Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 12 сеп 2013 01:27

508 мнения - във всяко от тях думичката "комунист" по 7 пъти. Никога не съм обичала математиката, хуманитарна личност съм, ама сметките показват, че си споменал тая дума около 3556 пъти. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 сеп 2013 01:36

Вмоите мнения разкривам комунистическите пресъпления и истините , които трябва да знае! Моята цел е да се декомунизира България и всички комунистически боклуци да влязат в затвора!Ти не искаш ли това да се случи?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 сеп 2013 01:42

Безкомпромисен написа:Вмоите мнения разкривам комунистическите пресъпления и истините , които трябва да знае! Моята цел е да се декомунизира България и всички комунистически боклуци да влязат в затвора!
Станаха 3559. ;) Въпреки непоносимостта ми към тази сган, смятам, че съсипваш живота си, занимавайки се от сутрин до вечер с тях.
Освен това не мисли, че всички сме някакви заблудени глупаци, които не са запознати грам с престъпленията им. Аз нямам 25 години още, но това не ми пречи да съм се интересувала живо от темата и да съм изчела много неща по въпроса.
Прав си за това какви боклуци са, но не си прав да се самоотравяш заради тях.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 сеп 2013 01:46

Laetitia написа:
Безкомпромисен написа:Вмоите мнения разкривам комунистическите пресъпления и истините , които трябва да знае! Моята цел е да се декомунизира България и всички комунистически боклуци да влязат в затвора!
Станаха 3559. ;) Въпреки непоносимостта ми към тази сган, смятам, че съсипваш живота си, занимавайки се от сутрин до вечер с тях.
Освен това не мисли, че всички сме някакви заблудени глупаци, които не са запознати грам с престъпленията им. Аз нямам 25 години още, но това не ми пречи да съм се интересувала живо от темата и да съм изчела много неща по въпроса.
Прав си за това какви боклуци са, но не си прав да се самоотравяш заради тях.

Аз се боря срещу тях!Докато България не стане свободна зона от комунизъм и комунисти няма как животът ми да е щастлив! А твоя род какъв е, от къде произхожда? Имаш ли комуняги в рода си или твоят приятел ?Какъв е неговият род?Питам, за да знам с какви хора разговарям!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 сеп 2013 01:59

Безкомпромисен написа:Аз се боря срещу тях!Докато България не стане свободна зона от комунизъм и комунисти няма как животът ми да е щастлив! А твоя род какъв е, от къде произхожда? Имаш ли комуняги в рода си или твоят приятел ?Какъв е неговият род?Питам, за да знам с какви хора разговарям!
Докато усетиш, животът ще е минал като миг. И когато го осъзнаеш, ще искаш да живееш, а няма да имаш време и енергия за това. Бори се, но не се бори срещу собственото си човешко щастие.
А моето семейство е антикомунистическо, нещо повече - доста пострадало от червените изедници. Както и да е, доста съм писала в тая тема, всичко останало е вече предъвкване и претопляне на стария обед.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 сеп 2013 02:09

Че декомунизацията на България е най-важната задача пред мен!Животът ми няма как да е щастлив, при положение , че България е под съветско болшевишко кърваво робство! Докато не я изпълня други неща не ме интересуват! Не искам от сутрин до вечер да срещам комунистическите мутри по трамваите, метрото и т.н.! Не искам навсякъде в България да се мъдрят паметници на терористи, убийци и криминални престъпници! И постоянно ще разобличавам техните престъпления! Всеки в Българската Антикомунистическа Партия за да е там , трябва да се закълне , че не е бил член на терористичната банда БКП , не е служил на тайните им или явни престъпни службни, не е участвал във властта след 1989г. , това се отснася за целия му род както по права и съребрена лининия, така и по сватовство! Комуняги не приемам!Моята партия ще бъде чиста от комунистически престъпници!Имаше такива , които успяха да ме излъжат, след като проверих рода им и веднага ги изключих! И докато България се се освободи от тези подчовеци няма да спра да се боря по всякакъв начин срещу съветско комунистическото кърваво робство колкото и заплахи за живота си да получавам денонощно по телефона от сутрин до вечер!
Бог да пази всички нормални хора от комунисти!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 сеп 2013 02:20

Ако наистина си Георги Жеков, искам да те поздравя за всичко, което си направил срещу комунистите през всички тези години. Гледал съм предаването ти по една комунистическа телевизия, в която ти и Ифандиев не бяхте на мястото си, но то нямаше и кой да ви даде трибуна другаде. Правил съм дори доклад в училище по данни от твоите предавания. Научил съм страшно много за комунистическите зверства от теб, за което ти благодаря. Понеже си питал - не, и аз нямам комунисти в рода си, с което се гордея. Просто смятам, че на този свят всеки има един живот и трябва да се стреми да го изживее щастливо. Затова аз също не разбирам защо си избрал да нямаш семейство, това е най-голямата ценност в човешкия живот. Както и да е, това си е личен избор. Лека вечер и наистина Бог да ни пази от комунисти!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 сеп 2013 02:34

acmilan написа:Ако наистина си Георги Жеков, искам да те поздравя за всичко, което си направил срещу комунистите през всички тези години. Гледал съм предаването ти по една комунистическа телевизия, в която ти и Ифандиев не бяхте на мястото си, но то нямаше и кой да ви даде трибуна другаде. Правил съм дори доклад в училище по данни от твоите предавания. Научил съм страшно много за комунистическите зверства от теб, за което ти благодаря. Понеже си питал - не, и аз нямам комунисти в рода си, с което се гордея. Просто смятам, че на този свят всеки има един живот и трябва да се стреми да го изживее щастливо. Затова аз също не разбирам защо си избрал да нямаш семейство, това е най-голямата ценност в човешкия живот. Както и да е, това си е личен избор. Лека вечер и наистина Бог да ни пази от комунисти!

