Без него ще е доста по-трудно в защита.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Не знам за вас,но лично аз съм притеснен от контузията на Джонсън.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Не знам за вас,но лично аз съм притеснен от контузията на Джонсън.
Засега успяхме да се справим без Суарес и Туре, трябва и без Джонсън да можем. Няма смисъл да говорим за топ 4, ако не можем да минем без един играч за определен период от време.
Karsa Orlong написа:HoUs4oOL написа:Не знам за вас,но лично аз съм притеснен от контузията на Джонсън.
Засега успяхме да се справим без Суарес и Туре, трябва и без Джонсън да можем. Няма смисъл да говорим за топ 4, ако не можем да минем без един играч за определен период от време.
Ами Суарес има добър заместник в лицето на Стъридж,а Джонсън няма кой знае каква алтернатива...
А ако Шкъртел играе по начина по който игра срещу Юнайтед,Туре ще остане резерва според мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Ами Суарес има добър заместник в лицето на Стъридж,а Джонсън няма кой знае каква алтернатива...
А ако Шкъртел играе по начина по който игра срещу Юнайтед,Туре ще остане резерва според мен.
Шкъртел изобщо не беше брилянтен срещу Юнайтед, доста пъти отиграваше страхливо и чистеше панически! За мен, не направи силен мач, хич даже... Туре се справя по-добре.
Karsa Orlong написа:HoUs4oOL написа:Не знам за вас,но лично аз съм притеснен от контузията на Джонсън.
Точно това казах и аз при контузията на Коло ТУРЕ. АБЕ ЩЕ МИ ДОЙДЕТЕ НА МОЙТА,СЛУШАЙТЕ МЕ,АЗ СЪМ ЕГО МАНЯК И ВИЕ СТЕ МИШКИ !!!
Съжалявам, не се сдържах
Сега сериозно: така и трябва да е, не можем да зависим от един играч, не зависимо от позицията. Отбор от калибъра на Ливърпул не може да се притеснява само защото един от 11те титуляра е контузен. Вярно е,че Глен направи мача на живота си срещу Юнайтед(да не кажа,че беше man of the match) , но едни 2 месеца ще издържим без него , ще се върне за мачовете във ВЛ, в който наистина ще ни трябва широчина на състава.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Абе има си, разбира се, незаменими при нас, не сме Сити или Челси, на които резервите са такива, само защото титулярите могат да са 11, а не 16. За мен с Джерард и Лукас в момента е абсолютно наложително да разполагаме във всеки един мач най-вече заради поста, на който играят, ситуацията с Миньоле и Стъридж (поне до завръщането на Суарес) е същата.
Karsa Orlong написа:Абе има си, разбира се, незаменими при нас, не сме Сити или Челси, на които резервите са такива, само защото титулярите могат да са 11, а не 16. За мен с Джерард и Лукас в момента е абсолютно наложително да разполагаме във всеки един мач най-вече заради поста, на който играят, ситуацията с Миньоле и Стъридж (поне до завръщането на Суарес) е същата.
Забравяш ролята на Алън. Да,контузи се за купата,но ролята му е изключително важна и ако не може да замести Лукас, то спокойно може да замести Джерард в ролята си. Все пак не може всеки сезон по 38 мача Джерард да играе 90 минути. Яго Аспас също е подценяван доста. Аз лично бих искал да го видя в центъра на атаката някой мач през сезона. Момчето е добре научен футболист който с едно докосване може да изостри атака и да направи положение за отбора си. Нямам наблюдения от Селта Виго ама от тия 3 мача на мен ми бие на око
Няма лошо Аспас да се пробва като централен нападател в някой мач за ФА къп или Кепитъл Уан Къп.
Но при наличието на Стъридж и СУАРЕС на този пост,едва ли ще има някакъв шанс да се наложи точно на тази позиция.
Но при наличието на Стъридж и СУАРЕС на този пост,едва ли ще има някакъв шанс да се наложи точно на тази позиция.
- Karsa Orlong
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Няма лошо Аспас да се пробва като централен нападател в някой мач за ФА къп или Кепитъл Уан Къп.
Той изобщо не е взет за титуляр според мен, просто обстоятелствата го наложиха. Очаквам още в понеделник Моузес да започне вместо него
- tisho_ynwa
- Контакти:
Пичове сега като се замисля май не е толкова фатално че не взехме плеймейкър, в лицето на Сусо имаме един невероятен мега подвижен и техничен такъв !
Пък и той сега ще натрупа опит в Алмерия, което е супер.