Ауууууу Красимира амфетата, страшилището на махалата сее заплахи.
Много сте забавни, спор няма.
Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Тралала написа:Нико написа:Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.
Друго си е професионалист по мозъчни напъни да дава квалификации!Видях те какъв капацитет си в напъните .Не че бяха успешни , но все пак се стараеш.Много уморително е да спориш с прости хора!Колко трябва да е тъп и прост даден индивид , та да прави сравнение на функционирането на детски футболен клуб с даването на апартамент под наем?!!!... Уморихте ме и се махнах от вашият форум.По каква работа сте тук?Няма нужда да доказвате каквото и да е било.Знаем си ви и сте абсолютно доказани.
Гледай си там вектата и не се напъвай да се правиш на остроумен. Сравнението ми си беше точно на място, но както обикновено се случва, "истинските майни" страдат от липса на мозъчни гънки.
Бегай да помагаш за подлогите в Хирургиите. Не се мъчи да се правиш на оборотен. НЕ си!!! Де да имаше и ти подредена като аптека Векта! Ама със завист това не става.
Взимай и тетрадкаджията и: мекия!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Тралала написа:Ауууууу Красимира амфетата, страшилището на махалата сее заплахи.
Много сте забавни, спор няма.
Ачка, къде видя заплахи???? Вади шприца от вената!!!! Сега, веднага!!!
Аз съм научен да не заплашвам. Файда от големи плюнки няма. Видяхме го оня "2 метровия" дофтор от първомайските села.... Локумите са ваш специалитет!!!
Последна промяна от s.th.1926 на 12 сеп 2013 18:07, променено общо 1 път.
Тате, как се пише любов?
- Thurman Murman
- Контакти:
s.th.1926 написа:Мен 1000 % не искаш да ме видиш, бъди сигурен.
Така ще е... Докато ти и подобните ти грачите по форумите и определяте срещи на Водната палата, а аз дрема и никой не идва така ще е... Уж бил звънил и канил, пък после не ми трябвало да го виждам

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:s.th.1926 написа:Мен 1000 % не искаш да ме видиш, бъди сигурен.
Така ще е... Докато ти и подобните ти грачите по форумите и определяте срещи на Водната палата, а аз дрема и никой не идва така ще е... Уж бил звънил и канил, пък после не ми трябвало да го виждамТи не си наред, аз ти казах. Вземи си включи личните и ще ги изясним нещата - кой кой е, кво е това "гюле", ще кажеш и "снабдителите" кои са ти, та ако някой познат-локовец пита да му кажа... Стига лай по форумите, включвай личните и да се изясняваме. Или не ми трябва викаш
Личните са запушени, заради разни селяци от Габрово и Първомай. Не ми се четат гнусотии. Това за водната палата, сега ли го измисли. "Умирам от страх", но ако реша да те търся и гюлето и онова мене гледа тебе вижда, ще разберат кой съм...
Тате, как се пише любов?
- Thurman Murman
- Контакти:
s.th.1926 написа:Thurman Murman написа:s.th.1926 написа:Мен 1000 % не искаш да ме видиш, бъди сигурен.
Така ще е... Докато ти и подобните ти грачите по форумите и определяте срещи на Водната палата, а аз дрема и никой не идва така ще е... Уж бил звънил и канил, пък после не ми трябвало да го виждамТи не си наред, аз ти казах. Вземи си включи личните и ще ги изясним нещата - кой кой е, кво е това "гюле", ще кажеш и "снабдителите" кои са ти, та ако някой познат-локовец пита да му кажа... Стига лай по форумите, включвай личните и да се изясняваме. Или не ми трябва викаш
Личните са запушени, заради разни селяци от Габрово и Първомай. Не ми се четат гнусотии. Това за водната палата, сега ли го измисли. "Умирам от страх", но ако реша да те търся и гюлето и онова мене гледа тебе вижда, ще разберат кой съм...
Пусни ги тогава заради Кита от Съединение...
Иначе пак стандартните ти, не съвсем "чисти" от разни неща, заучени фрази. Телефоните, които си мислиш, че имаш, всъщност не са мои, така че тук! Ако се престрашиш, включваш, уговаряме и действаме. Лалай до тогава, за друго не ставаш

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:s.th.1926 написа:Thurman Murman написа:s.th.1926 написа:Мен 1000 % не искаш да ме видиш, бъди сигурен.
Пусни ги тогава заради Кита от Съединение...
Иначе пак стандартните ти, не съвсем "чисти" от разни неща, заучени фрази. Телефоните, които си мислиш, че имаш, всъщност не са мои, така че тук! Ако се престрашиш, включваш, уговаряме и действаме. Лалай до тогава, за друго не ставаш
Добре, Тошко. Ти си гУлям. Поздрави на Слоницата.
Тате, как се пише любов?
Тралала написа:Нико написа:Тралала написа:Смешни са мозъчните ви напъни. Май забравихте какви ги вършехте на вашия стадион. Билет срещу изреждане на състава и заплахи от "топ ултрасите на европа".Хайде моля ви се. Трябва да си ненормален да влизаш в друг сектор, освен отредения ви. То си е за ваша сметка. А по-голяма селяния от тази в официалната ви ложа не съм .Редовно съм там. Така че на мариянка и се размина доста леко.
Друго си е професионалист по мозъчни напъни да дава квалификации!Видях те какъв капацитет си в напъните .Не че бяха успешни , но все пак се стараеш.Много уморително е да спориш с прости хора!Колко трябва да е тъп и прост даден индивид , та да прави сравнение на функционирането на детски футболен клуб с даването на апартамент под наем?!!!... Уморихте ме и се махнах от вашият форум.По каква работа сте тук?Няма нужда да доказвате каквото и да е било.Знаем си ви и сте абсолютно доказани.
Гледай си там вектата и не се напъвай да се правиш на остроумен. Сравнението ми си беше точно на място, но както обикновено се случва, "истинските майни" страдат от липса на мозъчни гънки.
Аз имам и доста други неща да гледам, които са мои и съм ги създал , понеже не ми достигат мозъчни гънки.Ама колкото и малко да имам се справям някак си.Ти какво имаш и какво си създал сам ,неградски гений?Най вероятно си пълен нещастник,комплексар и несретник.Жив и здрав да си.Повече няма да си губя времето с такова несполучливо подобие на човек в твое лице.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Има ли вероятност,някой от новопривлечените гърци да играе в дербито?
Документите дали са им уредени, какво е положението?
Ей за първи път ще пропусна дербито и ще го гледам по ТВ-то
Досега нямам пропуснато дерби на техния стадион...късмет,кво да напрайм
Много бързо се изкупиха и не можах да се вреда...при тяхната публика,обаче няма да отида.
Документите дали са им уредени, какво е положението?
Ей за първи път ще пропусна дербито и ще го гледам по ТВ-то

Досега нямам пропуснато дерби на техния стадион...късмет,кво да напрайм

Много бързо се изкупиха и не можах да се вреда...при тяхната публика,обаче няма да отида.