Дете няма да имам , защото роби на комунизма не оставям!Антикомуниста Георги Ифандиев има дете и комунягите се гаврят с него!На комунистическите престъпници това удовоствие няма да доствавя!Иначе се радвам, че в този форум има и нормални хора!Не само хора зомбирани с комунизъм болшевизъм!Моето лично щастие е България да се освободи от съветко комунистическото робство! Не мога да стоя с кръстени ръце!За съжаление народът ни е зомбиран с комунизъм болшевизъм, нормално след като всички медии се държат в техните кървави комунистически ръце! Да много хора научиха за комунистическите зверства от мен, още имам предаване в интернет!Задължен съм на всчики антикомунисти , които отделят от оскъдните си средства , за да го има предаването!Без тяхната финансова подкрепа то няма да съществува! За съжаление повечето ги интересуват предавания за готвене , пеене , випбрадъри , Славчо Трифоновци и т.н все болшевишко-комунистически помии! За съжаление такъв е нашият народ!А народ който не познава историята си и е заблуден за настоящето няма бъдеще!Такъв е за съжаление нашият народ!
До скоро и Бог да ви пази от комунисти!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 сеп 2013 08:46

dunavfc написа:
alexveselinov написа:
Напоследък агитаторите на т.нар. "Реформаторски" блок са изключително настъпателни както в традиционните средства за масова информация, така и във Фейсбук. Въпросните пропагандатори изтъкват, че на базата на успехите на правителството на Иван Костов, техният все още нероден Петко е единствената алтернатива както на кабинета на Пламен Орешарски, така и на ГЕРБ. Затова смятам, че е добре и ние да си припомним някои от безспорните "постижения" на "демократичното" Костово правителство:

1. Най-високата безработица за целия Преход;
2. Деиндустриализацията на страната - съсипването и затварянето на "Видахим", "Химко Враца", "Плама Плевен" и прочее;
3. Продажбата на БГА "Балкан" на цената на два апартамента в центъра на София;
4. Приватизацията на Кремиковци за 1 $;
5. Продажбата на "Нефтохим" за жълти стотинки;
6. Престъпната приватизация на едно от малкото печеливши родни предприятия към 1997 г. - МДК "Пирдоп" на цена, няколко пъти под реалната;
7. Даването на концесия на златодобива в Челопеч (най-богатият златен залеж в цяла България) на канадците от "Дънди Прешъс" срещу годишна концесионна такса от 0,5% от печалбата;
8. Отказът от защита на българската ядрена енергетика, довел до последващото затваряне на 4 от реакторите на АЕЦ "Козлодуй";
9. Ощетяващата България сделка с американците за "Марица-Изток 1 и 3";
10. Приватизацията на гаража на ЦК на БКП от мъжа на Надето Михайлова;
11. Идеята на образователния министър Веселин Методиев за общи учебници по история с Турция;
12. Ширещата се корупция (Господин 10%, Бъки Бомбата, Валентин Василев, Марио Тагарински, Вилхелм Краус);
13. Безконтролното навлизане в страната на всякакви секти (мормони, йеховисти и т.н.) и тяхната безпроблемна регистрация;
14. Именно при Костовото правителство започнаха свободно да си развяват байряка цялата сбирщина от накърняващите държавния ни суверенитет и националната ни идентичност соросоидни НПО-та ("Отворено общество", Българският хелзински комитет, Центърът за либерални стратегии и т.н.);
15. Новините на турски по БНТ;
16. Приемането на Рамковата конвенция за правата на малцинствата и изказването на Костов по този повод, че е погр**** българския национализъм.

ОДС направиха толкова много за България,че и 250 страници да напишеш,пак трудно би ги компрометирал ;) Сега има някаква хипотеза,че ГЕРБ ще паднат и на тяхно място ще дойдат РБ и червената машина от сега подготвя почвата за бъдещи компромати. Никога няма да забравя през 2009 преди изборите,как имаше една провокативна реклама,как ако гласуваш за ГЕРБ получаваш Костов,нищо подобно не се случи,но важна е пропагандата...

Реф.Блок с наследниците на Костов,Пръмова,Зелените и Касим Дал са много по-опасни от ГЕРБ.Това е изгладнял сбирщайн,който няма търпение да влезне в Парламента.Впрочем нали Куневица щеше да си подава оставката след изборите?Нищо подобно не се случи,все още не е обяснила откъде и идват парите за предизборните и кампании.
ГЕРБ са вече бита карта,тях не ги брой за живи ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 сеп 2013 12:38

ГЕРБ са бита карта според много хора от години,ама нещо сметките не излизат ;) Бита карта е АТАКА с нейните 2-3 % ,другият парламент я влезе я не,докато ГЕРБ е сигурна 8-)

Върни се в “Архив”