Въпрос към управляващите !!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

jimi00
Контакти:

Re: Въпрос към управляващите !!!!

Мнениеот jimi00 » 12 сеп 2013 11:54

Истината е че държавата дава по 1100 лв. на месец за издръжката на всеки бежанец - за храна, облекло, лекарства, отопление, охрана, обучение на децата и какво ли още не. Възможно е сумата да е завишена и разликата да отива при някои чичковци и лелки - държавни служители по бежанските лагери.

Но нормално ли е да държиш собствения си народ с мизерни пенсии, заплати, социални помощи и 35 лв. детски, и всички НИЕ да плащаме с данъците си по 1100 лв. пълен пансион на тези бежанци?

Bobby Moore
Контакти:

Мнениеот Bobby Moore » 12 сеп 2013 12:06

Това наистина е възмутително!!! 1100 лв. на месец + 65 лв. джобни пари на ръка. А повечето от нас работят за по 400-500 лв. Това е геноцид спрямо народа ни. По тази тема няма политическа, или клубна принадлежност. Всички сме потърпевши и трябва общо да действаме.

Потребителски аватар
papimed
Контакти:

Мнениеот papimed » 12 сеп 2013 12:06

Не вярвайте на всичко, което пише във вестниците ! Няма начин издръжката на 1 бежанец да е 1000, 2000 лева или нещо друго подобно ! Да не би да се хранят в златни чинии с черен хайвер, трюфели и да пият отлежали напитки отпреди десетилетия ? Е, ако тези суми се крадат от БГ чиновници, а се изписват уж за бежанците, това е отделен въпрос ! Знам че на 1 бежанец му се дават 65 лева месечно, живеят наблъскани много хора в 1 стая и ги хранят колкото да не умрат от глад. Това не може да струва толкова много пари на месец, току-що и от Български червен кръст опровергаха големите суми. Между другото информация че издръжката на 1 бежанец е 1100 лева е дадена от МВР ? Вие вярвате ли на тази институция ?! Аз не !

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 сеп 2013 12:39

alexveselinov написа:Няма пари за пенсионерите и майките ,а за чужденците има ...!? Те ще седят докато вземат документи и ще се емнат по Европа да вършат простотии .... с български паспорти! После ние ще четем как Англия , Германия или Скандинавските страни не ни искат в Европа.Една Италия сума помощи взе от Европейския съюз заради бегълците от Либия ,а ние ще умираме гладни и болни ,но ще храним мюсюлманските бегълци.Те няма да се интегрират. Щом от сега имат претенции ,че и стачки дигат ,какво ли ще е вече като имат документи?
Предлагам да ги натоварим по самолети и вагони и да заминават към Франция и САЩ,нали те искат да воюват!

Няма да е лошо да вземеш да прочете закона за бежанците и да видиш ,че не се взима толкова лесно дори статус на бежанец камо ли българско гражданство ! Гледай си там какво си работиш и стига си ръсил измишльотини ! Това което си написал е научна фантастика ! Вземи закона и го прочети и след това се прави на разбирач !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 сеп 2013 13:29

milanov69 написа:Другари Министри, Депутати и други алчни създания, моля да ми кажете как мога да сменя статута на моето семейство и да станем сирийски бежанци ? Според моите сметки , аз , жената и двете деца ще си докарваме по 4400 лв. на месец !!! Е, поне така казва оня зам. Министър ! И бих посъветвал всеки Български гражданин със доход по 600лв. да прибегне до смяната си наБГ гражданство сис Сирийско такова ! Такъв смях няма по света !

Хайде стига, бе да му се невиди. 5-та тема по въпроса. Няма по-завистлив народ от българския. В крайна сметка война се води, някой ако иска да се спасява от там аз съм ЗА да му се помогне. Верен е вица с казана в ада. Не може да не гледаме в паницата на другия и да се изкарваме винаги най-зле. Един иска да е циганин, друг сириец, друг сирийски циганин те са видиш ли най-зле от всички. Тая сума незнам как е изчислена, но не се има предвид да ги настанят в 5-звезден хотел и да им дават 1100лв. на ръка, а се има предвид цялата организация около пребиваването им тук разделена средно на човек. Транспорт, социални работници грижещи се за тях, преводачи, квартири, храна и т.н. Който иска да пали ботушите, да отива в Англия, да се обявява за политически бежанец и да види какво ще стане. Аз незнам какво ще стане и неискам да пробвам. Който иска да е бежанец да тръгва.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 12 сеп 2013 14:06

ако това е верно ..не ги е срам
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 сеп 2013 14:17

нали им се радвахте на сирийците и ме оплювахте ,че не ги искам тук и не съм готов като вас да им ближа шалварските задници,ха сега мълчете и гълтайте ( преглъщайте )
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 сеп 2013 14:23

1100лв. за сириец, а българите седят гладни.....проста държава.

masufa
Контакти:

Мнениеот masufa » 12 сеп 2013 14:24

galin56 написа:
milanov69 написа:Другари Министри, Депутати и други алчни създания, моля да ми кажете как мога да сменя статута на моето семейство и да станем сирийски бежанци ? Според моите сметки , аз , жената и двете деца ще си докарваме по 4400 лв. на месец !!! Е, поне така казва оня зам. Министър ! И бих посъветвал всеки Български гражданин със доход по 600лв. да прибегне до смяната си наБГ гражданство сис Сирийско такова ! Такъв смях няма по света !

Хайде стига, бе да му се невиди. 5-та тема по въпроса. Няма по-завистлив народ от българския. В крайна сметка война се води, някой ако иска да се спасява от там аз съм ЗА да му се помогне. Верен е вица с казана в ада. Не може да не гледаме в паницата на другия и да се изкарваме винаги най-зле. Един иска да е циганин, друг сириец, друг сирийски циганин те са видиш ли най-зле от всички. Тая сума незнам как е изчислена, но не се има предвид да ги настанят в 5-звезден хотел и да им дават 1100лв. на ръка, а се има предвид цялата организация около пребиваването им тук разделена средно на човек. Транспорт, социални работници грижещи се за тях, преводачи, квартири, храна и т.н. Който иска да пали ботушите, да отива в Англия, да се обявява за политически бежанец и да види какво ще стане. Аз незнам какво ще стане и неискам да пробвам. Който иска да е бежанец да тръгва.
Те и македонците за хубаво ги приеха "шиптърите", ама иди ги питай ся кво им е. Отделно, ако можеш да ми обясниш защо Гърция не отвори границите си за тези "бедни изстрадали" хорица? Аман от метафари от хора, които говорят наизуст.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 сеп 2013 14:35

Както обикновенно нашите управници са дупедавци!Незнам конкретно по въпроса за тия цитирани суми,но знам две неща.Първо на нашите управляващи като им кажат отвън:скачай,те питат:колко високо!През ум не им минава за така наречения"български национален интерес".
Второ,щом има некакви пари,има и някаква далавера.Ако са верни тия 1100лв, поне 30% отивот по преднажначение ,което към момента е по доста за дпс и бсп и мъничко към атака.

Върни се в “Футбол - България”