До сектантите от задния двор на ВСИ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- superspiro
- Контакти:
Re: До сектантите от задния двор на ВСИ.
Е това е жалка история...само деградирали грешки на природата могат да се гордеят с такива "постижения''. Струва ми се, че между пловдивските "фенове"(по-скоро са антифенове, ама карай) тази омраза е особено силна. Но каквито са феновете, такъв е и футболът.
When you walk through a storm, hold your head up high...
-
karabadabul
- Контакти:
Само комплексиран олигофрен може да се хвали с краден шал който е свален от по слаб. Тия крадени неща си ги заврете и едните и другите малуомници. С нетърпение очаквам някой да дойде да ме гърби
Интересното е как "истинските майни'' ще минат през центъра след като феновете на Ботев се събират там а локомотивци до джамията? Да видим ходжата откъде ще ви прекара.
Интересното е как "истинските майни'' ще минат през центъра след като феновете на Ботев се събират там а локомотивци до джамията? Да видим ходжата откъде ще ви прекара.
- nik_bg1
- Контакти:
крАСАВци написа:Не си в час...вобще![]()
Ако почна да качвам наистина гърбени неща през годините и тази тема ще стане 10 страници само с мои постове.
Кога ти свършва дежурството?
Вече не си в час… вобще?
крАСАВци написа:Thurman Murman написа:Ако искаш сега пусни и оная мухлясала снимка с тениските S-размер и шаловете, купувани от подлеза на гаратаАз му показвам съвсем актуално свалени черно-бели парцали, той пак ми вади от архивите разни неща, дето са ги крали навремето от малолетни хлапаци
Не си в час...вобще![]()
Ако почна да качвам наистина гърбени неща през годините и тази тема ще стане 10 страници само с мои постове.
Няма закони в тази нашата държава, няма... Иначе след този твой пост веднага гориш с 10 г. строг тъмничен затвор. Жалко, че няма как да ми дадат власт, за да ги въведа тези закони, с които да ликвидирам всички отрепки, смущаващи спокойното съществуване на обикновените хора.
- publicimage
- Контакти:
крАСАВци написа:publicimage написа:Само някой да ме успокои, че не са бити ДЕЦА, за да се сдобиеш с подобна тениска.
Срам!!!
Ем наши деца са набили техни деца![]()
най-доброто, на което да научиш детето си - бой и кражби!
на някои хора трябва да им се забрани да се репродуцират.
rumbata написа:крАСАВци написа:Thurman Murman написа:Ако искаш сега пусни и оная мухлясала снимка с тениските S-размер и шаловете, купувани от подлеза на гаратаАз му показвам съвсем актуално свалени черно-бели парцали, той пак ми вади от архивите разни неща, дето са ги крали навремето от малолетни хлапаци
Не си в час...вобще![]()
Няма закони в тази нашата държава, няма... Иначе след този твой пост веднага гориш с 10 г. строг тъмничен затвор. Жалко, че няма как да ми дадат власт, за да ги въведа тези закони, с които да ликвидирам всички отрепки, смущаващи спокойното съществуване на обикновените хора.
Абсолютно си прав за законите и отрепките , но внимавай какво си пожелаваш , защото ако се сбъдне това ,има голяма опасност да останете без агитка...
- 1912plovdiv
- Контакти:
rumbata написа:крАСАВци написа:Thurman Murman написа:Ако искаш сега пусни и оная мухлясала снимка с тениските S-размер и шаловете, купувани от подлеза на гаратаАз му показвам съвсем актуално свалени черно-бели парцали, той пак ми вади от архивите разни неща, дето са ги крали навремето от малолетни хлапаци
Не си в час...вобще![]()
Да бе
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Нико написа:rumbata написа:крАСАВци написа:Thurman Murman написа:Ако искаш сега пусни и оная мухлясала снимка с тениските S-размер и шаловете, купувани от подлеза на гаратаАз му показвам съвсем актуално свалени черно-бели парцали, той пак ми вади от архивите разни неща, дето са ги крали навремето от малолетни хлапаци
Не си в час...вобще![]()
Абсолютно си прав за законите и отрепките , но внимавай какво си пожелаваш , защото ако се сбъдне това ,има голяма опасност да останете без агитка...
Аз поне знам, че ще бъда на стадиона, защото никога не съм си и помислял да посягам на други хора. А ти, умнико Нико?
1912plovdiv написа:rumbata написа:крАСАВци написа:Thurman Murman написа:Ако искаш сега пусни и оная мухлясала снимка с тениските S-размер и шаловете, купувани от подлеза на гаратаАз му показвам съвсем актуално свалени черно-бели парцали, той пак ми вади от архивите разни неща, дето са ги крали навремето от малолетни хлапаци
Не си в час...вобще![]()
Да беИ след като се проведе разследване на тези "гърбени" неща ще го пратят не в затвора а в лудницата
Какво разследване, той сам си го казва, значи е виновен и изгаря веднага... даже няма да има нужда от съд... направо в килията... и ако доживее да излезе от нея ще е кротък като агънце.
- botev_1912
- Контакти:
Т'ва зимно яке на Лудата Банда, юли или август месец го гърбихте?
Такива неща се горят на първото дерби, но вие явно си ги събирате да си ги носите из махалата което обяснява и фотосите на НЕбългари с наши артикули!
А тази снимка със детските размери колко години ще я въртите още? По тази логика и ние трябва да ви пускаме снимки от кенефа на студиото на Божо.
Много сте ми активни в интернет, а на живо сте ми по-ниски от тревата, карикатури НЕбългарски!!
Такива неща се горят на първото дерби, но вие явно си ги събирате да си ги носите из махалата което обяснява и фотосите на НЕбългари с наши артикули!
А тази снимка със детските размери колко години ще я въртите още? По тази логика и ние трябва да ви пускаме снимки от кенефа на студиото на Божо.
Много сте ми активни в интернет, а на живо сте ми по-ниски от тревата, карикатури НЕбългарски!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]