Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)
Съмнявам се Бала да ги изпусне
maldin1 написа:Черноморец - Ботев (Пловдив) 24.10.2009 19:00
Мисля,че е 1 мача.Ботев с тази мъгла около бъдещето им няма да са мотивирани да вземат нещо от Бургас.
Абсолютно те подкрепям, но при евентуално развитие и финализиране на сделката (за което обаче много се съмнявам) мача ще ви е доста труден!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
Мисля, че това за четвъртък го каза Салерно, който вече не е част от ръководството. Мисълта ми е да не се чака напразно и да не се поставят срокове, по-важно е да се освободим от селския пък дали ще бъде тази или другата седмица няма значение. Черноморец до сега не са подпомагани от съдиите, но срещу Ботев може да се получи и нещо друго. Всички ни подценяват, но при едно нормално съдииство мачат никак не ми прилича на 1, защото в италианците има много футбол, а и треньора успя да го предаде вече и на нашите футболисти.
Don Rumen написа:..............Всички ни подценяват, но при едно нормално съдииство мачат никак не ми прилича на 1, защото в италианците има много футбол, а и треньора успя да го предаде вече и на нашите футболисти.
А защото в Черноморец няма никакъв футбол и затова ще ги отвеете!
Мисля че прекалено надценяваш едните за сметка на другите. Черноморец са всичко друго но не и слаб отбор, а на вашите "звезди" тепърва ще им трябва време за сработване.
Дори и при най-добро стечение на обстоятелствата за Ботев (искрено им го желая), акулките на този етап са по-добрия отбор.
Никъде не съм казал, че Черноморец не играят футбол, самото класиране говори само по себиси и мисля, че в момента в Бургас се работи много правелно. Мисълта ми беше, че всички прогнози бяха за лесни победи на локо сф, литекс и цска, но ако не бяха съдиите не виждам как щеше да стане това!
Подценяване няма да има:
В игра се връщат Хектор Гонзалес и Енис Хайри.
Фернандес и Кръстев ще се лекуват още една седмица.
По всичко изглежда, че до мача с Миньор всички основни футболисти ще са на линия.
До края на седмицата е предвидена и теоретична подготовка, в която футболистите ще се запознаят със силните страни на своя съперник за следващия шампионатен кръг. Мениджърът Красимир Балъков мобилизира играчите като посочи, че отборът на „Ботев” е играл много правилно срещу лидера ЦСКА и при повече шанс, срещата е могла да завърши и по друг начин.
http://chernomoretz.sportal.bg/bg/article/458
В игра се връщат Хектор Гонзалес и Енис Хайри.
Фернандес и Кръстев ще се лекуват още една седмица.
По всичко изглежда, че до мача с Миньор всички основни футболисти ще са на линия.
0:1 ако има сделка , 3:0 ако няма.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- green man
- Контакти:
Мача е най-твърдата единица в кръга.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !