ДО АРИСТОКРАТИТЕ НА ЗАПЛАТА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Re: ДО АРИСТОКРАТИТЕ НА ЗАПЛАТА
Една и съща тема по няколко пъти!Хахаха,няма такива комплекси! 
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
няма такъв смях,както с феновете от Столипиново
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- 1912plovdiv
- Контакти:
ИЗБОРИ 2013 - Пловдив с един от най-ниските резултати за бсп/дпс в цяла България - ФАКТ !
ИЗБОРИ 2013 - Веско Марешки след Варна, най-добър резултата ...... в Пловдив - ФАКТ !
1936 НЕГРАДСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ПОД СТРОЙ КЪМ УРНИТЕ ДА ПУСКАТ ЗА КОЙТО ИМ ОБЕЩАЕ ОТ ТРИБУНА ДО ЧЕПКА ГРОЗДЕ
ИЗБОРИ 2013 - Веско Марешки след Варна, най-добър резултата ...... в Пловдив - ФАКТ !
1936 НЕГРАДСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ПОД СТРОЙ КЪМ УРНИТЕ ДА ПУСКАТ ЗА КОЙТО ИМ ОБЕЩАЕ ОТ ТРИБУНА ДО ЧЕПКА ГРОЗДЕ
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
-
angelofdeath
- Контакти:
Марешки искаше само политически девиденти и затова спонсорира Локо Пловдив. Загуби изборите и си замина, въпреки обещанията. Едва ли сега ще се прояви, като меценат и ще извади пари за нова трибуна. Това може да стане само ако майните му изпишат името на нея, зада се радва всеки път щом дават мач от Лаута. Все пак с него и без него Локото отцеля и дори се движи добре в първенството. Ботев обира благата от държавната банка, но това може да е до време, защото при едни нови избори не се знае, кой, кого! Държавните пари могат да отидат другаде и систематата на Канарчетата да пропадне. Дано да не стане, защото във България освен ЦСКА и Левски само пловдивчани могат да напълнят един стадион. Всичко останало не събира дори приемлива бройка фенове, като за А група.
-
stanislav89
- Контакти:
Точно пък феновете на локото, които се молят като бездомни курви на всеки, който е готов да отдели 1 стотинка за отборът им да говорят такива неща е смешно, ставате за подигравка на цяла България
И другото не е вярно, ботевистите подкрепиха протестите, аз самият бях на протестите и на тези през февруари и на тези през лятото, докато имаше такива в Пловдив, но болните ви мозъци съчиняват глупости.
И другото не е вярно, ботевистите подкрепиха протестите, аз самият бях на протестите и на тези през февруари и на тези през лятото, докато имаше такива в Пловдив, но болните ви мозъци съчиняват глупости.
stanislav89 написа:Точно пък феновете на локото, които се молят като бездомни курви на всеки, който е готов да отдели 1 стотинка за отборът им да говорят такива неща е смешно, ставате за подигравка на цяла България![]()
Голям кеф как говориш от трето лице, а в случая си едно жълто гоВно
- Пловдив1926
- Контакти:
Закривай АФД-то.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
stanislav89
- Контакти:
крАСАВци написа:stanislav89 написа:Точно пък феновете на локото, които се молят като бездомни курви на всеки, който е готов да отдели 1 стотинка за отборът им да говорят такива неща е смешно, ставате за подигравка на цяла България![]()
Голям кеф как говориш от трето лице, а в случая си едно жълто гоВно
Говорех за ботевистите в трето лице, защото не мога да говоря за толкова много хора от собствено име, след което с репликата "аз самият..." се присъединявам към тях и ясно показвам футболната си принадлежност, но явно си толкова глупав, че не можеш да го разбереш.
Наистина ви съжалявам, като малък ходих на ваши мачове, но злобата толкова ви промени и изгонихте нормалните хора от стадиона и си останахте сектантите, дори се опитвате да откраднете историята на Спортклуб, жалка история станахте.
Попитали радио Ереван-Възможно ли е тригодишно дете да си мисли , че е 101 годишен старец ? - Възможно е , ако детето е родено в Сопот и е кръстено ФК Ботевь .
“Не купувам от Lafka”
- Пловдив1926
- Контакти:
Догодина вело-шествие Рогош-Маноле-Стряма-Пловдив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]