WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Мнениеот smoothc » 12 сеп 2013 00:58

Viktor4o_Rs написа:
smoothc написа:
Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...

Ще ти припомня братко ;)
1.Завършихме 2-2 с финалиста от ЕП-Италия(в дебютния официален мач)!
2.Спечелихме срещу Армения(отбор,който победи като гост Дания и Чехия)
3.Останали с 10-човека успяхме да запазим равенството срещу Дания!
4.За първи път в историята спечелихме точка срещу Чехия,и то на техен терен ;) С повече характер и воля...дори можеше и да спечелим ;)
5.Измислената дузпа за Дания ни лиши от победата в Копенхаген!
6.Показахме стабилна игра срещу Италия,въпреки че загубихме!

Ютията е вече отлепена..и в този ред на мисли,най-приятелски те съветвам....наистина ще е за твое добро,просто да я вземеш и да я забиеш в главата си,поне да усетиш какво е имал предвид Любо Пенев...
Разбрахме се,нали!? ;)

Спориш с трол, при това от най-лошия тип - комплексиран и с мнение, че е по-умен от всички, откажи се да се занимаваш с този :lol: :lol:

Така ли? Хмм..
Пък такива са ми любимци! Точно 2-3 мини-дискусии и са аут от играта...При мен,просто няма как да им минат номерата ;)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 сеп 2013 01:28

blue avalanche написа:Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...
ПП.Може би твоето "летоброене" започва от преди 20-ина години???Моето-НЕ!
Аз нищо не "очаквам",обаче тука такива оди се изписаха,че...леле-мале!Ако човек не е гледал мачовете и класирането ще си помисли кой знае какво...А ние,всъщност,драпаме за някакво второ място в една МИЖАВА(да-МИЖАВА) група!
И стига с тези ДУХ,ЖЕЛАНИЕ...А МАЙСТОРСТВО през този век ще покажем ли?

Мижава,мижава,колко да е мижава.С един от двата финалиста на последното европейско,носител 4! пъти на СТ,с Дания,които през 92 всички помним какво направиха,с Чехия,които преди 17 години играха финал на европейско и даже имат 1 титла,макар и като Чехословакия.И летоброенето "ми" не започва от преди 20 години,но ми кажи преди 94 колко победи имаме на световни първенства и колко пъти сме играли на европейско? :roll: Също кажи преди тези квалификации колко победи имаме над Италия като гости и дори равни? Колкото до майсторството,съгласен съм,но при нашето ниво няма как да очакваш повече от това :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2013 09:12

0007 написа:
blue avalanche написа:Я ми подскажи какво ТОЧНО сме направили през тези квалификации(освен да бием Малта),че нещо не се сещам...
ПП.Може би твоето "летоброене" започва от преди 20-ина години???Моето-НЕ!
Аз нищо не "очаквам",обаче тука такива оди се изписаха,че...леле-мале!Ако човек не е гледал мачовете и класирането ще си помисли кой знае какво...А ние,всъщност,драпаме за някакво второ място в една МИЖАВА(да-МИЖАВА) група!
И стига с тези ДУХ,ЖЕЛАНИЕ...А МАЙСТОРСТВО през този век ще покажем ли?

Мижава,мижава,колко да е мижава.С един от двата финалиста на последното европейско,носител 4! пъти на СТ,с Дания,които през 92 всички помним какво направиха,с Чехия,които преди 17 години играха финал на европейско и даже имат 1 титла,макар и като Чехословакия.И летоброенето "ми" не започва от преди 20 години,но ми кажи преди 94 колко победи имаме на световни първенства и колко пъти сме играли на европейско? :roll: Също кажи преди тези квалификации колко победи имаме над Италия като гости и дори равни? Колкото до майсторството,съгласен съм,но при нашето ниво няма как да очакваш повече от това :!:

Ами мижава си ни е групичката,защото ако водач беше Испания,която е със скромната 1! СТ нали се сещаш какво щеше да ни се случи?Или Германия,които не са финалисти от последното европейско...
А ТЕЗИ ЖАЛКИ Дания и Чехия имат толкова общо с онези отбори,които си цитирал,колкото,горе-долу,Македония или Ч.гора с великия отбор на Югославия от 60-те...
ПП.Уругвай са двукратни световни шампиони,ама сега драпат за 5-тото място в Зона Ю.Америка.Това само така-за сравненията от рода на:"Тези са еди-какви си отпреди 150г." ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2013 09:25

blue avalanche написа:Ами мижава си ни е групичката,защото ако водач беше Испания,която е със скромната 1! СТ нали се сещаш какво щеше да ни се случи?Или Германия,които не са финалисти от последното европейско...
А ТЕЗИ ЖАЛКИ Дания и Чехия имат толкова общо с онези отбори,които си цитирал,колкото,горе-долу,Македония или Ч.гора с великия отбор на Югославия от 60-те...
ПП.Уругвай са двукратни световни шампиони,ама сега драпат за 5-тото място в Зона Ю.Америка.Това само така-за сравненията от рода на:"Тези са еди-какви си отпреди 150г." ;)

Мижава група??? Бухахахаха, та ние сме в една от най-трудните групи изобщо в цялата квалификация зона Европа!

