1100 лева на месец за сирийски бежанец !!!!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1100 лева на месец за сирийски бежанец !!!!!!
Айде сега Другарят зам. министър да ни обясни, как така един средностатистически работещ българин живее месечно с 500 лв. , а един сирийски бежанец с 1100 лв. Алоооо, министрите, май нещо ни камдилкате , а? Мазни и алчни крадци !!! Може да сме тъпи, но пък колко да сме тъпи , а ? Другари министри, самозабравихте се, а наказание ще има, така да знаете !
Re: 1100 лева на месец за сирийски бежанец !!!!!!
Даже и 10% увеличение ще имат от 1 Октомври.
Пич, изчакай 1-ви януари 2014. Като се отворят портите да видиш какво ще стане. Не емиграция, а евакуация. После същите тия които сега обясняват, че няма пари, на глас ще плачат и ще се молят да се върне народа с обещания за какво ли не. Това ще стане така защото няма да има кой да плаща всеки месец на хъхреци, шапкари и всякаква такава сган. Съответно ако въпросните останат без пари, преврата или гражданската война е въпрос не на седмици, а на дни.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Също така и с нищо не са виновни сирийците. Те хората да не идват тука от хубаво? Напротив. И съм 1000% убеден, че поне 50% ако не и повече потъват в нечий другарски джоб!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
Незнам как са изчислени тези суми и колко реално ще се дават, но и на мен ми се видят множко.
50%/50% ако не и 30%/70%-за управниците
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
А къде са сега радетелите за човешки права на бежанците и ме обвиняваха в нечовешко отношение
А наясно ли сте че почнаха да бягат от лагерите и да крадат по регионите
Това защо не се казва никъде. Медиите спят ли или са си взели хонорарите
Иначе, на един бежанец му дават 60 лева на ден и на всичкото отгоре се сърдят и в момента стачкуват
Май са доста повечко от 1100 лв на месец
Явно в България е най-изгодно да работиш като сирийски бежанец
А кой ги плаща тези пари
Ние 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
И вие ли почвате? На едно място попитах защо Кристалина не отпуска пари за бежанците и как може да има висок рейтинг, а там ми отговориха: тя да не е луда да отпусне пари, при положение че ще ги окрадат. Сбъркан е този начин на мислене и до нищо хубаво няма да доведе. А междувпрочем тия 1100 лв откъде ги взехте?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Пичове освен да извадиме катран от печката и да се преквалифицираме.

Леевски, оле

Не ми го побира акъла за какво отива тази сума на човек !? 1100 лв. те на СПА хотел ли са със шведска маса ?
Ако държавата наистина плаща по 1100 лв. на човек,значи в нея работят изключително малоумници...
За един сирийски гражданин не би трябвало да се изразходва повече от 500 лв. на месец като към това включвам лекарства,ток,вода,храна и т.н.
Някой си прави далаверите и на гърба на хората си припечелва много добре
Ако държавата наистина плаща по 1100 лв. на човек,значи в нея работят изключително малоумници...
За един сирийски гражданин не би трябвало да се изразходва повече от 500 лв. на месец като към това включвам лекарства,ток,вода,храна и т.н.
Някой си прави далаверите и на гърба на хората си припечелва много добре

Върни се в “Футбол - България”