WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 сеп 2013 19:46

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа: Само чака да се провалим и да се изтъпани и да напише : "Аз като ви казвах, ама не слушахте". ;)

За разлика от теб и други такива,моят ден не започва и не свършва с националния по футбол.Така,че не ти е съдено да знаеш какво "чакам"...

Просто те знаем какъв си, ако се издъним, веднага ще почнеш да философстваш и да се правиш на многознаещ ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2013 21:01

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа: Само чака да се провалим и да се изтъпани и да напише : "Аз като ви казвах, ама не слушахте". ;)

За разлика от теб и други такива,моят ден не започва и не свършва с националния по футбол.Така,че не ти е съдено да знаеш какво "чакам"...

Просто те знаем какъв си, ако се издъним, веднага ще почнеш да философстваш и да се правиш на многознаещ ;)

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 сеп 2013 09:25

blue avalanche написа:

Като не ги разбираш нещата, защо даваш изобщо мнения по темата? То това не ти е за първи път, константно е. Нямаш никаква идея от волейбол - първа китка си, когато губим. Нямаш никаква идея от тенис - първа китка си и там. Нищо не знаеш за националните отбори - нареждаш кой с колко точки бил, пък кой бил мижав и не знам си какво. Като гледаш САМО Левски, просто коментирай само Левски. Другите ти коментари са върха на тъпотията!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 сеп 2013 14:58

mistreated написа:
blue avalanche написа:

Като не ги разбираш нещата, защо даваш изобщо мнения по темата? То това не ти е за първи път, константно е. Нямаш никаква идея от волейбол - първа китка си, когато губим. Нямаш никаква идея от тенис - първа китка си и там. Нищо не знаеш за националните отбори - нареждаш кой с колко точки бил, пък кой бил мижав и не знам си какво. Като гледаш САМО Левски, просто коментирай само Левски. Другите ти коментари са върха на тъпотията!

Изображение
Гледам,че и ти всичките ги "разбираш"...
"Those who judge don't matter, Those who matter, don't judge."Изображение

Върни се в “Национален отбор”