Мижава можеш да наречеш групата на Швейцария, Норвегия, Исландия, Словения и Албания. Мижава може да е групата на Гърция, Босна, Словакия, Литва и Латвия. Мижава е и групата на Испания, където освен Франция другите отбори са Финландия, Беларус и Грузия.
Но да наречеш мижава група с Италия, Чехия - непропускала финали на Европейско първенство от разделянето на Чехословакия и Дания - само с едно пропуснато Европейско от 1984 г. насам, трябва да си тотално скаран с тази материя. Ама ТОТАЛНО!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2013 12:09

mistreated написа:
blue avalanche написа:Ами мижава си ни е групичката,защото ако водач беше Испания,която е със скромната 1! СТ нали се сещаш какво щеше да ни се случи?Или Германия,които не са финалисти от последното европейско...

Мижава група??? Бухахахаха, та ние сме в една от най-трудните групи изобщо в цялата квалификация зона Европа!

Мижава можеш да наречеш групата на Швейцария, Норвегия, Исландия, Словения и Албания. Мижава може да е групата на Гърция, Босна, Словакия, Литва и Латвия. Мижава е и групата на Испания, където освен Франция другите отбори са Финландия, Беларус и Грузия.
Но да наречеш мижава група с Италия, Чехия - непропускала финали на Европейско първенство от разделянето на Чехословакия и Дания - само с едно пропуснато Европейско от 1984 г. насам, трябва да си тотално скаран с тази материя. Ама ТОТАЛНО!

Говоря за моментното състояние на отборите,а не за това кой къде е играл преди 200г.! ;)
ПП.В този ред на мисли ние сме играли полуфинал на СП,а Дания и Чехия не са.Или греша?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 сеп 2013 12:28

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Говоря за моментното състояние на отборите,а не за това кой къде е играл преди 200г.! ;)
ПП.В този ред на мисли ние сме играли полуфинал на СП,а Дания и Чехия не са.Или греша?

Ти нали твърдеше,че футболът за теб не започва отпреди 20 години.Та пак ще те попитам - колко победи имаме на световни първенства преди 94-та? А колко участия на европейско имаме преди 96-та? А след това?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 сеп 2013 13:02

blue avalanche написа:ПП.В този ред на мисли ние сме играли полуфинал на СП,а Дания и Чехия не са.Или греша?

За протокола - без да правя справки не мога да кажа за полуфинали, ама имат два финала чехите, като Чехословакия, вярно, през 34-та и 62-ра година. И са отбор, който си е запазил класата постоянна през всичките 100 години, откакто играят футбол. Датчаните също, през последните 30 години си се държат на едно постоянно ниво. Може да не са им най-успешните мачове точно в тия квалификации, ама ако си гледал мачовете, не са дръпнали много назад като игра. За Италия сигурно и без да те убеждавам ще повярваш.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2013 14:23

blue avalanche написа:Говоря за моментното състояние на отборите,а не за това кой къде е играл преди 200г.! ;)

Чехия - непропускала финали на Европейско първенство от разделянето на Чехословакия и Дания - само с едно пропуснато Европейско от 1984 г. насам

За пореден път се убеждавам, че ти има нещо човек. Като на малко дете ти се обяснява, ти пак не го разбираш. Какво значи от 1984 насам? Какво значи от разделянето на Чехословакия насам? Какви 200 г. какво чудо ми говориш. Тук ти пиша, че в последните 20-25 години са нонстоп в Европейския елит!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 сеп 2013 15:40

mistreated написа:
blue avalanche написа:Говоря за моментното състояние на отборите,а не за това кой къде е играл преди 200г.! ;)

Чехия - непропускала финали на Европейско първенство от разделянето на Чехословакия и Дания - само с едно пропуснато Европейско от 1984 г. насам

За пореден път се убеждавам, че ти има нещо човек. Като на малко дете ти се обяснява, ти пак не го разбираш. Какво значи от 1984 насам? Какво значи от разделянето на Чехословакия насам? Какви 200 г. какво чудо ми говориш. Тук ти пиша, че в последните 20-25 години са нонстоп в Европейския елит!

Абе що се занимавате с тоя бе, да е нормален човек, да спориш с него :lol: Сега "специалистът" изкара, че и групата ни е мижава. Само чака да се провалим и да се изтъпани и да напише : "Аз като ви казвах, ама не слушахте". ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2013 19:21

Viktor4o_Rs написа: Само чака да се провалим и да се изтъпани и да напише : "Аз като ви казвах, ама не слушахте". ;)

За разлика от теб и други такива,моят ден не започва и не свършва с националния по футбол.Така,че не ти е съдено да знаеш какво "чакам"...

Върни се в “Национален отбор”