"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 10:03

Пловдив1926 написа:Вас ви караха с рейсове да "пиете кафе" на магистралата.

Кажи чесно, над 40 дена съм по протестите всеки ден в който мога и за всеки път пари ми плащат както и на останалите. Това се нарича Гражданска Позиция - нещо, което вие, които се продадохте на ФАГО на времето за смешни пари никога няма да знаете какво е.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]

Пловдив1926 написа:Вие взехте пари от Коко, за да спрете бойкота.

Бойкота не е спрял и никой не е взел един лев от тоя клоун.

:arrow: http://plovdivderby.com/index.php/homep ... ikota.html :idea: :idea: :idea:

Пловдив1926 написа:Вие взехте пари за хорео и изпихте парите още същата вечер.

Тва звездите ли ти го говорят, или ония изкукалия алтернативе с асцидентите дето прави хороскопи?

Не звездите, ГОВОРИ ГО НАСЬО УЗУНОВ :idea:

Пловдив1926 написа:Вие просите от Общината за държавни пари за трибуната.

Ние сме граждани на град Пловдив и като такива имаме право да изискваме общинския стадион да бъде приведен във вид годен за употреба. Вие от селата си имате султана да му целувате краката и да мълчите наведени и хванати за палците кротичко и тихичко. Всеки както може в тоя живот.

Помним, когато писахте едни декларации до кмета, когато уж щяха да ремонтират зали до нашия стадион. Вие помните ли, "неподвластни"?
Вие, като едни "неподвластни граждани", вместо да просите за държавна пара, когато такава няма нито за деца, нито за инфраструктура, нито за нищо, можехте например да си вземете стадиона на концесия. Но не, първо излъгахте, че строежа щял да струва 1 милион, за да може да бутнат старата трибуна и след това да просите от държавата, с оправданието, че това било "общинска собственост".

Пловдив1926 написа:Друго... А, да... "Истински маИни" като Кита от Съединение и Стойчо Генов от Коматево…

Тая тема не я отваряй, тошку ниделив моляти се, вие имате 8 човека от Пловдив в цялата история

А какви легенди само имате - Аян Садък, Малък Айко (нали така му викате на галено на депесарчето),
Юмер Джевиз, който по времето на възродителния са го кръстили Юлиан Джевизов...

Бащата - Извор (Асеновградско)

Камбуров - Свиленград

Златински - маалата в Разлог

Кирил Котев - Вихър Горубляне

Георги Василев-Гочо - Роден през 1944 г. във Валовища (Демирхисар), днешна (Гърция).
В личната му карта обаче пише, че се е появил на бял свят на 9 юни 1945-а в село Радово.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 12 сеп 2013 10:24

Как не ви омръзна всеки път едно и също да повтаряте,то стана вече банално.Като безспристрастен зрител мога да кажа,че в Пловдив има много цигани и те просто си ходят на стадиона да гледат мач.Просто на едното място са повече от другото,всички останали подмятания са фенски заяждания,от които няма никакъв смисъл.И така си правите лоша реклама на вашето мега космическо дерби,едно читаво мнение няма за тактиката,за отделните състезатели,за различните виждания на двамата наставници.То и нашето дерби не е на голяма висота,но поне преди него се обсъжда играта и евентуалния резултат,това ги интересуват хората.Тази тема за циганите одавна сме я предъвкали.На никой не му пука,че разни некакви си взели едни пари и ги употребили за собствени нужди,това си е тяхно право и надали ще си го признаят.И от двете страни си имате трески за дялане и тук не е мястото да ги обсъждате.Пожелавам ви да направите един хубав мач с добра игра и красиви изпълнения,феновете ще оценят старанието и на двата отбора.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 сеп 2013 14:52

COVINI написа:Как не ви омръзна всеки път едно и също да повтаряте,то стана вече банално.Като безспристрастен зрител мога да кажа,че в Пловдив има много цигани и те просто си ходят на стадиона да гледат мач.Просто на едното място са повече от другото,всички останали подмятания са фенски заяждания,от които няма никакъв смисъл.И така си правите лоша реклама на вашето мега космическо дерби,едно читаво мнение няма за тактиката,за отделните състезатели,за различните виждания на двамата наставници.То и нашето дерби не е на голяма висота,но поне преди него се обсъжда играта и евентуалния резултат,това ги интересуват хората.Тази тема за циганите одавна сме я предъвкали.На никой не му пука,че разни некакви си взели едни пари и ги употребили за собствени нужди,това си е тяхно право и надали ще си го признаят.И от двете страни си имате трески за дялане и тук не е мястото да ги обсъждате.Пожелавам ви да направите един хубав мач с добра игра и красиви изпълнения,феновете ще оценят старанието и на двата отбора.

Как да има,като във форум Ботев няма модератор-фен на отбора?Това се използва от двама-трима човека с по няколко ника,които всеки път безнаказано осират всички теми за Ботев!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2013 16:04

Аз например може и да не съм прав, но колкото пъти съм бил в Пловдив съм видял повече локомотивци, за това съм останал с впечатлението, че Пловдив е на Локото ...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 12 сеп 2013 16:08

damyanov1963 написа:Аз например може и да не съм прав, но колкото пъти съм бил в Пловдив съм видял повече локомотивци, за това съм останал с впечатлението, че Пловдив е на Локото ...

Някакъв бизнес в Столипиново ли имаш?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 16:08

damyanov1963 написа:Аз например може и да не съм прав, но колкото пъти съм бил в Пловдив съм видял повече локомотивци, за това съм останал с впечатлението, че Пловдив е на Локото ...

Ако си бил по крайните квартали... там са повече.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 сеп 2013 16:17

Thurman Murman написа:

Какво значи -"крайните квартали"? Във всички големи градове баровците живеят в крайните квартали, центъра е за плебеите, не го ли знаете това?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Тралала

Мнениеот Тралала » 12 сеп 2013 16:24

Хахахахаха, тоя изби рибата :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 16:26

damyanov1963 написа:
Thurman Murman написа:

Какво значи -"крайните квартали"? Във всички големи градове баровците живеят в крайните квартали, центъра е за плебеите, не го ли знаете това?

Така е на Запад, да. Но не и в България. Тук в покрайнините на големите градове, живеят малцинствата. В Пловдив - Столипиново и Шекера(чисто локомотивски квартали), а в София например - Факултета, Захарна фабрика... Не го ли знаеш?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 сеп 2013 16:52

Тази сутрин Община Пловдив, в лицето на зам.-кметът Александър Държивков, както и шефът на охранителна полиция Рашков, информираха представители на бултрасите, относно пуснатата в Общината молба за разрешение за шествие на "жълто-черните". Както оповестихме тази сутрин, официално феновете на най-стария отбор в България ще тръгнат за мача от площад "Стефан Стамболов".

По настояване на кмета на град Пловдив и зам.-кмета такова разрешение няма да бъде издадено. Ще се окажат верни твърденията от вчера, че представител на ФК "Локомотив", който е и общински съветник от листата на ГЕРБ е надъхал футболистите с премия от 100 хил. евро за победа над "жълтите", лично обещана от бившия премиер на Република България и лидер на опозиционна партия.

Фракциите на "жълто-черните" решиха, че няма да има промяна на място за събиране на бултрасите. Всички фенове трябва да бъдат на "копчетата" на кафе и минерална вода преди обед на 14-ти септември, като в 12:30 часа ще започне шествието до стадион "Христо Ботев".

... нИпУдвластните...

Върни се в “Ботев”