък за училище и не е минал номера. :mrgreen:
То като еврофутбола- винаги има друг тираж ( учебна година), за да си пробваш късмета. :)
Тъпо хлапе съм бил- да искаш да те приемат в първи клас на 4 години не е работа. :mrgreen: :lol:

Посмали, Манго! ;)
Инак не беше лошо... Безгрижие, кеф! Дадат ти левче, купиш си тържествено Морена за 23 стинки, на обед в стола-богато... Само да учиш и да гониш топката, нокой друго не иска от теб. Но е безвъзвратно отминало. Всъщност не съвсем, Синчец 2 онзи ден тръгна на градина и носеше букет на госпожата, в една песен се казва: " Всичко ли пак така се повтаря?".
Май да.

Манго ще викаш на баща си, наистина на 4 години ми купиха първата чантичка, научих всички руски стихотворенията и се пробвах да кандидатствам в езиковата гимназия с руски ез. ;) Година и половина по-късно пак се записах там- ял съм много бой така да се каже (да, също и в буквалния смисъл- във всяко училище имаше по двама-трима бабаити, които придават фасони пред съучениците си, мен ме лупкаха даже и момичетата, защото хората са си идиоти от малки и лупкат по-слабия така да се каже, за да им е кеф- в един миг обаче заваляват големите шамари от когото трябва и всичко си идва на мястото, за да стана пича, който съм днес съм ял много, много. ама наистина много бой... :) После се заех с футбола и всичко беше прекрасно! Бях добро хлапе, но голям инат- днес пак е така! :P
Все пак съм израснал с трудовете на другаря Илич Ленин, които си бяха доста възпитателни! Но не, не съм комунист, ненавиждам политиката и идеологията й! :evil: Това, че се правя в некъв измислен форум на идиот, съвсем не значи, че съм. ;)
Просто в по-новите времена всеки обича да се прави на идиот, за да получи нужната доза внимание, като ваша Милост например.
Моите ученици никога не съм ги изпращал на частни учители, защото частните учители, първо, че не знаят колкото мен и второ, само ще им вземат парите и ще научат единствено как да пестят пари, което в една или друга степен пак си е някакъв житейски урок. Не слушай старило, а патило!

П.П. На 8 години гледах филми по руската "Останкино" си спомням. После се хванах с английски и руския го позабравих, но за свалки с рускини става работата.
Много обиждате в тоя форум, а това не говори добре за личността, която се крие зад никнейма.
Последна промяна от dreben23 на 13 сеп 2013 14:02, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 сеп 2013 13:44

Laetitia написа:
viali69 написа:Ах, колко далечна е 1995 година ! :lol: Една година след знаменитото американско лято за нашия футбол. Все едно беше вчера ! Деца, децааа ... ! ;)
Ами като гледам, че много форумци са родени тогава, че и по-късно, баш далечна си е 1995-та. А други хора сте си направо антики. :mrgreen:

Не обиждай ! Какво сме виновни , че сме живели в златните 80-те на 20 век ;) И сме гледали златните години на Платини , Зико , Марадона , Сократес , Катанец , Цецо Йончев , Спас Джевизов , Емилио Бутрагеньо , Антонио Субисаера , Арконада , Линенкер , Кийгън , Паоло Роси , К.Х.Румениге , Тони Шумахер и т.н. !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 13 сеп 2013 13:46

гражданин от село написа:Само да попитам,на толстолобът на керемида слага ли му се хрянче?

Разбира се! Хрянът е неизменна част от традиционната ровинска кухня, като дори само няколко резенчета на ден могат неимоверно да подобрят физиологичното и душевното състояние у человека! Не само, че то прави толстолоба практически неустоим на вкус, а и светкавично повдига человеческия дух посредством аскорбиновата си киселина. Прелестно!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 13 сеп 2013 13:51

Laetitia написа:
viali69 написа:Ах, колко далечна е 1995 година ! :lol: Една година след знаменитото американско лято за нашия футбол. Все едно беше вчера ! Деца, децааа ... ! ;)
Ами като гледам, че много форумци са родени тогава, че и по-късно, баш далечна си е 1995-та. А други хора сте си направо антики. :mrgreen:

Да,антики сме си :) :) :)
Моят първи учебен ден беше през не толкова :) далечната 1983 година,След 3 години пък пак ще ходя,но този път ще си водя първолачето.Ех,живот,живот.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 сеп 2013 13:55

iliyan написа:Не обиждай ! Какво сме виновни , че сме живели в златните 80-те на 20 век ;) И сме гледали златните години на Платини , Зико , Марадона , Сократес , Катанец , Цецо Йончев , Спас Джевизов , Емилио Бутрагеньо , Антонио Субисаера , Арконада , Линенкер , Кийгън , Паоло Роси , К.Х.Румениге , Тони Шумахер и т.н. !!!
Глупости, не обиждам, нищо лошо не съм вложила, просто се шегувах. ;) Какво да се прави, хора на различни възрасти сме събрани тук.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2013 14:57

Laetitia написа:
iliyan написа:Не обиждай ! Какво сме виновни , че сме живели в златните 80-те на 20 век ;) И сме гледали златните години на Платини , Зико , Марадона , Сократес , Катанец , Цецо Йончев , Спас Джевизов , Емилио Бутрагеньо , Антонио Субисаера , Арконада , Линенкер , Кийгън , Паоло Роси , К.Х.Румениге , Тони Шумахер и т.н. !!!
Глупости, не обиждам, нищо лошо не съм вложила, просто се шегувах. ;) Какво да се прави, хора на различни възрасти сме събрани тук.

-каза стааарата левскарка :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 13 сеп 2013 15:02

Първият учебен ден си е наистина нещо специално и в повечето случаи се помни, пък бил той и преди четвърт век (в моя случай).
Обаче аз нямам добри спомени от началното училище, повечето даскалки там бяха изкукуригали комунистически лелки, които и при най-малкия повод (че и без повод), можеха да ти скъсат ухото или да ти зашият някой шамар. В нормалните държави такива "педагози" щяха да бъдат осъдени.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 сеп 2013 15:23

Groucho написа:Спомням си, че всички момичетата бяха облечени с някакви поли, подобни на окардион (наздраве, чичо Митко!) и имаха чифт гигантски панделки по главите.

И всички бяхме с ей такива раници..
Изображение :lol: :lol:
Ако не я свалиш от гърба, нямаше качване в икарусите :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 13 сеп 2013 15:41

modor написа:
Groucho написа:Спомням си, че всички момичетата бяха облечени с някакви поли, подобни на окардион (наздраве, чичо Митко!) и имаха чифт гигантски панделки по главите.

И всички бяхме с ей такива раници..
Изображение :lol: :lol:
Ако не я свалиш от гърба, нямаше качване в икарусите :mrgreen:

По-добре от това раницата ти да тежи 12 кг. ;)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”