До сектантите от задния двор на ВСИ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: До сектантите от задния двор на ВСИ.

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 15:00

Нико написа:
Thurman Murman написа:
Нико написа:И аз като теб смятам , че е мега тъпо да посягаш на хора само за това ,че те са с други фанелки.Всеки си е прав за себе си и отбор се избира веднъж в живота.Няма проблем да се шегуваме и майтапим , но ако се минат границите на добрият тон , то тогава вече си става техен проблем.Страшно глупаво е българи да се бият с българи , а през това време циганите да правят каквото си искат!

А ти, двуличнико Никленов, като си толкова "толерантен", защо забраняваш на Векта-джийчетата да носят каквото и да е жълто по тях?!

Какъв ти е проблема на теб?Кое е двуличното след като във Векта всичко е точно и ясно?Защо все на караница го избивате повечето от вас?Всяка къща си има ред и толкова.В моята къща е такъв реда.Направи си и ти клуб и си въведи какъвто ред искаш, но очевадно е много по лесно само зад клавиатурката нали?

Проблемът е, че твоя пост, който цитирах съдържа двуличие и демагогия. Нали уж всеки сам си избирал отбора?! Какъв тогава се явяваш ти, та да казваш кой как да се облича? Няма никаква разлика, дали на едно малко дете му вземеш фланелката или му кажеш: "С жълто да не съм видял никой"!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 сеп 2013 15:08

Thurman Murman написа:
Нико написа:
Thurman Murman написа:
Нико написа:И аз като теб смятам , че е мега тъпо да посягаш на хора само за това ,че те са с други фанелки.Всеки си е прав за себе си и отбор се избира веднъж в живота.Няма проблем да се шегуваме и майтапим , но ако се минат границите на добрият тон , то тогава вече си става техен проблем.Страшно глупаво е българи да се бият с българи , а през това време циганите да правят каквото си искат!

А ти, двуличнико Никленов, като си толкова "толерантен", защо забраняваш на Векта-джийчетата да носят каквото и да е жълто по тях?!

Какъв ти е проблема на теб?Кое е двуличното след като във Векта всичко е точно и ясно?Защо все на караница го избивате повечето от вас?Всяка къща си има ред и толкова.В моята къща е такъв реда.Направи си и ти клуб и си въведи какъвто ред искаш, но очевадно е много по лесно само зад клавиатурката нали?

Проблемът е, че твоя пост, който цитирах съдържа двуличие и демагогия. Нали уж всеки сам си избирал отбора?! Какъв тогава се явяваш ти, та да казваш кой как да се облича? Няма никаква разлика, дали на едно малко дете му вземеш фланелката или му кажеш: "С жълто да не съм видял никой"!

Явявам се този , който е създал тази къща и реда в нея.Разбра ли?Да не би в Ботев да ходят с черно бели фанелки?Двуличието и демагогията е ваша запазена марка и не я приписвай ,на недостойни за тази чест, хорица като мен.Последно ,за да престанеш да се правиш на неразбрал и възмутен, ще ти кажа че НИКОГА не съм казвал на дете да бъде фен на определен клуб.

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 15:18

Ти за да поддържаш тази "къща" пари от децата взимаш ли?

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 15:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sFLf190sO9o#t=135[/youtube]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 сеп 2013 15:49

Тралала написа:Ти за да поддържаш тази "къща" пари от децата взимаш ли?

Е браво!Тук вече ме закова направо!Взимам , та чак ми остават доста настрани!Супер далавера е!Защо не го правиш и ти?Да не си по прост от мен я?!!!
В същност писна ми от глупостите ви.Грешка е да пише нормален човек тук.Останете си със здраве.

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 16:04

Не те познавам за това питам. Няма нужда да ми скачаш като ужилен,или настъпих кофти? Та, взимаш ли и ако взимаш с какво право ще им казваш какви дрехи да носят. Аз като собственик на апартаменти и наемодател имам ли право да определям гардероба на наемателите ми? Не за друго, ама понеже отвори дума за "къщички".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 сеп 2013 16:44

Тралала написа:Не те познавам за това питам. Няма нужда да ми скачаш като ужилен,или настъпих кофти? Та, взимаш ли и ако взимаш с какво право ще им казваш какви дрехи да носят. Аз като собственик на апартаменти и наемодател имам ли право да определям гардероба на наемателите ми? Не за друго, ама понеже отвори дума за "къщички".

Безсмислен диалог водите :) Нито той ще те разбере , нито пък ти ще го убедиш в нещо ! Като собственик има право да определя правилата , никой не отива на сила там ! Друг е въпроса че става въпрос за лични неща и той няма моралното право да изисква подобно нещо и то от деца !

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 17:01

Не само, че е неморално, но и е откровено комплексарско!

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 12 сеп 2013 17:53

КРАСВАВИЦАТА ОТ ЛАЙНУТА АРМИ КОПИРАЛА СНИМКИ НА КРАДЕНИ ФЛАНЕЛКИ ОТ ДЕЦА НА БОТЕВ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ! :mrgreen: ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧЕРНО-БЕЛИТЕ ПАРЦАЛИ ГИ ГОРИМ.СНИМКИТЕ ОТ НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ФЛАНЕЛКИ НА ЛАУТБЕЙЦИТЕ МИ ХАРЕСА. :)
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
don_diego
Контакти:

Мнениеот don_diego » 12 сеп 2013 18:46

Нико написа:
Тралала написа:Ти за да поддържаш тази "къща" пари от децата взимаш ли?

Е браво!Тук вече ме закова направо!Взимам , та чак ми остават доста настрани!Супер далавера е!Защо не го правиш и ти?Да не си по прост от мен я?!!!
В същност писна ми от глупостите ви.Грешка е да пише нормален човек тук.Останете си със здраве.

Ще го направи той ... тва да не е, като да поливаш домати. Що се хабиш да им обясняваш на тия ?!?!? Ние 15 години им се*ем в устите те продължават да си вярват. Прай си густо и тва е... "аристократите" те. Не знаех, че и по селата имало аристокрация.
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !

Върни се в “Ботев”