Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

daniel875
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2013 21:46

dunavfc написа:
sin4ec написа:Дунав, ти не разбра ли, че китайци ще строят Белене?

Не аз съм имунизирам от всякакви теми свързани с Енергетиката по простата причина,че нищо не разбирам от тази материя и изобщо не ми е интересна :mrgreen:
Да я строи който иска само да няма последици после за всички ни...

Как? Нали Бойко Борисов разбира от всичко? Той е вся и всьо :mrgreen:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2013 21:49

dunavfc написа:

Не,аз съм имунизирам от всякакви теми свързани с Енергетиката по простата причина,че нищо не разбирам от тази материя и изобщо не ми е интересна :mrgreen:
Да е строи който иска само да няма последици после за всички ни...

Принципно си прав. Не забравяй, че след определен брой години Козлодуй спира, и кво праим тогава?
Кризата няма да е вечна, утре ще имаме някакво развитие, някаква консумация на енергия и като няма централа?
Ако Орешарски и компания сключат сделката в Китай, и ония направят Белене, значи с чиста съвест могат да бият капата в земята и да подават ако искат оставка, ако искат контраоставка, все тая...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2013 22:11

sin4ec написа:
dunavfc написа:

Не,аз съм имунизирам от всякакви теми свързани с Енергетиката по простата причина,че нищо не разбирам от тази материя и изобщо не ми е интересна :mrgreen:

Принципно си прав. Не забравяй, че след определен брой години Козлодуй спира, и кво праим тогава?
Кризата няма да е вечна, утре ще имаме някакво развитие, някаква консумация на енергия и като няма централа?
Ако Орешарски и компания сключат сделката в Китай, и ония направят Белене, значи с чиста съвест могат да бият капата в земята и да подават ако искат оставка, ако искат контраоставка, все тая...

В какъв смисъл? България има нужда от нова АЕЦ, но според теб Китай е добра възможност...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 11 сеп 2013 22:18

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 сеп 2013 22:30

daniel875 написа:
dunavfc написа:

Не аз съм имунизирам от всякакви теми свързани с Енергетиката по простата причина,че нищо не разбирам от тази материя и изобщо не ми е интересна :mrgreen:
Да я строи който иска само да няма последици после за всички ни...

Как? Нали Бойко Борисов разбира от всичко? Той е вся и всьо :mrgreen:

ТОЙ,да ! Аз съм прекалено долу за да се сравнявам с г-н генерал Бойко Методиев Борисов !

sin4ec написа:
dunavfc написа:

Орешарски,ако уреди,каквато и да е било инвестиция от Китай би било чудесно ! Особено в сектор Туризъм,трябва да се работи усилено,все пак са над 100 млн. китайските туристи и 100 хил. да привлечем би било супер ;) Не ми хареса изявлението му,че китайските инвестиции не са много хубаво нещо,но да се надяваме,че е имал нещо друго в предвид. Орешарски и Йовчев са единствените министри,лично за мен,които заслужават уважение ;) И тук говоря за чисто професионалните си качества и действия,Орешарски,ако си уважаваше името и труда,трябваше да подаде оставка,а не да се остави разни малоумници да се бъзикат с него и на негов гръб да си правят схемите и далаверите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 сеп 2013 22:37

daniel875 написа:В какъв смисъл? България има нужда от нова АЕЦ, но според теб Китай е добра възможност...

А защо да не е? Имат парите и потенциала да го направят, от такъв вариант ние нищо не губим, само печелим... Що пък не? Ние от негри и педураси добро да видим-забрави! Русия и Китай са истината, те са бъдещето, колкото и да не им се иска на някои! Това са реалностите, който разбрал-разбрал!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2013 22:42

sin4ec написа:
daniel875 написа:В какъв смисъл? България има нужда от нова АЕЦ, но според теб Китай е добра възможност...

А защо да не е? Имат парите и потенциала да го направят, от такъв вариант ние нищо не губим, само печелим... Що пък не? Ние от негри и педураси добро да видим-забрави! Русия и Китай са истината, те са бъдещето, колкото и да не им се иска на някои! Това са реалностите, който разбрал-разбрал!

Ами ако не е качествено? Не забравяй, че Китай много произвежда, но в същото време доста голяма част от стоката им отива за брак. Трябва да се постави условие при евентуална такава сделка. Ако ще се прави нова централа, за да се отбие номера, например за десет - двайсет години, не е добре.
Едно такова обсъждане трябва да доведе до диалог. Съгласяваме се, те дават пари, вероятно ще искат нещо, но и ние трябва да кажем, че искаме качествен продукт. Ако наистина се получат нещата, както трябва, тогава всички ще спечелим.
Има и този момент, че евентуалните инвестиции трябва да се покрият от икономиката в бъдещ план. Няма да е лошо да се направят няколко завода, за да има повече работни места. Тогава би имало производство. Въпросът е, че трябва да се поставят винаги условия и да се изпълняват във времето. Дали е възможно това да става навреме, не знам, но трябва да има изисквания и резултат. Тогава ще има и повече пари.
Последна промяна от daniel875 на 11 сеп 2013 22:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 сеп 2013 22:44

dunavfc написа:ПП : @doкtora25
Колега,нали ти искаше България да насочи икономическите си интереси към Китай ?
А какво мислиш за ТВОЯ министър-председател :

„България е малка икономика на фона на Китай. Дори не е полезно пътят на Китай към Европа да минава през България, но в отделни сектори китайски инвестиции биха спомогнали и за оживяването на нашата икономика”, каза Орешарски.

Значи аз този материал съм го чел, но ти вадиш това изречение от контекста. Така както си го написал излиза, че това са идеите и вижданията на Орешарски по въпроса, но всъщност той в случая цитира думите на китаеца, с когото се е срещнал. Ако не е считал отношенията с Китай за полезни, Орешарски изобщо нямаше да ходи там. А и от това изречение аз разбирам че китайците имат интерес да направят някои инвестиции у нас, нещо от което можем само да спечелим. Надявам се обаче, че ще има движение и в обратната посока, в смисъл че Китай ще си отворят пазарите и за някои български стоки, както и да дойдат туристи (което и ти казваш по-горе).
Последна промяна от doktora25 на 11 сеп 2013 22:53, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 сеп 2013 22:53

doktora25 написа:
dunavfc написа:ПП : @doкtora25
Колега,нали ти искаше България да насочи икономическите си интереси към Китай ?
А какво мислиш за ТВОЯ министър-председател :

„България е малка икономика на фона на Китай. Дори не е полезно пътят на Китай към Европа да минава през България, но в отделни сектори китайски инвестиции биха спомогнали и за оживяването на нашата икономика”, каза Орешарски.

Значи аз този материал съм го чел, но ти вадиш това изречение от контекста. Така както си го написал излиза, че това са идеите и вижданията на Орешарски по въпроса, но всъщност той в случая цитира думите на китаеца, с когото се е срещнал. Ако не е считал отношенията с Китай за полезни, Орешарски изобщо нямаше да ходи там. А и от това изречение аз разбирам че китайците имат интерес да направят някои инвестиции у нас, нещо от което можем само да спечелим. Надявам се обаче, че ще има движение и в обратната посока, в смисъл че Китай ще си отворят пазарите и за някои български стоки.

Надявам се да си прав и това наистина да е извадено от контекстът ( цитирах го дословно ),защото не върви министър-председател да има подобни разсъждения.
Аз съм ти го казвал и на теб много пъти,ние трябва да гоним интереса си навсякъде,без значение дали това е САЩ,Русия,Китай,Индия,Бразилия,Турция,ЕС и т.н.
Всяка инвестиция в България ме прави щастлив !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 сеп 2013 22:55

Напоследък агитаторите на т.нар. "Реформаторски" блок са изключително настъпателни както в традиционните средства за масова информация, така и във Фейсбук. Въпросните пропагандатори изтъкват, че на базата на успехите на правителството на Иван Костов, техният все още нероден Петко е единствената алтернатива както на кабинета на Пламен Орешарски, така и на ГЕРБ. Затова смятам, че е добре и ние да си припомним някои от безспорните "постижения" на "демократичното" Костово правителство:

1. Най-високата безработица за целия Преход;
2. Деиндустриализацията на страната - съсипването и затварянето на "Видахим", "Химко Враца", "Плама Плевен" и прочее;
3. Продажбата на БГА "Балкан" на цената на два апартамента в центъра на София;
4. Приватизацията на Кремиковци за 1 $;
5. Продажбата на "Нефтохим" за жълти стотинки;
6. Престъпната приватизация на едно от малкото печеливши родни предприятия към 1997 г. - МДК "Пирдоп" на цена, няколко пъти под реалната;
7. Даването на концесия на златодобива в Челопеч (най-богатият златен залеж в цяла България) на канадците от "Дънди Прешъс" срещу годишна концесионна такса от 0,5% от печалбата;
8. Отказът от защита на българската ядрена енергетика, довел до последващото затваряне на 4 от реакторите на АЕЦ "Козлодуй";
9. Ощетяващата България сделка с американците за "Марица-Изток 1 и 3";
10. Приватизацията на гаража на ЦК на БКП от мъжа на Надето Михайлова;
11. Идеята на образователния министър Веселин Методиев за общи учебници по история с Турция;
12. Ширещата се корупция (Господин 10%, Бъки Бомбата, Валентин Василев, Марио Тагарински, Вилхелм Краус);
13. Безконтролното навлизане в страната на всякакви секти (мормони, йеховисти и т.н.) и тяхната безпроблемна регистрация;
14. Именно при Костовото правителство започнаха свободно да си развяват байряка цялата сбирщина от накърняващите държавния ни суверенитет и националната ни идентичност соросоидни НПО-та ("Отворено общество", Българският хелзински комитет, Центърът за либерални стратегии и т.н.);
15. Новините на турски по БНТ;
16. Приемането на Рамковата конвенция за правата на малцинствата и изказването на Костов по този повод, че е погребал българския национализъм.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”